A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
És a beágyazódást jelezné az ovuteszt?
Mondjuk az furcsa volt hogy a 2. teszt bitang erős pozitív volt, ilyen erős még sose volt.
Az elsőnél a 13., 14. napon is együtt voltunk (a 13.-nál volt pozi), a másodiknál meg a pozitív ovuteszt előtti nap, meg utáni napakcióztunk. Hát lehet a másodiknál kellett volna aznap is, de mindegy így alakult. :)
Teszteltem mèg a 9.napon sex után,de dèlután ami gondolom szintèn nem jòl csináltam,ovum nem tudom mikor volt mert mèg nem teszteltem,de akkor volt sok nyákom ès nagyon kìvánõs is voltam.szòval nemtudom biztosan,ezèrt is vagyok bizonytalan
Kèsei mensinek elmenne,a barna is de az más szokott lenni,ès a hasam is fájdogál kicsit,aztán elmùlik ès teljesen jòl èrzem magam,olyan megint sexelhetnèkem szokott lenni,most meg mèg mindig nyomás van a pocimban,a derekamban,ès kicsit sem kìvánom a sexet,ami nálam nagyon furi 😃
Nekem májusban lesz az esküvőm. Mi is azért kezdtük el a próbálkozást, mert mindenkinek olyan nehezen jön össze a környezetünkben, szóval, indítsuk el aztán majd meglátjuk. Na erre elsőre megfogant :) Reméljük, h egészséges is és szépen fejlődik. :)
Azt nem írtad, hogy mikor teszteltél utoljára. És mikor volt ovud?
PErsze, mert még csak egy pötty :D Így én is Pötyinek hívom. Most lehet olyan 2 mm :D
Igen nekem 2x volt az ovu teszt alapján is meg a tünetek alapján is (feb. 24-én és március 2-án). És sajnos a mai napig nem tudom melyik akciónk volt a sikeres :D Bár sejtem, hogy az első, mert akkor még nem lett volna 15-én pozi a terhességi teszt.
És így utólag meg már az is megfordult a fejemben, hogy másodikán beágyazódás volt :) És többen is mondták meg olvastam is, hogy az extra ovu 3-4 napon belül jelentkezik, nálam meg ugye 6 nap telt el... De nálad ez még belefér. Szóval simán mind a kettő jó lehet, remélem együtt voltatok mind a kettő környékén, abból baj nem lehet! :)
Hát már 5nappal mensi után vagyok naptár szerint.
Én is Pötyinek hívom :D Meg Borsónak, Borsócskának :D :D :D
Kèpzeljètek jùniusban fèrjhez megyek,ezèrt,anyukám mèg ellenzi,nehogy kihìzzam a ruhámat ès hányjak az esküvőn,de már fogytam 2kg amiòta máshogy eszek,minmt eddig.De nekem már a baba a legfontosabb hogy legyen
Lau neked is dupla péd volt ebben a hónapban? Nekem is kétszer volt pozitív az ovuteszt egyszer a 13. napon, másidszor meg a 17.-en. Csak most nem tudom melyik lehetett az igazi? Vagy mindkettő?
Mikor teszteltél utoljára és mikorra nem várod? Ez még bármi lehet továbbra is. Ahogy visszaolvastam az első két tesztedet nagyon hamar csináltad, azok szerintem nem is számítanak :)
Nekünk kedden lesz az egyhónapos fordulónk Pötyivel :)
Sziasztok csajok!Hát tegnap megint barnáztam,egy kicsi adagot,most már nagyon parázok,hogy mi van,mert ez nem mensi,másmilyen,viszont akkor mièrt van nyomás a hasamban,ha nem eszek hányinger,èmelygès,meg a derekam is majd leszakad,de ùgy èrzem nem kène elhinnem ami mèg nem biztos.😞dokihoz mèg nem merek elmenni.Nagyon èrdekes,hogy mèg anyunak sem mondtam el,csak nektek,meg drágám tudja.
Nagyon együtt gondolkodunk mostanában :D
Rettentően korai :) Én megvárnám a vasárnapot! Akkor már nagyon nagy valószínűséggel mutatja a pontos helyzetet. De az h tegnap negatív lett, az teljesen érthető és logikus :)
Szerintem várj vasárnapig. Attól mert szugerálod, nem lesz két csíkos :D Csak magadat idegesíted.
A netes 10-es tesztek meg kb annyira érzékenyek, hogy még a nemvárt napján is csak valami lehellethalvány csíkot adnak :D
Korai lenne?10-est használtam..4napot ír.. szugeráltam rendesen.. na majd szombaton..
:D :D :D
Szerintem sem baj...bár nem vagyok orvos. Én nekem nagyon bő folyásom van a nemvárt óta, szóval nekem csak ez a tapasztalatom.
Ez valami védekező mechanizmus, ugye azt szolgálja, hogy a bacik ne jussanak be.
Szerintem az orrunk is azért folyik többet...mert ugye az orr is szűri a port, a koszt, a bacikat, ami a levegőben van... de ez az én agyszüleményem, nem biztos, hogy sok köze van a valósághoz :D
Nem hinnem hogy baj.Ahany ember annyi fele fajta terhesseg.Hát nem tudjatok?!BUuuuuuuuutttttaaaaakkk! :D :D Ugye Skate?
Nekem szinte nincs is semmilyen nyákom most... Remélem ez nem jelent rosszat...
Nekem is ilyen krémszínű, meg bő. Most néztem a naptárra, elvileg pont egy hónapja fogant a kis Borsónk :D
Az is nagyon korai :D látom ti sem bírtok a sejhajotokon ülni :D
Nekem már napok óta sárgás fehéres folyásom van :D És nem is kevés. :D
Annyira szeretnek hinni benne...most voltam wc-n.Mar nem feheres a folyasom,hanem sargaska(feltetelezem szinezodik be a barnaskaval).Jooo nap ele nezek,ugy latom! :) Allandoan megyek majd kivancsiskodni a wcre. :D
Míg nem vérzel ne add fel! :)
10essel. No akkor vaaaarok meg.. :) :) :)
Sziasztok, tegnap teszteltem de negatív lett.Vasárnap kellene megjönnie, még reménykedem..
Teljesen olyan érzés mint mensi előtt. Full ugyanaz, mikor még nincs konkrétan vér. Mert mikor már vér van, azért akkor nagyobbak a görcsök :D Legalábbis nálam így volt.
Az is korai, és rengeteg függ attól is, hogy mivel tesztelsz és az milyen érzékenységű! Nekem a nemvárt napján 10-es érzékenységű teszt lett halvány pozi! Jó másnap már a 25ös is egyértelmű pozi lett, de a lényeg, hogy nem mindegy mivel nézed. Te melyiket csináltad?
Teljesen jól fogalmaztál Lau :) Pont így érzek én is :) Még ma is úgy éreztem, mintha megjönne, de nincs semmi :)
További ajánlott fórumok: