Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » A teherbeesés gondolatátol-az első biztos tesztig és onnan tovább.. fórum

A teherbeesés gondolatátol-az első biztos tesztig és onnan tovább.. (beszélgetés)

2014. máj. 29. 17:55
szia/sziasztok!változás?nálam igy estére kisebb szedulés kapott el.de nem tudom,h a fáradtságtol vagy valami mástol.;) a hasfájásom mintha enyhűlt volna.szép estét mindenkinek.
2014. máj. 29. 12:14
Elkezdett kicsi fajni a derekam es neha olyan megkovos erzesem van. A derekam maskor is mimdig fajt, de szinta csak akkor mikor mevjott, max elotte 1 nappal. Na majd meglatjuk.
2014. máj. 29. 07:57
Huuu, de jo neked Szonja. En teljesen tunetmentes lettem. Nekem 2-an kellene megjonmie vagy nem megjonnie.
57. Kitty986 (válaszként erre: 56. - Szonja27)
2014. máj. 28. 19:06
Nehéz nem beleélni magát az ember lányának,szorítok :-) mikorra is nem várod?
2014. máj. 28. 14:20
sziasztok!jelentem h fáj a pocakom.kicsi szédülésem van és enyhe hányinger...de más semmi.és nem élem bele magam!na jó picit ;)
55. Kitty986 (válaszként erre: 54. - Fatima2008)
2014. máj. 28. 12:27
Tesztelj holnap reggel ;-) nekem a mellfájdalom,mellfeszülés volt az egyetlen tünet na meg, hogy nem jött meg,de én csak egy hétre teszteltem mert azt mondta a doki, hogy nem volt peteéresem :-/ így az idegességnek tudtam be a késést. Én is párnát tettem magam alá,meg gyertyáztam is :-) nem zuhanyoztam csak másnap,a tervezés előtt 3 hónappal már szedtem a terhesvitamint,folsavat,D-vitamint,virágport ettem, méhpempős mézet,gynex cseppeket próbáljátok ki ezeket mind jo a termékenységre ;-)
2014. máj. 27. 18:17

Sziasztok!

En mar tul vagyok a nem vart napjan, de gondoltam irok :)

A ciklus.hu-t hasznalom en is, ami szerint 24-en kellett volna megjonnie, aznap teszteltem is egy negativat :( Elotte napokig gorcsolt a hasam, ezert mertem tesztelni. Azota semmi, de elkezdett a mellem fajni. Nem tudom, hogy kesik-e esetleg es ezt jelzi most a mellem, hogy varhato, vagy esetleg van meg remeny babara.

Nekem a masodik gyerek lenne, volt harom terhessegem, de csak egy kisfiam van, most szeretnenk meg egy gyereket. Tavaly junius ota probalkozunk, decemberben terhes lettem, de januarban sajnos elveteltem. Lehet, hogy furcsa, de akkor az ovulacio utan mar biztos voltam benne, hogy megfogant :) pedig semmi jele nem volt, igazabol csak kesobb, a beagyazodastol jonnek a jelek.

2014. máj. 27. 14:58
A peteérés nem mindig pont középidőre esik. Amit nem mondanak az orvosok, hogy amikor szeretkeztek, azonnal utána tegyetek a popsitok alá egy kispárnát s legalább 20 percig maradjatok úgy. nem irány azonnal a zuhany, hanem pihi. Az sem baj ha belealusztok a dologba, s majd 1-2 óra múlva amikor felébredtek akkor mentek csak tisztálkodni. Sok esetben a méh állása miatt termékenyül meg nehezen sok-sok nő. Ahhoz, hogy a sperma be tudjon biztosan jutni, ahhoz biztosítani kell neki az utat. Ha nem ér oda, lehet együttlét, de baba nem lesz. Én kipróbáltam, és bevállt, s nekem ezt még nagyon régen egy ismerős kedves barát doktornő mondta. megfogadtam, és siker lett az eredmény, pedig előtte nem akart jönni. Ha még eszembe jut valami szólok. Ha vérzés van, az nem túl jó jel, de nem jelent minden esetben rosszat sem. Általában azonban nem ez a normális. Figyeljétek a jeleket a mensi elmaradása után, vagy a meg jöveteli időpont körül. Kitartás általában 4 hét és biztosra kiderül. :)
2014. máj. 27. 14:23
Az a baj,h en miota szedem a bromocriptint anagyon lerovidult a mensim, kb 2-3 napoy. Attol rovidebb mar nem nagyon tud lenni sztem. :)
2014. máj. 27. 14:22
Koszonjuk szepen az informaciokat. Nagyon aranyos vagy! :)
2014. máj. 27. 14:20
Sziasztok! Én csak annyit tennék hozzá, hogy ha meg is jön a menzesz, de valahogy más, mint korábban (kevesebb, rövidebb ideig tart, barnás, stb.), akkor után még érdemes tesztet csinálni. A második kisfiammal pozitívat teszteltem, öröm. Két nappal később vérzés, pánik, szomorúság. Újabb 4 nappal később már vége is volt, pedig általában hosszabb szokott lenni. Újabb teszt, az első után egy héttel: még mindig pozitív. Szóval hajrá, de ne görcsöljetek rá nagyon! :)
2014. máj. 27. 14:15
Írjatok ha kérdésetek lenne, szívesen válaszolok ha tudok. Nem igazán kedvemrevaló, hogy "lenézik" egyes fórumtársaim azon belépőket akik egy már hasonló oldalt nyitnak, csak azért mert már van egy. Buta kérdés nincs, csak kétségbeesett és érdeklődő. Amikor valaki bizonytalan vagy "elveszett" helyzetben van, akkor ha nincs kihez, hát ide fordul, hátha akad sorstársa. Ez nem elítélendő, én örülök neki ha segíthetek, bár mindent én sem tudok, pedig már van 2 gyerekem(nagyok), de gondolkodok még egy csöppségen, meglátjuk hogyan alakul. Örülök, hogy segíthettem. :)
48. Szonja27 (válaszként erre: 47. - Mandy40)
2014. máj. 27. 11:43

köszönjük a hasznos infót :)

Na végre valami ami tényleg hasznos.

puszi érte <3

2014. máj. 27. 11:41

Szonja és tervezés.

A ciklus.hu-n pontosan tudjátok vezetni a ciklusaitokat, és ott kiszámolja nektek azt is, h mikor vagyok fogamzóképesek, mikor jó vigyázni, s milyen nemű baba várható. Nem tudom, h mennyire megbízható, de az esedékességet a megjövetelre pontosan számolja.

Ha rám hallgattok, nem tesztelgettek mensi megjövetele/elmaradása előtt. A baj, hogy nagyon beleélitek magatokat és ha mégis megjön akkor ott a csalódás. Sokkal jobb ha csak az adott nap után, ha a nem vár nem érkezik meg, akkor teszteltek. Én javaslom, hogy egy drágább megbízhatóbb teszttel próbálkozzatok, az olcsó DM... stb-ben kaphatók gagyik. Én a bionomban vettem 5 db-os bevizsgált tesztet ha jól emlékszem olyan 8-900 Ft körül. Azonban ha nem akartok rendelgetni akkor egy megbízhatóbb, ám biztosan dágább teszet vegyetek a gyógyszertárban. Próbáltam már olcsót is drágát is és a bionomosból is van mindig otthon, de az olcsók nem voltak megbízhatók, legalábbis az én esetemben. A mensi el maradásáig különösebb jelet sem nagyon fogtok tapasztalni, ugyanis a beágyazódás a megtermékenyítéstől számítva 8 nap. Ameddig ez nem történik meg, a tünetek sem jelentkeznek. Ha a mensi késik, és kissé émelyegsz, vagy fájnak a melleid, főleg a mellbimbó része, és olyan mintha jó nagy izomláz lenne a cicidben, na az már lehet jel. Lehetnek a nem megjövő mensi előtt görcsök is amik a mensi megjövetelét éreztetik, de ha állapotos vagy akkor ez csak emlékezés a szervezeted részéről. A többit majd ha meglesz a pozi teszt. Kitartást és sikeres próbálkozásokat.

Még valami: higgyetek benne, hogy összejön, ne kérdőjelezzétek meg a baba jövetelét, és persze minden nap akarjátok mind a ketten, ez a biztos siker kulcsa.Igyatok palástfű teát, és egy kisebb méregtelenítés sem ártana teákkal. Diófalevél, cickafark, málnalevél, csalán. Kb. ezek keverékéből napi 1 liter, a palástfűből napi 3 dl 1x reggel.

2014. máj. 27. 10:46
én épp ma voltam a körzeti dokinál vér és vizelet vizsgálatra kértem időpontot.jövő hét szerdán vagy pénteken tudja majd megcsinálni.
45. Szonja27 (válaszként erre: 42. - Tervezes)
2014. máj. 27. 10:42
csináltál tesztet???
2014. máj. 27. 08:21
Van ovulációs teszt.De ma már tudjuk,hogy a spermium 5 napig is életképes.Ezért ovuláció előtt és után is 5-5 napig is lehetséges az együttlét utáni teherbeesés .tehát 10-12 nap is .:) Én egyből tudtam,nem vagyok babonás meg ilyesmi,de életemben 2 szer nem védekeztem 2 gyerekünk van.
43. Fiúsmami (válaszként erre: 5. - Tervezes)
2014. máj. 27. 08:18
peteérés után :)
2014. máj. 27. 08:01
Nekem eltunt minden jelem. :(
2014. máj. 26. 21:08

igen ez így van h nagyon akarja az ember annál nehezebb.

de reménykedni és bízni kell mindig :)

Most én is bizakodok :)

40. Luca80
2014. máj. 26. 19:14
Minél jobban görcsökök valamin, annál jobban nem jön össze!!! Sajnos tapasztalat!
2014. máj. 26. 19:10
Látom optimista vagy :) Az jó dolog. :)
38. Luca80
2014. máj. 26. 19:02
Igen, még azért az nem idő! De nem görcsölök rajta és ha esetleg nem jött össze most sem, akkor majd a következő hónapban!!
2014. máj. 26. 18:59
Az még nem számít soknak...de persze ha minden hónapban várja az ember nagyon soknak tünhet.
36. Luca80 (válaszként erre: 35. - Tervezes)
2014. máj. 26. 18:54
Március óta...
35. tervezes (válaszként erre: 33. - Luca80)
2014. máj. 26. 18:53
És Ti régóta próbálkoztok?
2014. máj. 26. 18:52

Én is néztem a kínai fogantatási naptárt...aszerint kislány.

A holnap tesztelésem elmarad....azt hittem van itthon egy teszt, de rosszul gondoltam. Így holnap megyek a Dm-be vásárolni. :) És szerdán tesztelek. :)

33. Luca80
2014. máj. 26. 18:49
Jól van, bocsánat!
2014. máj. 26. 18:45
szerintem mi sem tervezgetünk csak számolgatunk és meg osztunk ezt azt...
31. Luca80
2014. máj. 26. 18:42
Én még nem tervezgetek ennyire!!! Babona... :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook