A párom sokkal kevesebb szexszel beéri, mint én.. (beszélgetés)
Nos, egy férfi véleménye gondolom nem nyom annyit a latban, de az utolsó témát (azt,hogy a 3-iknál már ő is nagyon akarja, és az tovább tart) anélkül, hogy az én véleményemet hozzátettem volna, elmeséltem a férjemnek. Kapásból úgyanazt saccolta ki belőle, mint én: az első 2 nem igazi, de utána már annyira közeli az esély, hogy ő is belehúz.
Amit még kért, hogy írjak meg neked: nem kell rögtön arra gondolnod, hogy "úristen, hazudott nekem éveken keresztül!". Mert, ha szeretsz valakit, akkor nagyon-nagyon fontos neked, hogy őt ne bántsd meg. Ez pedig elég lehet ahhoz, hogy ne szóljon neked. Eleinte sem, később pedig már egyre inkább, hiszen csak egyre nő a súlya, amennyire ezzel megbánthatna téged.
A másik, hogy ő is kipróbálta - lásd lejjebb - hogy arra kellett rádöbbennie, hogy isten tudja hány alkalom óta nem tudott nekem orgazmust okozni. Igen, megzakkant tőle az első pillanatban, de utána nagyon egészségesen végiggondolta, és arra lyukadt ki: "Én mindent megtettem, ami képességemben állt".
Te is megtettél mindent - és az, hogy itt tovább kutakodsz a problémátok megoldása iránt, még további adalék ehhez a mindenhez. Hidd el, nagyon-nagyon sok férfi ilyenkor inkább megnyugtatná magát, hogy jó a párjának, csak "kicsit frigid" és ezzel el van intézve.
Nem kellemes szembenézni az alább vázolt eshetőségekkel - de őrülten tisztellek érte, hogy megpróbálod.
hát elkeserit amit irtál...ez tuti.
ezek szerint a kosárba dobhatom az összes eddigi tapasztalatom,megitélésem,önbizalmam..
egy kicsit azért ugy gondolom ettől egy kicsit azért egyszerűbb a női orgazmus...
kisegít ebben valaki??
Ja és egy meglátás erre: "ha megjátsza,akkor harmadszorra minek kínoztatná magát hosszú ideig?Olyankor már ő is rajta van csak sokkal nehezebben éri el"
Vélelményem szerint az első-második megjátszás, "Hátha hamar tulleszünk rajta, úgysem hagy, amíg nem sikerül" alapon. Harmadszorra már azért akarja ő is tovább, mert esetleg már egészen közel jutott hozzá, hogy sikerüljön, és akkor már ő is nagyon akarja. Aztán ez vagy sikerül a végén, vagy a teljesítménykényszer, esetleg a fizikai fáradás miatt feladja, tart még egy bemutatót, és szól, hogy "Most már te jössz."
Sajnálom, hogy elkeserítelek, és persze annyit hiszel el ebből, amennyit képes vagy jelenleg befogadni agyilag-lelkileg...
Kedves stabil!
Gyors válasz a gyors válaszodra: Johnsonék amerikában csináltak egy több ezres vizsgálatot a férfi és a női szexuális aktivitásról jó pár évvel ezelőtt. Mindenféle önként jelentkezőket vizsgáltak, úgy, hogy csináltak videófelvételt róluk egyéni és páros szex közben, aztán kérdőív, és ezekből leszűrték a lényeget:
- a férfiaknál a szexuális izgalmi görbe a nőkénél gyorsabban emelkedik, és a végén gyors zuhanásba kezd
- a nőké lassabban emelkedik és lassabban is zuhan
- mivel a férfinak x perccel az orgazmus után már szinte alapszintre esett vissza az izgalmi állapota, ebből fakad, hogy csak nehezebben jön össze egy második orgazmus.
- mivel a nő izgalmi görbéje a csúcs után nagyon laposan esik, ezért lehetséges náluk a többszörös orgazmus. Azaz, az elsőhöz még több idő kell, utána pedig EGYRE KEVESEBB.
Ha a párod azt mutatja, hogy a második-harmadikhoz több idő kell, akkor véleményem szerint igen kicsi az esélye, hogy az igazat mutatta előtte, mert ez így egyszerűen biológiailag nem kóser.
A másik: ha ilyen "beszámolókat" tart neked, pláne közben, hogy "ez most dupla volt, most már te jössz", akkor ne is reménykedj, tutira nem sikerült neki. Mert teljesen tudatosan nem lehet élvezni. Az ember teljesen tudatos maradhat, ha tornázik például, és mondhatja, hogy megvolt a 20 guggolás, most te jössz - de orgazmusnál ez nem így működik. Már csak a lassabban eső izgalmi görbe miatt sem elképzelhető, hogy pillanatokkal a "robbanás" után hirtelen teljesen józanul ilyeneket tudjon mondani neked.
Sajnálom, ez az én véleményem, mint érintett és mint félig-meddig szakember :(
Továbbra is fenntartom a lentebbi javaslataimat, ha javítani akarsz a helyzeten. (Különben előfordulhat, hogy 5-10 vagy 15 év múlva egyszercsak megszédül a párod, ha már lanyhult a szerelem, és mással esetleg rájön, hogy "Jézusom, ez EKKORA élmény ?!")
Szióka...
Hát igazán szép és hosszú gondolatmenet volt...Köszönöm majd többször is elolvasom,de pillanatnyilag pár gyors megjegyzés...Voltam már egy pár hölgyel,és sajnos még egysem ájult el,sőt szerintem még a közelében sem volt.Amúgy a három az tuti,nálunk,és nem játsza meg,mint ahogy volt pár sor arra utalva,hogy szinte kézzel lábbal kell átrugdosni a csúcson...ha megjátsza,akkor harmadszorra minek kínoztatná magát hosszú ideig?Olyankor már ő is rajta van csak sokkal nehezebben éri el..Van mikor hosszabb,és mélyebb,ezt jelzi is felém,volt már,mondta,most duplán elélveztem...hadjál,mostmár te jössz..
olyat is mondott már,..volt egy kicsi,és utána egy percre sem talán,egy hatalmas..
Egyébként ritka szerencsés lehetsz,ha neked már volt ilyen ájulásos atomrobbanás...
"egy rendes szeretkezésnél átlagos a 4-5 orgazmus"
Most rettentően sárgulok:))
Ja, és mégegy: akkor lehetsz tuti abban, hogy most aztán "tényleg", ha már
1. elájult
2. majdnem elájult, alig van magánál
3. csak értelmetlen nyögdicséléssel reagál már rád.
Ha hozzádsimul, és szeretettelin néz rád, és akár csak egy morzsányi értelmet/tudatosságot látsz a szemében, és még ki tud mondani egy értelmes mondatot - akkor az még nem az igazi! De komolyan!
Kedves Stabil!
Nagyon mély nyomokat hagyott bennem, amit itt leírtál, nem bírom szó nélkül hagyni.
Először is szögezzük le, hogy nő vagyok. Aztán azt is, hogy nagyon jó a szexuális életem a férjemmel. Mindig is nagyon jó volt, már az előző férjemmel is, aki az első volt az életemben.
De:
Először is, ha a kihúzós módszer mellett maradsz, ne számíts javulásra. Nekem már van 4 gyerekem, és nem zuhannék szét, ha "gond lenne", bár már nem igazán vágyom rá. Ezt is számítsd bele, meg azt, hogy a te párod esetleg NAGYON nem akar most gyereket.
A férjem allergiás a gumira, kiütéses lesz tőle, a pesszáriummal dettó ez a helyzet-ez tehát kilőve. Én meg nem bírom a tablettát-ez is kilőve. Végül én nagyon görcsölős fajta vagyok, így a spirált sem javasolták. Mi maradt még?
Szóval mi a naptár-"kelenföld" módszer kombinációját alkalmazzuk, idestova 10 éve. Én hőmérőzök, és számolok, és kijelölöm a "tiltott" napokat. Olyankor jön a "kelenföld".
Ehhez tedd hozzá, hogy nekem egy rendes szeretkezésnél átlagos a 4-5 orgazmus, mondhatnánk (ha pasi lennék) hogy "korai magömlésem van" :)
Mégis, amikor végre szabadra áll a hőmérő, alig várom, hogy szeretkezzünk "igazából". Egyszerűen összemérhetetlen az a szabadság, amit ez ad. És ezt én mondom, ezzel a háttérrel. Ezt meghatványozza az a helyzet, amibem a párod van.
Nekünk, nőknek ez a helyzet (azontúl, hogy kiszolgáltatottságot jelent) stresszes, igenis erős teljesítménykényszert jelent. És mondom, pedig nekem nem gond, hogy nem jön össze időben - mégis.
Szóval javaslom, beszéljétek újra, és próbáljátok ki ezt a módszert, ha már más nem tetszik. Aztán majd meglátod, nagyobb kedvvel csinálja-e, amikor teljesen nyugodt lehet, és tudja, hogy "ott lesz a pont az i-n, ahol kell". (Ha tanács kell a konkrétumokról, csak szólj, szakmámba vág, és sok év tapasztalatom van.)
A másik amit mondani szeretnék egy történettel kezdődik: Évek hosszú sora alatt MINDIG kiszámíthatóan volt több (ritkábban csak 1) orgazmusom szeretkezéskor. Nem vagyok az a tipikus angolkisasszony, tehát a férjem jól kiismerhette "minden rezdülésemet" azalatt a kb. 6 év alatt. Aztán volt egy alkalom, amikor, mire ő végzett, én csak majdnem :(
De, mivel eddig minden rendben volt, nem gondoltam, hogy ennek nagy jelentősége lenne.
Mégis, elég volt ez az egy alkalom, hogy legközelebb már ne tudjam teljesen elengedni magam: a tudatom hátsó felében végig ott motoszkált, hogy "Jaj, remélem, most sikerülni fog!". - És persze nem :(
Aztán elindultam a lejtőn...
Pedig, egyetlen egyszer se játszottam meg semmit. A férjem pedig nem egy érzéketlen bunkó. Egyszerűen a "majdnem" környéki jelzéseim számára meggyőzőek voltak, hogy "tényleg". Hiszen korábban se beszéltük át, hogy most ő mennyit is számolt össze, és én mennyit, és egyeztessünk, hogy akkor most miért is számolt ő esetleg többet, melyik volt a "tényleg" és melyik a "majdnem". Egyszerűen tudta - beszélgetésben is felmerült sokszor - hogy nekem jó vele, és egy-egy alkalommal többször is.
Most azt gondolta, hogy "megvolt 3, most akkor én jövök" - de közben mindegyik csak "majdnem".
Nagyon nehéz erről beszélni, 4 gyerekes anyukaként, második férjjel, kiválóan működő szexuális élettel és jó kommunikációs képességel is!
Végül már igyekeztem kerülni az alkalmakat, mert már az első pillanatban kiült a kismanó az agyam szélére, és azt hajtogatta: "Fogadjunk, hogy most sem fog sikerülni! Frigid lettél, bebebe!"
Végül levélben írtam le neki, megbeszéltük, rászántunk több hónapot az életünkből, amikor a szeretkezés igazában kemény vizsgával ért fel, a páromnak minden alkalommal százféle módszerrel, szinte szószerint kézzel-lábbal kellett küzdeni, hogy áttuszkoljon a "túloldalra" és bebizonyítsa, hogy nem is vagyok frigid. Mondhatom, nem volt kellemes, szerintem se neki, se nekem. De helyrejött minden.
Ezt a kis történetet ha figyelmesen olvasod, le tudod szűrni belőle a mondanivalómat, de itt van rövidítve is: az, hogy a szokásos nyögdécseléseket, rezdüléseket látod rajta, még nem jelenti azt, hogy TÉNYLEG orgazmusa volt, talán csak NAGYON jó neki, és "majdnem". Aztán jön egy oda nem illő gondolat (mondjuk az, hogy "vajon most sikerülni fog?" vagy az, hogy "remélem időben kiszáll") és máris visszazuhant félútra a csúcsról, és kezdheti előlről. Amikor megint úgy tűnik, hogy nagyon jó neki, akkor te már 2-nél jársz a számolásban! Pedig lehet, hogy ő még 1-nél se...
Ehhez nem kell megjátszania az orgazmust. Elég, ha őszintén élvezi az együttlétet veled, csak éppen "visszagurul" a csúcs előtt.
Én kb. 1 hónapig titkoltam, és BORZASZTÓ nehéz volt őszintének lenni. Képzeld el, milyen lehet, ha ez nem 1 hónapja megy, hanem sokkal régebb óta!
Legjobb lenne, ha te vetnéd fel neki ezt az eshetőséget, és meg is nyugtatnád, hogy semmi gondod ezzel, ha netán így van, és engedje meg, hogy segíts. Talán akkor megnyílik.
Az utolsó amit elmondanék neked: amint látod, igazán jó orgazmus-készséggel megáldott nő vagyok. Ám senki nem így születik. Amikor az első férjemmel megismerkedtem, még szűz voltam. Már az első alkalom is csoda-számba ment, ami az egészet jelenti - de természetesen az orgazmus hírből se ismertem. Ahhoz, hogy eljussak oda, ahol most vagyok, az is kellett, hogy elkezdett megtanítani az orgazmusra, miközben megtanulta ő is, hogy hogyan megy ez nálam.
Mivel a legtöbb nő eleinte kizárólag a csikló ingerlésével jut el az orgazmushoz, sokat-sokat "kézimunkázott" rajtam, míg legalább 1 össze nem jött. Ez volt, hogy 1 egész óra volt, vagy több is, mindenfélével megspékelve, és nem mondom, hogy nem volt fárasztó mindkettőnknek.
Ezt azért tartottam fontosnak elmondani, mert azt írtad, hogy neki te vagy az első. Ha pedig így van, és nagyon hamar "minden simán ment", akkor mérget vehetsz rá, hogy megjátssza az orgazmust. Nem kell hozzá szándékosság. Elég annyi, hogy nem érezte még milyen az "atomrobbanás", és akkor az "égzengés"-t hallva azt hiszi, hogy "na ez az!" - pedig nem is. Márpedig a "majdnem" nem olyan ütős élmény, hogy annyira kapálózzon érte magától - ha érted, mire gondolok.
Szóval 2 esetet tudok nálatok elképzelni:
1. Szűz volt, soha nem tanulta meg az orgazmust elérni, és nem is érte el, ezért nem nagyon rajong az egészért, mert pillanatnyilag ugyan kellemes, de azért "nem egy nagy durranás". Megoldás: elkezded a "végeken" (előjáték, símogatás, becézés,) aztán kézzel-szájjal folytatod, amíg nem sikerül. Ezt persze szintén meg kéne beszélni, hogy tudjon róla, mire gondolsz ("Azt hiszem, talán nem annyira őrült szuper neked, mint lehetne, engedd meg, hogy megpróbáljak neked valami őrületes élményt adni"). Ehhez nem árt, ha nincsenek gyerekek a közelben :) hátha az atomrobbanást a szomszéd utcában is észlelni fogják :)
2. Volt már orgazmusa, de belekerült a fentebb vázolt "dugóhúzóba" és nem sikerülhet neki egyedül kilábalni. Megoldás: technikailag ugyanaz, mint amit fentebb vázoltam, PLUSZ beszüntetni a kizárólag megszakításos szexet, hogy legalább a hónap felében ellazulhasson, és boldog lehessen, hogy "minden úgy történik, ahogyan kell". Mert nekünk ez is sokat számit ;)
A símogatást úgy értettem, hogy kényeztetni kezdtem, és még így is visszautasított.
Tetszik az oroszlános példád! :))
A simogatás kevés, a könyörgésem vezet sehova. Le kell teperni.
Most azért láttok egy 50kg nőt amint egy 100 kilossal birkozik, hát tényleg vicc. Most terhesen meg pláne. 10- ből ha egyszer sikerül az már jó. legalább is az oroszlánok nál is 10-1 vadászat a sikeres és még nem haltak ki. Szerencsére még mi sem.
Szabotimi! Köszi a tippet, de ez sem jönne be, az tuti!
Bogyoka! Kezet foghatunk! A férjem detto, mint a tiéd.
Volt már nem egyszer, hogy elkezdtem simogatni..., hátha megjön a kedve, és leteper, de rám szólt, hogy ne haragudj, de most "nincs kedvem", vagy "fáradt vagyok".
Egyszer már beijesztettem, hogy ha nem leszünk együtt legalább heti kétszer, keresek mást (csak szexre) - persze nem volt komoly. Kb. 3 hétig bevált, aztán minden a régi lett. :(
csak nézne rám minden este:))))
nem bánnám, hidd el:))))
Sziasztok!
Én is abban a helyzetben vagyok sajnos, hogy a férjem ritkábban kíván meg, mint én őt. Már beszéltünk erről, azt mondta, hogy sajnálja, de fáradt, és hagyjam békén, mert nincs kedve.
Mostanra odáig jutottam, hogy már nem is kezdeményezek, mert állandóan visszautasít.
Ti mit tennétek a helyemben, hogy lehetne segíteni ezen a helyzeten?
véget ért a futásom....
gyere és harapd le tőböl..mindkét lábam.banyek!
További ajánlott fórumok:
- Úgy érzem, hogy a páromnak az anyja sokkal fontosabb, mint én
- Szerintetek mitől lehet, hogy az utolsó két mensesem sokkal kevesebb mint szokott?
- A pesszimista emberek sokkal kevesebbet csalódnak, mint mások
- Sokkal kevesebb hajam hullik, mikor fog látszani a változás?
- Sokkal kevesebb sütit sütöttem karácsonyra, mint más...
- Ha gyes mellett csak 4 órában dolgozom, akkor a következő gyedem sokkal kevesebb lesz?