A nagycsaládosokat a gyerektelenek és az egygyerekesek tartják el? - egyetértesz? (beszélgetés)
Ekkora baromságot....
Azt hiszik sokan,hogy azért mert valaki gyereket vállal nem dolgozik és nem adózik?dehogynem..
Ez ilyen formában talán nem állja meg a helyét.
Most mindenki példákat fog úgyis írogatni, ezért írok én is: Ami engem kiakaszt, hogy miért van az, hogy három gyerek ha van, alanyi jogon ingyen van a tankönyv. Lányom osztálytársnőjének orvosok a szülei, jómódban élnek, van három gyerek. De nekik ugye ingyen van, gyerekszámra tekintettel.
És van egy szintén osztálytársnő, anyuka egyedül neveli a két lányt, tanári fizuból, nekik simán ki kell adniuk gyerekenként azt a 20-30 ezret tankönyvre, sok mindent meg kell vonniuk maguktól. Én ezt tartom igazságtalannak, hogy miért a gyerekszám dönt, lehet a háromgyerekes is jómódú.
Aki gyereket nevel, az nem fizet adót és járulékot?
Dehogynem.
Egy másik fórumban -nem szorosan a témához kapcsolódóan -ilyen gondolatok merültek fel.
Te egyetértesz?
További ajánlott fórumok:
- "Attól még, hogy ráütsz a fenekére, nem törik csontja!" Egyetértesz?
- Huszonévesen nagycsaládosként....?
- Ti egyetértettek azzal, hogy minden olimpiai bajnokunk a 35. élet éve után életjáradékot kapjon, ami most 198 942 forint havonta?
- Mért van az hogy a nagycsaládosokról azt hiszik hogy minden támogatást megkapnak?
- Az okos ember depressziós, az ostoba ember boldog. Egyetértesz?
- Nagyon nagycsalád, de 4 gyerekkel