A teherbeesés gondolatátol-az első biztos tesztig és onnan tovább.. (beszélgetés)
hmmm
Lehet tudni mikor volt pé-d??
Homerozol?
sajnalom:-(
Amig nem jon meg,van remeny!
Szokott kesni?
Szia,
Vegyesparos;)
4 ev sikertelenseg utan,némi hormon rasegitessel. :D
ocsijuk spontán erkezett,o 11 eves.
Jomaham iden jubilalok;) ketek 40! ;)
szep edtet mindenkinek
Erzsok
Szia!!!!!!
Nagyon szep tortenet,dupla happy end-del!!!!!
Nagy gratula!!!!!
Zokkenomentes,boldog babavarast!!!!!
(hidd el,kell a 9 honap,mire felfogod....en egy orias lepessel elotted jarok,ikreim mar 17 evesek;))
Sok boldogsagot nektek!!
Maradok csendes olvasotok,
Erzsok
Mindenkinek Nagyon drukkolok!!
Sziasztok lányok!
Tudom hogy nem olyan régóta vagyok még itt,írtam is kérdeztem is,akkor bizonytalan voltam.Mindent elolvastam, és általatok én is reményt éreztem a sok-sok biztatásokból!
Szeretnék egy picike reményt adni nektek,és megosztani az én tapasztalatomat veletek.
Remélem nem éreztek "betolakodónak" !
Tudom én is hogy milyen amikor reménykedve,hónapról-hónapra,évről-évre nem várjuk azt a bizonyos napot, átéltem rengeteg csalódást, iszonyt mennyiségű terhességi tesztet,a sok orvoshoz való rohangálást,a testemben végbemenő változásokat peteérés idején,szinte naponta bújtam a netet, vezettem menstruációs kalkulátort is,szóval még sok mást is h végre nekem is sikerüljön a csoda!
Higyjétek el tudom miről beszélek.
36 éves vagyok,túl vagyok már jó pár dolgon a hátam mögött.
-sikertelen terhesség kb.8.5 éve,kb 1 hónapig már nem élt bennem a magzat 8 hetesnek felet meg.
- méhszáj seb
-petefészek daganat mindekettőben
- Méhenkívűli terhesség,ebből egy petevezetékem maradt
- 2 db kémiai terhesség
A mentruáciom mindig kb 36-43 napra jött meg,nagyon sok hónapban nem volt egyáltalán peteérésem. Már szinte meddőnek nyilvánitottak.
Annyira akartuk a babát h csak na,pláne a párom.
Most mikor már végleg letettem róla és tényleg azt mondtam kb 2 hónapja h én már nem akarok,elegem van,nem akarom már figyelgetni a jeleket,kedden kiderült h kb 5 hetes terhes vagyok ikrekkel. Tudom hogy még nagyon picike,a doki mondta egy lehet h felszívódik,de a vérkép és az uh szerint megmarad már végleg. Remélem én is! Kaptam Utrog.hüvelykúpot h biztosabban megmaradjon.
Nem hittem el mikor mutatta az uh,mondtam kizárt, sokkot kaptam mikor felkiáltott h kettő! A párom is kissé besokkolt.Antialkoholista de kedden kissé leitta magát.
Kiderült hogy 43.napra jött meg a mensim utoljára és 1 napot volt csak meg. Picit előbb,nekem inkább időben volt most a peteérésem. Az orvos szerint ha nem lettem volna terhes akkor kb 9 év után most először jött volna meg pontban 28.napra.
Fura a női szervezet...a mellem nekem mensikor nem szokott feszülni már évek óta csak ha terhes vagyok,most 31.én már azt hittem leszakad,elsőzör arra gondoltam na végre volt peteérésem,aztán még jobban duzzadt,a csütörtöki teszt már olyan pirosan pozi volt h mondtam kamu! Vettem még kb 4db a hétvégén. :)
Azt hittem a mensim a héten jön meg ahogy a "szokott" időpontban..de nem.
Most még persze én is izgulok,és imádkozom,de az orvos nagyon kedvesen nyugtat h higyjem el ő,ők most jó helyen vannak! Attól féltünk nehogy megint méhenkívűli legyen.
Köszönöm hogy elolvastátok és mindnekinek SOK SIKERT KÍVÁNOK!
Ha kérdésetek lenne szívesen válaszolok én is!
:)Bocis a helyesírásért :)
szia.
voltál dokinál??
hát igen vala h így van ez :)
Nekem sem szól érte a párom úgy gondolom h itt rossz dolgok nincsenek....
még most sem jött meg de tesztet elfelejtettem venni..
úgy h úgy döntöttem h várok 20-ig és ha addig semmi akkor majd veszek...
Sziasztok lányok!
Olvaslak titeket, de hozzászólni nem nagyon tudok. Letiltották a netezést a munkahelyen, itthon meg párom nem tudja,hogy hoxázom.
De szurkolok mindenkinek. :) Szonja várom majd a teszteredményét! Méhecske neked i megy a drukk.....de ugyanúgy mindenkinek! :)