A párom sokkal kevesebb szexszel beéri, mint én.. (beszélgetés)
Ez nem figyelés kérdése te!!:-DDD
Egyszerűen a sok alkalom...és hát érzed ha figyelsz ha nem...vagyis ha a partnered minden rezdülését meg akarod ismerni ,hogy igazán örömet tudj okozni,hogy tudj vele játszadozni...húzni...:-)) akkor tökre érezni mikor élvezi naaaagyon!:-)
Senki nem tanult anatómiát vagy élettant?
Az előváladék a Cowper-mirigyek váladéka, előkészíti az utat a spermiumoknak. Akkor lehet benne hímivarsejt, ha az már előtte a húgycsőben volt (első kör), vagy ha már megindult az ejakuláció. Az viszont a ffi tudatosságán múlik, hogy ezt mikor észleli.
Jé! Nekem ez nagyon új...ilyenről még nem hallottam!
Én úgy tudtam,hogy akár az első közösülésnél is tartalmazhat az előváladék spermát!Sőt több helyen is ezt olvastam......ezek szerint úgy nem volt pontos..
Mert akkor ez azt jelenti,hogy az első menet után visszamardat spermák bújhatnak meg és a második menet előváladékával távoznak?
Ez már egy másik téma,de azért,hozzászólnék én is...
Persze,"a pasik meg csak nyafogjanak..."Ezért vagyunk páran ezen az oldalon...
Én is így voltam vele:)
Lassan 8 éve nem szedek szinte semmilyen gyógyszert.
A gumi jó,én meg vagyok vele elégedve.(csak jó drága:D)
Remelem nem! :))
De most ott tartok, hogy az utolso levelet ha kivegeztem, eleg a szintetikus hormonokbol.
Akkor hamarosan gratulálhatunk?:))))
Na jó nem offolok tovább:)
Világos ,persze.:))))
De az emberek fullentősek és én is azt mondtam ,hogy "dehát szedtem a gyógyszert"!!!
Ami igaz is volt.Csak azt felejtettem hozzátenni,hogy nagyon béna gyógyszerszedő voltam ,és sokszor felejtettem el bevenni ,aztán meg jöhetett két szem egyszerre,vagy kidobtam a felesleget:)))))
Úgyanígy felejtik el elmondani,hogy hát egy kicsit talán hamarabb is kiszállhatott volna.Így gondolom.
További ajánlott fórumok:
- Úgy érzem, hogy a páromnak az anyja sokkal fontosabb, mint én
- Szerintetek mitől lehet, hogy az utolsó két mensesem sokkal kevesebb mint szokott?
- A pesszimista emberek sokkal kevesebbet csalódnak, mint mások
- Sokkal kevesebb hajam hullik, mikor fog látszani a változás?
- Sokkal kevesebb sütit sütöttem karácsonyra, mint más...
- Ha gyes mellett csak 4 órában dolgozom, akkor a következő gyedem sokkal kevesebb lesz?