A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Nekem jó mert én kávét, teát naturan iszom édesítő nélkül, így én max ha kotyvasztok vmit abba kell a nyírfacukor. Én azt szeretem semmi mellékíze nincs, ugyanúgy viselkedik mint a cukor....egy hátránya van kicsit meghajt :))
Nekem a dia-wellness negyedannyi-ugyanannyi vált be. Most meg rendeltem sima eritritolt + steviát, hogy majd én magamnak kikutyulom...de egy marha nagy kaki lett belőle.
Szóval alig várom, hogy elfogyjon, maradok a negyedannyinál...csak a pénzt sajnálom, mert jó sokba került így külön, de úgy gondoltam, hogy arányban olcsóbb lesz a negyedannyinál. De nem jött be :)
Próbáld meg nyírfacukorral, vagy Steviával ezek természetes szerek.
Hát, pár napja a teát es a kávét is cukorral iszom, lehet az a baj? Korábban édesítővel ittam, csak most hogy itt a bébike nem akartam ilyen szintetikus vackokat inni..
Igen amúgy én se gyanakodnék, nekem tök olyan érzés mint mensikor, néha már azt is hiszem van vmi, de szerencsére semmi :D
elso par hetben normalis a gorcsoles ..meg a megjon erzes..nekem is sokaig volt...ne izgulj szepen bevackolja magat ...sok-sok magne segit...
Néha beleszúr egy ponton, pont a méhem közepén :D De amúgy ritkán. Ha nem tudnám, hogy kisbabám lesz, nem is gyanakodnék :D
De remélem az a pont azért szurkál, mert ott van és nem máshol.... jaj nekem olyan megnyugvás lesz már az, ha jó helyen van és dobog a szíve.
Nem feltétlenül kell "össze szedni", a gombák érzékenyek a sok cukorra és szénhidrátra is. Nekem előfordult, hogy akkor jött elő, amikor túlzásba vittem az édességet és a pék cuccokat.
Neked nem görcsölget az alhasad?
amugy igazad van tudom, csak annyira nehéz..
Nyugi, minden oké lesz :) Ha ezen stresszelsz, csak rosszabb...persze gondolom, hogy nem könnyű pozitívan állni a dologhoz...de gondolj bele, hogy a negatív gondolatok csak ártanak :)
Csodálatos skorpi bébikéink lesznek 8 hónap múlva :)Jövőre meg a hajunkat tépjük az akaratos kis ördögöktől :D
Nem tudom mert néha érzem csak ezt a enyhén égő viszkető érzést, aztán semmi. Pl most is hogy leírtam Nektek azóta elmúlt. Néha már azt gondolom annyira parázok, hogy nehogy legyen vmi hogy már bekepzelem hogy van...
Sziasztok:)
A Bio krómról tud valaki valamit?:) IR esetén :)
Mindkettő mehet.
De ha nagyon nem jó nézesd meg magad, az a biztos!
Jaj ne sírj! Én is most vagyok túl a kezelésen. Én kúpot kaptam rá (recept nélkül lehet venni) és azt mondta a dokim, hogy ezt szokta adni a kismamiknak is hasonló problémára. Most nem jut eszembe a neve, de direkt megtartottam a dobozát. Ha hazaértem leírom, ha szeretnéd!
Az is lehet, hogy valami irritál odalenn, nekem is volt ilyen, pl lehet h a Babó miatt valamit kevésbé bír a flórád (öblítő, mosószer, beteét, esetleg tusfürdő) ezért én is mindig csak a bevált illatszeres dolgokat használom, pl allergiás lettem a lenorra, a fa tusfördőre..stb ahogy abbahagytam a használatát, elmúlt a viszketés/irritáció.
szerintem elsonek menj el dokihoz...utana vegyel csak gyogyszert..
A kúp is vagy csak a kenőcs?
Dokihoz sosem korai menni, főleg, ha bajod van!
Szerintetek gyógyszerész tud segíteni?
Mikor terhes voltam egyszer előjött nekem is ilyen gombás probléma, azt mondta a dokim a Canesten mehet.
Vagy esetleg mégiscsak nézesd meg magad dokival, kicsit hamarabb...biztos ami biztos.
nem szabad...komolyan eddig barmi erdekelt a terhessegi plusz dolgokban vagy vmi tunet miatt utana olvastam ..vagy szules..csak a remtortenet..áhh kell a fenenek :D
:( Szegényke... hát lehet jobb lenne akkor mégis elmenni dokihoz. Én nem tudom, hogy ilyen esetben mit lehet használni meg mit nem.
sajnos ilyenkor konyebben ossze lehet szedni..varj meg par napot es ha nem jo..menj dokihoz...kicsivel tobb folyas normalis..
Nem is olvasok többet semmit :D
Csajok én most tök kivagyok, néha úgy érzem összeszedtem vmi gombafélét.. Vagy nem is tudom, egyszer égő viszkető érzésem van, de nem nagyon és csak rövid ideig, utána elmúlik, néha úgy érzem csak beképzelem. De most mi a francot csináljak, dokihoz még korai lenne mennem.. Neten azt olvastam a canesten combit lehet terhesség alatt is használni, de nem tudom merjem e.. Úgy elkeseredtem, én eddig is nagyon érzékenyen voltam rá, ezért annyira baromira vigyáztam már :(:(:( nem tudom hogy a francba szedtem már megint össze :( mindjárt bőgök komolyan :(:(:(
:D hat jah ez nekem eszembe jutott :)de valahogy csak kint lesz..nekem tesomek szulese elege fejbe vagot..aznap kb estere erzelmi hulla lettem..leperget elottem is,h mi var ram..persze akkor olvasgatam a szulesrol is...na akkor rajotem ..nem,nem,nem es nem szabad olvasgatni :D
(nagyon röhög) :DDDDDDDDDDDD
Túl vizuális vagyok, és úgy láttam a lelki szemeim előtt ahogy olvasod... Tekered lefele... ühümm, igen...... persze ez így megy.... És akkor ott az a pont... Uhh bazd, ne... ó de..... igen... basszus.... És ahogy lepergett előtted a nagy szerelem este, aztán a teszt, és most itt vagy, és hamar eltelik ez a pár hónap :DDDDDDD
További ajánlott fórumok: