A párom sokkal kevesebb szexszel beéri, mint én.. (beszélgetés)
az előnedvben is található spermium, (télleg elmegyek logopédushoz, mert valami nem kóser velem, lehet idegen nyelven fogalmazom és nem tudok róla, mert ezt köbö a második hsz.embe említettem)
és mint tudjuk nem kell ezer, elég egy is a megtermékenyítéshez, ezért veszélyesebb úgymond a kihúzogatósdi.
Világos?
De az az igazság,hogy mióta renszeres a szex,azóta valahogy nincs szükség rá.
Amúgy meg én a gyógyszer mellett estem másodszor teherbe.
Szerintem meg hazudik az aki azt mondja,hogy" de hát védekeztünk"!!!
Mindenki tudja ,hogy becsúszik olykor ,aztán meg jöhet ez a hazugság,hogy az kerüljön a lapra ,hogy védekezés mellett":)
De biztosan nem az előnedvtől,gondolom!
Hanem, mert a pasi nem tudta időben kikapni és durrant a patron.
Nem tudom mik az előzmények most kapcs-be.
De a megszakításos modszer tényleg hülyeség. Tudjátok ti férfiak mielőtt kitör a vulkán hányszor köp hamut. Attól is teherbe lehet esni.
Válaszolok!
"Kinek jó a megszakított? "
-Nekem neeeem!:-) Nem csipem
"Élvezi azt igazán a férfi?"
-Szerintem azt akkor élvezi maximálisan a férfi ha inkább magár figyel jobban...
"Jó az a nőnek?"
-Csak abban az esetben ha előbb elélvezek mint a férfi:-)
van aki allergiás a gumira...
mindenesetre gyermekáldás után én a spirál mellett fogok voksolni.
Kinek jó a megszakított?
Élvezi azt igazán a férfi?
Jó az a nőnek?
Vannak, akik számolgatnak, különböző módszerekben bíznak.
Vannak, akik nem szedhetnek gyógyszereket.
S vannak, akiknek komplikált a szex, s van aki csak símán fél a teherbeeséstől.
nemtom , nem tudok fogalmazni: senem megitélni, senem meggyőzni nem akarok senkit.
tényeket írtam,ennek ismeretében dönt mindenki ahogy akar.
A megszakításba én sem bízok...,de akárhogy is látom a környeztemben erről nem lehet másokat meggyőzni akiknek ez a bevett szokás....!Ahogy itt sem...:-)
Bár egy ismerősöm épp most maradt terhes így.....no most mehet abortuszra! Hát csak a pici magzatot sajnálom.
Az előváladék bőven tartalmaz olyan minőségű spermát amitől terhes marad az ember lány.
mennem kell! tárcsáztak.....
kár szivesen perlekednék még......csá!!
sajnálom a két ismerösödet,pláne ha nem akartak "terhesek"lenni.....?
csak bátran perelj!HAJRÁ..........!
imádok csajokkal perlekedni,van benne stilus,izgalom...
a tények nem mindig beszélnek önnmagukért!!
"szerintem meg az a struccolás és dőreség hogy orvosi vélemények alapján megitélni mások módszerét,ami be is válik!!! "
nálad, nekem két ismerősöm lett így terhes pölö.
ismét írom nem eldöntendő vélemények, hanem tények.
De nem itéltem meg, azt csak maga vette így, és a stilusa is lopott, lehet be is fogom perelni, ha így folytatja, nahát!
most már vágom a stilusodat "lányom"......
..és az embör mög tönni fögja a dógát.......és tuggya a kockázatát.
szerintem meg az a struccolás és dőreség hogy orvosi vélemények alapján megitélni mások módszerét,ami be is válik!!!
talán az én stilusom is hagy némi kivánnivalót magam után??!!
nem bántottál meg, úgy tűnt? a stílusom mindig ilyen kifinomult:)
Annyi volt csak, hogy egy saját tapasztalat alapján bármit marhaságnak minősíteni dőreség s mi több struccolás, ezér írtam amit.
De ez amúgy nem tanács volt, hanem tényközlés, a szövegben nem vót ott, hogy szóval ne így csináld fiam.
Csak tudja az embör a dolog kockázatait.
Ennyi.
alkalmakkor használok gumit,de senkit nem kérnék,hogy szedjen tablettát.....
hála istennek ezek nélkül is jól elvagyok a kapcsolataimban..
szia4látom nagyon megbántottalakmpedig nem akartam.
hidd el elég tájékozott vagyok,csak nem tájékozottságom alapján élem az életemet,mert nem attól lesz ,van jó szexuális életem,hogy a házipatika.hu vagy valamilyen más oldalon "orvosok által leirt tanácsok szerint élek.
különben aki mások véleménye szerint él,az vessen magára,ha valamit nem jól csinál.
én a bizalmon alapuló szexről mondtam el a véleményemet,és nem kényelmi tényezőkröl,vagykényelmetlenségről beszéltem.
egyébként egyezik a véleményünk....:100 százalék a teherbeesés elkerülésére az, ha nem szexelsz:)
ezt a házipatika.hu-ról szedtem össze:
"Megszakított közösülés
Mindig a terhesség-megelőzés legelterjedtebb módszere volt, ugyanakkor az egyik leghatástalanabb is: 25 százalékos a sikertelenségi mutató, ami azt jelenti, hogy évente négy nő közül egy teherbe esik. Ezt a módszert általában azok a párok alkalmazzák, akiknek az utolsó pillanatban nincs más lehetőségük. Tény az is, hogy egészségkárosító hatása nincs, és nem kerül semmibe, csak némi kényelmetlenségbe"
Linkelgethetek még ide ha akarod, azért mert neked szerencséd volt, nem kell rögtön baromságnak aposztrofálni, mert így van, és nem én mondom, hanem párezer orvos nőgyógyász, úgyhogy " ha nem látom, nincs is" elvet hanyagoljad, és törekedj tájékozottságra.
Kihangsúlyozom, hogy tőlem minden úgy védekezik, vagy nem védekezik, ahogy akar, figyelheti a holdjárást, beszoríthat C vitamint a combja közé, nem érdekel, de ez a módszer az egyik legmegbízhatatlanabb, azon túl, hogy természetesen 100 százalék a teherbeesés elkerülésére az, ha nem szexelsz:)
További ajánlott fórumok:
- Úgy érzem, hogy a páromnak az anyja sokkal fontosabb, mint én
- Szerintetek mitől lehet, hogy az utolsó két mensesem sokkal kevesebb mint szokott?
- A pesszimista emberek sokkal kevesebbet csalódnak, mint mások
- Sokkal kevesebb hajam hullik, mikor fog látszani a változás?
- Sokkal kevesebb sütit sütöttem karácsonyra, mint más...
- Ha gyes mellett csak 4 órában dolgozom, akkor a következő gyedem sokkal kevesebb lesz?