A párom sokkal kevesebb szexszel beéri, mint én.. (beszélgetés)
Bizony!
Ezért élnek olyan jól a pszichológusok:))))))))
Még annyit hozzáteszek,hogy ne hogy azt hidd ,hogy ettől még kevésbé élvezem a dolgot,csak más egy kicsit stikába beugrani a fürdőszobába ,vagy a szobába.
Kicsit nehezebb ráhangolódni.
Szerintem egyikőnk sem hülyít,ugyan csak a magam nevében beszélhetek:)
Szerintem a nők már csak ilyenek.
Speciel én igazán teljesen csak a szexre koncentrálni csak akkor tudtam ,amikor nem voltak gyerekek,meg ha nincsenek itthol.
Egyszerűen ez van
Ez az igazi harmonia,összetartàs,nagyon könnyen megértitek egymàst.Ha csak fele ennyire lennétek a pàrotokkal együttérzö kevesebb surlodäs lenne.
Az is ennyire tetszene ha a hétvégi foci meccs kihagyott helyzeteit elemezné?
Vagy lehetne telefonälni is közben:D
Most hülyitetek,valljätok be:D
A Myly csak gondolatban kalandozik,te màr beszélsz is,mi jöhet még???
Ezt a szitut valahol egy filmben lättam,de nem ugrik be:)
Hajaj!Dehogynem.
Viszont én úgy éreztem ,hogy megszűntünk egymást szerelemmel szeretni és belesüppedtünk a hétköznapi házasságok szintjére.
Ha nincs tűz ,nincs annyi szex,ez szerintem tiszta sor.
Na látod.
De mi nők szerintem nem tévedek ,ha azt mondom 99%-unk avval van elfoglalva ,vajon mikor jön át valamelyik gyerek,vagy hallják -e.
Így bizony nagyon nehéz maximálisan odatennie magát az embernek.
Nem tudom van -e gyerekeitek,de azt tudom,hogy engem Ők szoktattak le arról,hogy csábító és gyönyörű nőként csábítsam el a férjemet,mert nem éreztem magam annak.Így én sem voltam túl aktív ilyen téren.Képtelen voltam ilyen is meg olyanis ,no meg amolyan is lenni egyszerre.
Most már elég nagyok a gyerekek ahoz ,hogy magunkra zárhassuk a fürdő ajtót,vagy a szobáét.
Nezzenek oda, mindjart kisepruznek :))
Egyebkent egyet ertek veled, egy no fejeben tenyleg sok dolog motoszkal. En neha elkezdek az agyban beszelni is roluk, olyankor a ferjem felnez es azt mondja "te hogy tudsz kozben ilyesmire gondolni?"- na ez a donto kulonbseg a ferfiak es nok kozott ;)
Hé?
Azt hiszem mindenkinek van itt keresni valója ,mert egy házasságban mindig vannak hullámvölgyek,no meg hegyek is.
Szóval nem mindig volt ez a helyzet.
Az én tapasztalatom az,hogy ha valaki nem kívánja annyira a szexet ,az nem szerelmes.Ha néha megkívánja,akkor még szereti.Ha csak néma része a dolognak,akkor pedig vége a házasságának.
Ennyi.
Bocs ,hogy belekotyogtam:)
Nem értettél meg!:DDD
Azért nincs időm ,mert napjába többször elcsábít mostanában ,nem hagy rtá nekem időt,hogy én tegyem meg a kezdő lépést ,értve vagyok?:)))))
Na ezt jól megkaptam:DDDDD
De tudod hány nő van így evvel?
Rengetegen, elhiheted.
A szex nem sport,viszont a mai világunk annyira szexcentrikus,hogy egyszerűen abnormálisnak számít ha egy héten csak egyszer szeretkezik valaki???Vajon miért?
(nem magamról beszélek:D)
Ha nincs meg a tűz ,akkor erőszakkal nem lehet felszítani,ez tiszta sor.
És nem lehet kötelező házastársi kötelesség sem,mert akkor valóban ez lesz belőle,amiket te felvázoltál,igen aprólékosan és érzékletesen:))
persze beszéltünk hosszu éjszakákon át.nem tud rá
magyarázatot. azt mondja ő ilyen neki elég 1 héten egyszer da ha akkor nem kezdek akkor tőlle alhatunk.szerintetek.
További ajánlott fórumok:
- Mindent, csak kevesebbet diéta
- Úgy érzem, hogy a páromnak az anyja sokkal fontosabb, mint én
- Szerintetek mitől lehet, hogy az utolsó két mensesem sokkal kevesebb mint szokott?
- A pesszimista emberek sokkal kevesebbet csalódnak, mint mások
- Sokkal kevesebb hajam hullik, mikor fog látszani a változás?
- Ha gyes mellett csak 4 órában dolgozom, akkor a következő gyedem sokkal kevesebb lesz?