A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Azta!! De irigyellek, én nem merek semmi alkoholt inni, egyébként mi is szoktunk ritkán a párommal borozgatni:)
Még nincsen mensi, azt érzem mintha lennt feszülne a hasam, és a derekam is fáj ha hajlongok.
Ma is folyamatos hidegrázás 37.1 volt a hőm délután is.
Holnap hajnalban tesztelek, és meglátjuk.
Olyan rossz igy dolgozni, ebben a bizonytalanságban. Amúgy is pörgés van a munkahelyen.Jó lenne visszavennem.Nem szeretnék megint úgy járni mint év elején.:(
Szia!
Nincsen hőgörbém, mert az utóbbi időben nem mértem. Nem akartam annyira rágörcsölni:)
De ma reggel 37.1 volt a hőm. Nem jegyzem sehova.
Neked mióta késik?
Szia
Végre megint dumcsizunk:)
Nem iszom már, hanem vettem gravidát, és magne b6 ot szedek.
Ti próbálkoztok? Már nem is tudom h mi történt veled,mert kihagytam egy hónapot a fórumon.Jól vagy?
Nem értem mostmár, mert 37-ről ment le 36,4-re a hőd és végülis fölfelé pedig már tegnap megindult (36,6), eszerint igen, de ha az ovutesztjeidet nézem az tegnap volt majdnem egyforma kétcsíkos, nem? Mikor volt a legerősebb?
Ha tegnap, akkor az azt jelentené, hogy ma-holnap lenne ovud, akkor nem indult volna fölfelé már tegnap a hőd. Fogalmam sincs.
Reni, mai ovuteszted? Mindjárt 4 óra :)
úgy izgulok, mintha az enyém lenne...
Az simán kialakulhat utána is sajnos :(
Sztk-ban gondolom ingyenes, de én nem várok éveket arra, hogy felajánlja valamelyik nőgyógyász és kegyeskedjen beutalót adni! Őszre tervezem, ha addig sem lesz eredmény.
Kicsit kiakadtam, elnézést mindenkitől :(
A fix 28 napos ciklusaimmal sem megyek semmire, egy kamu az egész. Ha már nincs ovum legalább mensim se legyen addig.
Párod spermája rendben van? Nézettétek?
Olyan jó nektek, mindenhol ezt olvasom, hogy szedett ezt + azt és változott valami, látod, szeded a vitaminokat és emelkedik a hőd, valószínűleg jó most a progid. Nálam SEMMI nem változott!!! Se a méhpempőtől, se a teáktól, cicka, palást, málnalevél. Se Gyuribácsi babaváró programjától, végig csináltuk 4 hónap alatt az egészet, most a progirkém van hátra, még adok esélyt a homeopátiás bogyóknak meg a barátcserjének, de nincs több természetes ötletem!
Érdekes, hogy a progihiány pl. barnázást okozna, nekem az nem volt soha.
Bocs, hogy kiakadok, de engem ez idegesít, hogyha egyszer már használok teákat, progikrémet, akkor várnám a hatását és nincs hatása semminek nálam!!!
Figyelj csinaltass akkor osszetett hormon panelt... Ciklus 3.17.21
Napjan plusz tsh, lh t3,t4, prolaktin progeszteron osztradiol, stb. Plusz 3pontos cukorterhelest, homa indexel.
Abbol mar sokmi den kiderul. Eddig neked nem csinaltak ezeket meg?
Magánban a következő 4 vérvétel 12ezer lenne.
Idáig több, mint 150ezret fizettünk a babatervezésre és sehol nem tartunk. Kicsit most megálljt kell parancsolni :(
En Zugloban lakom de nem szeretek az sztk-s dokikat... Dr Timmermann Gabor?
En hozza jarok es nagyon elegedett vagyok!;)
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?