A tényleg nagyon nagy túlsúly! (beszélgetés)
Én is az epekőeltávolítás után híztam egy csomót.Plussz utána lettem várandós.
Kutyaharapás szőrével.
Sziasztok! Na most már "csak ülök és mesélek!"
Íme kövérségem rövid története: '975-ben született a lányom. Terhességem alatt híztam 32 kilót, utána még feljött +15-20 kiló. Mindenféle csoda fogyókúra következett, több-kevesebb (inkább kevesebb) eredménnyel.Aztán 2002-ben jött 1 epeműtét,s azóta híztam több mint 50 kilót, pedig nem zabáltam össze-vissza.SŐT, komolyan diétáztam!!!! '982től magasvérnyomásra rendszeresen gyógyszert szedtem. Rengeteget fájt a fejem, feküdtem vele kórházban is....folyt köv.
Köszönöm a masszázs tippeket, milyen bőrradírt érdemes venni?
Min. 3 liter vizet iszom, 10 nap alatt 5 kiló ment le és most 4 nap alatt 2.
De mondjuk tegnap vagy 5 km-ert gyalogoltam...
Sziasztok!!!!! Hétfőtől én is keményen fogyózok!!!!!
Gyomorgyűrűt én viszont csak a legvégső esetben ültettetnék be az tuti!!!
iszol eleget?
ami az első pár napban ment le azt ne számold bele akkor mennyi?
a fogyás kezdetén, 3-4 kg ha kiürül a bél gyomor meg a viz ne aggodj:)
ÁÁÁÁ,eszembe sem jutott feladni.
Mostanság nagyon jó passzban vagyok.Lelkileg is ideális a fogyásra.:)
És már csak 17 kiló és nem 37!
Sőt holnap mérlegelek,remélem kicsit csökkent a héten.
Húúúúú,de irigy vagyok!
Én meg csak fél kilókat fogyok egy héten.:(
F*sza!
Ma ráálltam a mérlegre és 14nap alatt -7 kiló, ami szerintem sok, de más kérdés hogy nekem van miből fogynom.
Egyik szemem sír a másik örül...
Nekem az egyetlen ép kéz láb ötletem a lassú fogyás.:(
Az viseli meg legkevésbé a bőrt.
Csajok, help!
Tudtok valami jó módszert arra, hogy a bőrünk ne nyúljon meg annyira fogyás közbe, után?
Ti védekeztek ellene valamivel?
Látom a gyomorgyűrű a téma?
Amúgy mennyibe fáj egy műtét?
Egyik távoli ismim megcsináltatta, le is fogyott nagyon gyorsan, de ahogy hallom, most megint nagyon dundi lett.
Kétségeim vannak ezzel kapcsolatban, TB nem támogatja?
Ez valahol tényleg így van!Az én párom is sportol nagyon rég óta.Fanatikusan, szinte minden nap edz.
Nekem még is azt mondja,hogy nem ám nagyon lefogyok,mert a nőies idomaim tetszenek neki.:)
Ilyen veszély nálam úgy sem áll fennt.Soha nem voltam pálcika vékonyságú.De nem is vágyom rá.
az a gyuru legyen inkabb fejben es akkor nem kell mutet, csak akaratero meg kitartas.
nezd meg el_gapo adatlapjat, o mar majdnem -40kg-nal tart. magamat nem mondom;) mert nem volt ennyi plusszom de elhiheted kitartas nelkul nem megy.
Szeretnék kérni mindenkit aki 130 kg fölötti súllyal rendelkezik vagy rendelkezett ossza meg velem/velünk történetét.Ha nem szeretné a falra írja meg privát üzenetbe.Lehet, hogy segít ha rájövök más is küzd hasonló gondokkal nem csak én?Egy kölcsönös tapasztalat ill. információcsere még hasznos is lehet,főleg ami az életvitelt illeti!Talán a mások történetei segítenek hozzá,hogy másképp tudjam kezelni a saját helyzetemet.
DM!Ne haragudj,nem akarom kisajátítani a fórumodat, de nagyon fontos problémát vetettél fel, ami főleg nálam igencsak húsbavágó!
Jó reggelt mindenkinek!
Kedves Mommy!Igen,nagyon érdekel és megköszönöm, ha megosztod velem/velünk, amennyiben publikus!
További ajánlott fórumok:
- Tényleg nagyon gáz saját néven topicot nyitni?
- Kecsketartók!Mit adtok a kecskének télen enni?Tényleg nagyon drága a takarmány?
- Szerintetek nagyon kemény diétával...de tényleg nagyon szigórú....mennyi a max. amit lelehet adni 2hét alatt?
- Tényleg le kell vágnom a majdnem féléves babám amúgy nagyon szép haját, hogy a későbbiekben majd még dúsabb legyen?
- Tényleg rockfesztiválon estem teherbe és tényleg nagyon...
- Nem fogom őt keresni. Nagyon megbántott. Megint. Ha tényleg...