A Sote I. mint meddőségi központ (beszélgetés)
Szió
Ha tudok kezdeni akkor nekem a 2. fagyis beültim lesz .
Kérdezz nyugodtan
Ha van valaki akinek van tapasztalata FET-tel kapcsilatban,kérdezni szeretnék.
Mivel fizikai munkát végeztem,nem akartam kockáztatni.
Én azóta is itthon vagyok.😄
Az első pár napot aktívan pihentem.
hát ez durva... és beülti után mennyit voltál otthon?
Hát ha megkezdődik a stimu akkor gyakran.A punkció előtti másfél hétben minden másnap menni kellett vv-re és uh-ra. Mondjuk én akkor már tp-n voltam. Általában 8ra mentem,és volt,hogy csak délután végeztem.
tényleg a SOTÉN mennyire sűrűn kell UH-ra meg konzira járni és mennyire sokat kell várni ezekre a stimuk alatt? a munka kiesés miatt kérdem.
Köszi!
Gratulálok!!De jó ilyet hallani!:-))
A stimuláció megkezdésétől jár a védett tp.Ezt biztosan tudom.
Sziasztok, igyekeztem végig olvasni az összes bejegyzést.
Mi is lombikoztunk. Első konzink Murberrel volt, aztán végig a profhoz jártunk. Sikeres volt az első kezelés.Most 17hónapos Zenti.
Sziasztok Lányok! :) A munkahelyi védettséggel kapcsolatban naprakész valaki? Illetve, mit lehet tenni, ha a főnök esetleg kukacoskodna, mivel ahogy olvaslak Benneteket, elég sokat kell menni, sok a kiesés munkából... Később jövök vagy előbb megyek... Próbáltam utána olvasni, de számomra nem egyértelmű dolgokat találtam...
Köszönöm a választ 😊 Ti melyik orvoshoz kerültetek?
Sziasztok Lányok! Volt ma valaki reggel közülletek vérvételen?:-))Ja,egyébként nem magától érthetödő,h az akit endometriózissal Bokor doki műtött,Murber dokihoz kerül!!Ma vv után az aszisztensnő mondta hogy akkor a Profhoz kerülünk,én pedig megkértem a hölgyet szeretnénk Murberhez időpontot 2.konzira,hisz Bokor műtöttje vagyok,és külön kihangsúlyozta h Murberhez menjek.Így bejelentkezhetünk hozzá,aminek őszintén nagyon örülök!:-))
Augusztusban van szünet.
Már nem kezdenek el úgy kezelést ha augusztusra esik.
Akkor tolódik szeptemberre.
Szia! Nekem azt mondták, hogy júliusban van a nyári szünet.
Azért hozzáteszem,h igaz 20.napi vv,de utánna 23.napon meg is jött!!:-)
Sziasztok Lányok...szerintetek 20.napi vv-n progeszteron:10,900nmol/l ösztradiol:587,0pmol/l? Szerintetek nagyon rossz eredmény? Gondolom kapnom kell rá progi-pótlást? Volt már valakinek beülti előtt ilyen? Még csak most kezdem holnap a vv-t. Ez az előbbi eredmény igaz a ciklus 20.napján lett levéve,de 23.-on meg is jött!!Csak aggódom,hogy lehet-e ebből később megtapadás?:-))
Szia! Hüvelyi ultrahangot csinálnak mindig. Én nem adtam sose hálapénzt.
Sziasztok lányok! Új vagyok itt, de visszaolvastam minden hozzászólást. Sok sikert kívánok nektek!
Mit tudtok arról, hogy hogy van ez a nyári szünet a SOTE ARO-n? Tényleg két hónap? És ha igen, július-augusztus?
@ava19: én Duphastont szedtem az inszeminációkat követően (5 alkalommal), nálam nem volt semmilyen mellékhatás.
Sziasztok Lányok! Lenne még 2 kérdésem 😊 Legelső alkalommal sima hasi uh-ra lehet számítani vagy hüvelyire? A másik dolog pedig, hogy hálapénz témában mik a tapasztalatok? Köszi
Aki volt már esetleg M. dokinál magánrendelésen, az meg tudná osztani légyszi a tapasztalatait? Nagyon köszi!
Szia! Először nem a kezelőorvosoddal találkoztok. Kaptok egy pár formanyomtatványt, amit ki kell tölteni és még néhány papírt a vizsgálatokról, van egy ultrahang és ennyi.
Sziasztok! Tudnátok segíteni abban, hogy mi történik az első konzultáció alkalmával? Köszi előre is!
Sziasztok!nem tudjátok helyileg hol van Murber magán rendelése? köszi!
Köszi a választ,jó ötlet,én meg egyébként is ötletgazdag szoktam lenni,az ügy érdekében!!Köszi mégegyszer..:-))
Én amit kaptam tájékoztatót, abban benne volt, hogy az eredmények a kezelőorvoshoz kerülnek, ő tájékoztat majd. Ezzel ne zavarjuk a munkájukat. Valami ilyesmi szöveg volt.
Ha mindegyik vv megvan, és a párod vizsgálatai is, akkor konzultáltok a dokitokkal, és elmondja milyen protokoll mellett döntött.
De szerintem ha nyomatsz valami kamu dumát, hogy endokrinológushoz is vinnéd az eredményeket pl. akkor kinyomtatják sztem és a kezedbe nyomják.
Persze felhívod őket és megkérdezed. Én megkérdeztem a vv-s Hölgyektől Mikorra lesz eredmény. Kedvesek nagyon. Tegnap délután bent voltam, senki nem volt az osztályon, csak az altató doki. Egy kicsit morogtak, hogy miért mentem vissza, de én megtettem a kötelezettségem.
Szia
Hm, ebben nem tudok segíteni, de a gona mellett a vv- n ezt figyelik. Én szerintem inkább kérdez rá az ARO-n. Méhpempő én is vettem, a férjemmel etettem meg, nekem a méhnyálkahártyámat vastagította meg, de brutálisan 14 mm félidőben. Novemberben műtétnél vékonyították.
További ajánlott fórumok: