A margarinról (beszélgetés)
Talán csak rossz szót választott...;)
Ha nem veszed személyes támadásnak,mint babafej,akkor (illetve attól függetlenül is...:)szerintem lereagáljuk a rémhíreket,végülis konkrét kérdésnek tekinthetők.
"Sunnyogok?"
Visszanéztem kb. hetente, mivel kíváncsi voltam a véleményekre. (ezért indítottam ezt a fórumot)
Azért mert nem szóltam bele a "veszekedésetekbe",
akkor szerinted sunnyogok?
Találtam egy érdekes cikket a margarinról.
Talán hitelesebb forrás, mint a lánemail. De ez is nagyon elkeserítő. Mi évek óta nem is eszünk csak kényszerből.
Mint a...Pont a...Beza...
:DDD
babafej123-at sikerült elűznötök.
(törlését kérte :S )
Veszekedtek mint a gyerekek:(
Ah.Értem.Pardon.
:DDD
Basszus hú,de meglepődtem!!!Ki nem néztem volna belőle...
Egyébként elrohant,mert nem tud válaszolni...Ciki lenne (szerinte) beismerni,hogy baromságokat írt...
De, az orvosira járok.
Az idézett rész egy körlevélből származik, a színvonalát az utolsó mondat mutatja leginkább.
Egyetlen igazság van benne, hogy az olcsóbb margarinok (és valószínűleg a sütőmargarinok) transz-zsírsavakat tartalmaznak, amik a szív-ér rendszeri megbetegedések fontos rizikófaktorai. A drágább magarinok gyakorlatilag nem tartalmaznak (1 m/m % alatt) transz-zsírsavakat.
nem vesztegetek az életemből több időt idiótaságokra:)és idiótákra..XD
inkább élem értelmes emberekkel körülvéve....
sok sikert
Kiiii?Ééééén?Áh...Isten ments!!!Én kérlek szépen: blablázok!!!Na.
:DDDDDDDDDDDDDD
ezzel megmagyaráztad a nagy semmit kiscsillag. menj és nézd hülyének a természetgyagyászott klienseidet ne engem
Az hogy azt a nagy kalap marhaságot amit az a körlevél leír elhiszed az a TE szegénységi bizonyítványod.. ha egy PICIKÉT utánaolvastál volna rájönnél hogy a pulykatáphoz köze nincs és EMBERI élelmezésre egy könnyen és tartósan tárolható zsiradékot akartak kifejleszteni Napóleon bácsi idején..
Na erre varrjá gombot anyám :)