Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » A teherbeesés gondolatátol-az első biztos tesztig és onnan tovább.. fórum

A teherbeesés gondolatátol-az első biztos tesztig és onnan tovább.. (beszélgetés)

90. tryny84 (válaszként erre: 89. - Dóra-j)
2014. jún. 1. 17:38
Oké!! Kíváncsi vagyok nagyon, és drukkolok nagyon!! :)
89. Dóra-j (válaszként erre: 79. - Tryny84)
2014. jún. 1. 17:27
A házimunka jó figyelem eltrelő :-) nálunk közös családi program van,próbálok nem sokat agyalni. De mostmár biztps h szerdán tesztelek. Meglátjuk mi lesz.
88. tryny84 (válaszként erre: 87. - 0686586f7c)
2014. jún. 1. 15:17
Csak Supradynt szedek, mást nem, mert a kismama vitaminokban túl sok jód van, nekem meg pajzsmirigy alulműködésem van, és kerülnöm kell a jódot. Szedek rá gyógyszert, plusz szedem az utrogestant a korábbi barnázásaim miatt, hogy nehogy leessen a progeszteronom. Lehet hogy valamelyiktől eszem ennyit :)
87. 0686586f7c (válaszként erre: 86. - Tryny84)
2014. jún. 1. 15:12
Valamilyen kismama vitamint szedsz? Mert én szedek Elevitet és ismerőseim már megjegyezték, hogy magamhoz képest sokat eszem. :-)
2014. jún. 1. 15:08
Én nem görcsölök, hanem beleszúr, vagy belenyilal az alhasamnál. Bár ilyen már volt, mégse lett baba belőle. Viszont tényleg sokat eszek, mindig nassolok valamit, most épp epret :)
85. tryny84 (válaszként erre: 81. - Szonja27)
2014. jún. 1. 15:05
Ez tök furi, nekem is ezt mondták :)
2014. jún. 1. 14:56
A mikor kellene megjönnie arra a válaszom az, hogy Február 1,Március 1 és Márc 31-én menstruáltam ,aztán Április 30...
2014. jún. 1. 14:51
Sziasztok :) próbàljàtok ki a kv tesztet :) ha nem birjàtok az illatàt tuti a baba :) nekem ez volt az egyetlen tünetem meg a petefészkemnél lévő szúrkàló fàjdalom :) remélem mindenkinek összejön a babu :)))
82. 0686586f7c (válaszként erre: 80. - Tryny84)
2014. jún. 1. 14:51
Görcsölök 4 napja, amit nem szoktam mensi előtt sem. Megjön aznap görcsölök és kész.
2014. jún. 1. 14:45

sziasztok.

de jó látni h ennyien lettünk ebben a fórumban...

Én nem merek még most sem tesztelni...kissé félek h ne h negatív legyen :(

Semmi extra tünetet nem érzek.

fáj a hasam alja ennyi.

Meg az a érdekes h ha már wc-ni kell akkor nem fáj a hasam és wc-és után elkezd fájni.

Mondjuk ma az anyósék és a párom is megjegyezte h jóval többet ettem mint általában szoktam. ;)

Szép vasárnapot mindenkinek.

80. tryny84 (válaszként erre: 78. - 0686586f7c)
2014. jún. 1. 14:41
Annak ellenére hogy negatív a teszted érzel valamit? Ma kellett volna megjönni?
79. tryny84 (válaszként erre: 77. - Dóra-j)
2014. jún. 1. 14:34

Én nem nagyon értek még ehhez a hőmérős dologhoz, de látszik hogy szépen fenn van. Azt mondják a beágyazódásos vérzés csak egész kis ideig van, egy nap, vagy annyi se, biztosan csak arról van szó.

Bárcsak gyorsabban telne az idő!! Te hogy ütöd el? Én már kiporszívóztam mindenhol, mostam, pakoltam, vasaltam, de valahogy nem halad...

2014. jún. 1. 14:22

Sziasztok! Ha megengeditek csatlakoznék hozzátok.

Én már voltam várandós, de meg kellett szakítani a terhességet mert nem volt szívhang. Kivizsgáláskor kiderült magas a Prolaktinom, bár nem vészesen, erre Bromo-t szedek és csak az egyik petevezetőm működik. Így az orvos inszeminációt javasolt. Igen ám, de ehhez kell egy kis petestimuláció ami most lenne aktuális, de még nem jött meg. Most lenne aktuális, teszteltem tuti ami biztos alapon és természetesen negatív... Úgyhogy várok és drukkolok nektek, hogy mindenkinek így vagy úgy, de összejöjjön a babuci. :-)

2014. jún. 1. 14:04

Igen bár ez csak a 2. mérős hónapom :-) olyan mintha egyre kevesebb lenne a maszatolás.

[link]

76. tryny84 (válaszként erre: 75. - Dóra-j)
2014. jún. 1. 13:52

Nem, a másodikból, de szerintem az első se mutatta volna még ki. A hőmet nem mérem, ill. csak három napja, az meg tudom hogy semmit nem jelent, hisz nincs alaphő amihez viszonyítani tudnék. Amúgy a mai értékem kereken 37.0 volt, de mint mondottam ez semmit nem jelent.

Reméljük elmúlik a maszatolásod. Te méred a hődet?

2014. jún. 1. 13:08
Nagyon biztatóak a jeleid :-) remélem mindkettőnknek sikerül. Tryny most olvastam vissza, a reggeli 1. vizeletből teszteltél? mert abban sokkal nagyobb a hcg. Méred a hődet?Milyen a hőgörbéd? Nekem szerencsére már csak barnás maszatolás van. Remélem elmúlik teljesen.
74. tryny84 (válaszként erre: 73. - Dóra-j)
2014. jún. 1. 11:59
Nekem is szúrkál a hasam, fel vagyok puffadva, és a cicim nekem is fáj, és érzékeny nagyon. És nagyon álmos vagyok. Nekem nem volt semmi pötty vér, se barna folt, de nem is mindenkinél van. Ha nem tudnám hogy élesben megy a dolog és babát akarunk, mindezt csak a következő menzesz előjelének tekinteném. De nagyon remélem hogy nem az lesz!
2014. jún. 1. 11:35
igen már csütörtök óta néha émelygek,szurkál a hasim,olyan mindjárt megjön érzés,a cicim fáj oldalt és borzasztóan érzékeny. De a legfuribb hogy egyáltalán nem kìvánom a kávét,pedig napi 3-4-et szoktam inni. Az előbb nagyon megijedtem,mert 1 csepp vért láttam,remélem ez a beágyazódás és minden rendben van. És Nálad tryny84 milyen tünetek vannak?
2014. jún. 1. 10:42
Neked van valamilyen tüneted Dóra?
71. tryny84 (válaszként erre: 70. - Dóra-j)
2014. jún. 1. 10:42

Nekem még mindig annyira szúrkál a hasam, hogy csak na. Bár már volt ilyen hónap hogy ezt éreztem, mégsem lett belőle semmi:(

De jó, akkor Te már hamarabb megtudod hogy mi a helyzet odabent! :) Én is rájöttem, hogy kár volt vennem teszteket, de hát ki bírja ki ilyenkor?! Én biztosan nem!!

2014. jún. 1. 10:39
Igen szerintem is korai volt még ma,de azt olvastam valakinek már 3nappal a nemvárt előtt kimutatta, lehet h hét közepén ismét próbálhatod :-) Szerencsére nekem nincs itthon tesztem ,amúgy biztos én sem bírnàm ki. Úgy tervezem holnap veszek néhányat és kedden reggel tesztelek.
69. tryny84 (válaszként erre: 67. - Dóra-j)
2014. jún. 1. 10:23
Én nem bírtam magammal és már ma csináltam egyet, 10-es érzékenységűt, de természetesen negatív lett, amit tudtam (sejtettem) is. Nagyon korai volt még, no de a remény hal meg utoljára! :) Kicsit azért megnyugodtam, legalább is nyugtatom magam hogy még korai, remélem most bírom pár napig!! . Amúgy majd szombatra tervezem, hisz az a nem várt napja, de addig meg fogok őrülni az tuti!!! Te mikorra tervezed Dóra?
2014. jún. 1. 10:20
Szurkok hogy mindenkinek gyorsan jőjjön a baba!
67. Dóra-j (válaszként erre: 66. - Tryny84)
2014. jún. 1. 10:19

tryny84

Te mikor tesztelsz? Én már nagyon türelmetlen vagyok,jó lenne megvárni a pénteket nehogy csalódás legyen. Tényleg jó,hogy van kivel megosztani.

66. tryny84 (válaszként erre: 65. - Dóra-j)
2014. jún. 1. 10:12
Olyan jó hogy nem kell egyedül praráznom, és vannak sorstársak! :) Nagyon izgulok mindenkiért!!!! :)
2014. jún. 1. 10:07

Sziasztok!

Mi már régóta várunk egy kisbabára van 2 nagy fiunk,és most szeretnénk egy kislányt. Még van 4 napom a mensiig, csütörtök óta van poci szurka,cici fájás,émelygés. Remélem ez most jót jelent!

2014. máj. 31. 14:50

Szurkolok mindenkinek!

Én hétfőre nem várom.

2014. máj. 31. 07:57

Sziasztok!

Mi is nagyon szeretnénk már kisbabát,nekem jövőhét szombaton nem kellene megjönni! Szedem az utrogestant is, biztos ami biztos. Tünet? Hát csak annyi, hogy néha bele bele szúr a pocim alul, meg a cicim érzékeny nagyon, de persze ez lehet annak is a jele hogy egy hét múlva megjön. Bár nagyon nem kellene!!! Még nem csináltam tesztet, nem is tudom mikor kezdjek hozzá, pedig már itt állnak vigyáz állásba, hogy bevessem őket :))

2014. máj. 30. 14:14
Sziasztok! Már van egy 3 éves kislányom, és szeretnénk második babát. A férjemmel pont ovulációkor, a ciklusom félidejében voltunk együtt 3 egymást követő napon. Azt éreztem, tuti ebből baba lesz! Máshogy éreztem magam mint eddig, ráadásul késik a mensim is, igaz ha 2-3 napon belül megjön, még időben vagyok mert eléggé rendszertelen. Vettem tesztet 3 nappal ezelőtt és negativ lett. Elmentem ma a nőgyógyászhoz, aki megvizsgált, és azt mondta, hogy ő még nem láthatja ha terhes vagyok, de a méhem picit vastagabb, akár nem kizárt, de szerinte ha negativ a teszt akkor tuti nem vagyok az. Kicsit csalódott vagyok.... azért hogy megnyugodjak holnap reggel még tesztelek egyet :) És nem adom fel! Jövő hónapban próbálom újra.
61. Szonja27 (válaszként erre: 57. - Kitty986)
2014. máj. 29. 17:58
szia.elvileg junius 5e fele kellene megjönnie vagy nem jönnie.bízom benne,h nem jön meg!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook