A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Szerintem ha megnézik azokat is, az csak jó.
Az ir velejárója a d-vitamin hiány. Szóval ha az is van, akkor az is okozhatja, hogy nem jön a baba.
Az ország nagy része d-vitamin hiányos, szóval ha valaki szedi, az nem nagyon lő mellé...
Még az is lehet, hogy én is oda megyek, mert ott van spermium elleni antitest szűrés is. A Centrumlabban nem találtam ilyet, de amint tudok telefonálni megkérdezem tőlük.
Mondjuk ahogy nézem magamat a D vitaminszintemet is jó lenne tudni...
Basszus :( az durva.
Akkor már nem tudom melyiket kell néznem az árlistából, van ez: [link] 10900-ért minden van benne, még vas is, trigliceridek és még D vitamin is.
meg van csak sima 3 pontos. De ráadásul ebben a csomagban csak 2 pontos van, miért nem 3? Áh, majd megkérdezem ott, csak nagyon izgulok már előre.
Hát ezek szerint, igen :D
Vagy a mi esetünkben majdnem a húsvéti nyúl :D
3 pontos, de nagyon fontos, hogy ne csak a vércukrot, hanem az inzulint is nézzék.
Egyik barátnőmet jól megszívatták..amúgy sem bírja a tűt..meg elég nehéz megtalálni a vénáját..aztán mikor megkapta az eredményt akkor jött rá, hogy a hülye orvos csak vércukorterhelést kért :D
Szóval magánban csináltatott egy másikat, ahol kiderült, hogy IR-es, kapott gyógyszert, de nem szedte be, csak csinálta a diétát meg sportolt. Most márciusban volt új terhelésen (asszem 3 havonta kell ezt is) és teljesen jók lettek az értékei, mondta neki a doki, hogy akkor neki ez is elég, folytassa az életmódot, nem kell neki gyógyszer.
Köszi, mert van 3-szoros áron IR csomag. De akkor inkább azt kihagyom, feleslegesen nem szórom a pénzt.
Úgy izgulok, holnap megyek a 21.cn-i progeszteron vérvételre!
Gratulálok :)
Hát ez a március nagyon jó hónap tényleg :D
Úgy látszik tényleg kellett, hogy visszajöjjenek a gólyák :D
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?