A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Akkor az pont egy hét :) amúgy én úgy tudom hogy amint jelentkezik esetlegesen a beágyazódási vérzés rá 7 max 9 napra ha nem jön meg, az jó! És ugye csak a beágyazódás végeztével termeli a szervezet a hcg-t ami 2 naponta duplázódik.
Hát ez nagyon jó:) tegnap eléggé elrontotta a kedvem, mert valahogy úgy éreztem, most sikerült, és nem igaz, hogy ennyire becsapnak az érzéseim,már nem is merem mondani otthon, meglátjuk mi lesz..izgalmas:)
Jah ahogy szamoltam marc 6.-an volt ovum es marc 13-an kezdtem barnazni.
Szia eszty.szerintem most en is igy vagyok mint te...köv mensinel kiderül.meg apr.elejen megyek dokihoz majd.:-)
Örülök, hogy jól vagy! De két nap alatt a halványka csíkodból ugyanolyan erős lett a teszt csík mint a kontroll? Érdekes, ezt hogy csináltad? :D Nekem még tegnap is csak majdnem olyan erős volt mint a kontroll, pedig én vasárnap teszteltem először, akkor halvány volt nekem is...
Nekem az elmult honapokban 23-25 napra jött meg..de inkabb 23.igy szerintem tolodott most a peteeres...es lehetett akar a 29.napon beagyazodas...tehat ha nekem valoban beagyazodas volt akkor a teszt lassan pozi kellene legyen...de elvileg apr.elejere nem varom a következöt.majd meglatjuk mi lesz.
És az áttetsző nyákból fehér folyás lett és a derekam is fáj
Én azt hittem, hogy a menzi lesz. Nagy káromkodások közepette beraktam egy betétet. Aztán ugye nem volt semmi... :)
Vasárnapra nem várom. De ez nekem nem most volt. 3 éve már, mikor terhes lettem a kislányommal :) csak azért írtam, hogy remény van!
JAj de örülnék neki!És tudtad hogy az vagy azt hitted mensi lesz?
Mióta vársz? Mióta nem jött meg?NEked is pár nappal az igazi mensi előtt volt?
A beágyazódás min 7 nap de eltarthat akár 12 napig is. Úgyhogy simán lehetett beágyazódási vérzés! Nekem is volt.. Kb a 28.napon.
Nekem is igy volt es azota se jött meg a mensi.lehet kesöbb volt peteeresed.bar en inkabb barnaztam.most varakozas van...h mi lesz.es nem is görcsőltem.
Nem tudom mi van de görcsöl a hasam 20nap?! Ilyenkor semmi bajom nem szokott lenni
Sziasztok,én most teljesen összezavarodtam.Vasárnapra nem vártam volna 28.napra.Erre tegnap jött egy kis vér, ami fehérneműig nem jutott el.Nem értem, igazi menzesz azóta sehol.Sose pecslteltem előtte.Beágyazódási vérzéshez szerintem túl késői 25.nap.Kíváncsi leszek mi lesz ebből, de szerintem menzi :(
Kiprobalom ezt a rago trukkot :)
A faradtsag meg rosszabb lesz, en fel se keltem volna egesz nap:( borzalmas h az embert mennyire le tudja szivni, sose gondoltam volna.
Nemis tudom van e olyan akit nem gyotor ez az olmos faradtsag terhesseg alatt!
Masodik babanal felek h milyen lesz, ott nem teheti meg az ember h 8 kor agyba bujik :)
Pont én is ezt a könyvet olvasom, már javasolni is akartam nektek, mert nagyon érdekes! :)
Alig várom már hogy élesben kipróbáljam ezt a kommunikációt! :)
Jó reggelt lányok! Én nagyon jól vagyok, ma már teljesen egyforma erős a két tesztcsíkom :) Nagyon boldog vagyok :)
Nemsokára indulok a suliba, estig ott leszek... Na, ez már nem olyan jó... :) Szép napot mindenkinek!
Szia :D Én itt vagyok. Egyszerűen nem bírom kipihenni magam...nem tudom mennyit kéne aludnom, hogy ne legyek fáradt. Tegnap este olyan fél 9-ig olvastam egy könyvet. Az a címe, hogy Lelki köldökzsinór, ajánlom mindenkinek :) Na de fél 9kor kiesett a telefon a kezemből és már aludtam is...
És ma megint oktatásom van. De rájöttem, hogy az extrabrutál mentolos rágó elveszi az émelygést. :D :D :D
Én lombikra? :D Azért kicsit korai lett volna 6 hónap után :D
Jó reggelt Lányok, űrlény Ági jelentkezik :)
El nem hinnétek milyen fáradt vagyok. Szerintem most jön ki a vizsga drukk... kedden volt de még ma is feküdnék szívesen egész nap!
Veletek mi újság? Van tesztelonk? Pocakosok hol vannak?
Oktober november.elegge regi motoros vagyok.;-)
További ajánlott fórumok: