A rúdtánc, mint sport (beszélgetés)
És még csak forgásokat tanultok vagy már rendesen erőelemeket pl.:úgyülsz a rúdon mint egy széken és csak a comboddal szorítod ? vagy ez már haladóbb szint?
Szerintem is drága!
én egy éve spinningelek, szoval comb és fenékügyileg eddzettnek mondható vagyok a kezem viszont puding:D na az most meg van erőletetve.
nekem ugy szokott lenni hogy elsőre mikor megtanitják a pörgést párszor ügyetlenül sikerült aztán következő órára valahogy mindig tök jol megy:D
én a veres pálné utcába járok. ott sokan vagyunk 3-an vagyunk egy rúdnál, de nem is baj az elején nem is lehetne bírni egy órát végig olyan megterhelő! meg jó mert igy tudnak segiteni azok akik már ügyesebbek (első órán külön vannak akik először jönnek nekik a tanár külön bemutatja a dolgokat) 10 alkalmas bérlettel 1350-re jön ki órajegy szerintem drága.
De jó!!! :)
És te jó kondiba vagy? Csak a pörgés miatt kérdezem, hogy hogy ment?
Pesten ez helyileg hol van? Sokan vagytok? Mennyi egy óra? :)
én győri vagyok, csak pesten tanulok, ott most nyílt egy rúdtáncsuli, elmentem pénteken egy ingyen-bemutató órára...hát fájt az tény, és lehorzsoltam a kezem-lábam a sok pörgéstől, de azt mondják idővel hozzá lehet szokni... én teljesen oda voltam érte, ma már voltam is órán:) most már azon jár az eszem hova férne el otthonra egy saját rúd:) szerintem próbáld ki:)
ja és szerintem a magnézia már bonyolultabb elemekhez való az elején még nem kell (bár lehet egy profi mást mond én még csak két óra tapasztalattal rendelkezem...de az milyen jo volt:)
De jó, hogy ennyi embert érdekel!!!:)
Én itthon szeretnék nekiállni. a Youtubon van egy csomó gyakorlat, hogy hogyan kell csinálni. Gyerekkoromban amúgy is imádtam mászókázni! :D
Még nem jelentkezett senki :(
Igy nincs tul sok értelme megtartanom, ha nem tudom hasznàlni...
:-D... ez jóóóó.
Hát, ákos biztosan díjazná, még ha nem is mondanám el, mire való. Feltalálná magát...:-)
és, jelentkezett már valaki, vagy megtartod?
:))))
Barbikàtol kapott otlettel nyugtattam, ha nekem nem jon be a rudtànc, akkor még Domi és Marci majd hasznàljàk tuzoltos rudnak a jàtékaikhoz :))))
Ez biztos tetszene Akosnak és Aronnak is! :)
Sajnos nem igazàn lehetett felàlitani sehova, a tul magas belmagassàg miatt :(
Ugy kiprobàltam, hogy a pàrom fogta nekem kozben a rudat :))))))))
Orulok, hogy ilyen sok embert sikerult ismét megnevetettnem :)
Férjem tudja màr, persze, elégg nehéz lett volna eldugni elole a 2,6m-eres rudat!
Mondjuk ez is a legnagyobb gond vele, mert nàlunk a belmagassàg 2,75m...
Noncsi, koszonom a kicsi fiam nevébe! :)
Ez jó :D:D Valami olcsóbbal is próbálkozhattál volna :D
Férjed tudja már? :)
JAJJJJ nagyon édes a kicsi fiad!!!! :)) Grat hozzá!!
Amúgy engem is érdekelne ez a rúd tánc, de én úgy hallottam, hogy nagyon drága :S
További ajánlott fórumok:
- Én, mint sportos testalkat baj, ha nem szeretem a nagy hasú, kövér férfiakat?
- Milyen vitamint tudnátok ajánlani az őszi, téli időszakra egy 12 éves kis sportoló fiúnak?
- Tudja valaki mi ennek a sportszernek a neve? Cipő talpára egy lap rugó szerű fém van szerelve, mintha két félkör kenne egymás felé fordítva?
- Érdemes az ugrókötelezést - mint sporttevékenységet - választani mozgásformaként? Formálja az alakot?
- Sport Flabelos-t próbáltatok már? Tapasztalat? Miben másabb mint a Flabelos?
- Cam Combi Family babakocsi vázának összecsukása után beakad úgy, mint ha rajta van a sportrész, vagy nem?