A málnalevél tea rendszeres ivása a terhesség utolsó heteiben, valóban megkönnyíti a vajúdást? (tudásbázis)
Sziasztok!
40.hetes terhes vagyok és 37.hét óta 1111 a méhszájam, de egyszerűen nem akar megszületni a gyerek,(igaz lusta kisfiú:-) ) lépcsőzök,van egy 6éves és egy 1 éves kislányom, az 1 éves 10kg és cipelem nap mint nap,mert mi mást tehetnék, de semmi, nem kímélem magam egyáltalán.
Szerintetek ha elkezdem szedni a homeopátiás készítményeket mint a cimicifuga 30 ch,Caulophyllum thalictroides és még mellé málnalevél teát, akkor lesz valami hatása? Van valakinek tapasztalata ezekkel kapcsolatban?
Köszönöm
Sziasztok!
Én ittam és 2,5 óra alatt lett meg a kis Manócskám!
Azt nem tudom, hogy ez segített-e vagy nem, de ez már nem is fog kiderülni.Ártani nem ártott:-).
Még egy új kommentet szeretnék írni, a mai információim tükrében a kórházból:)
A málnalevél tea és egyéb homeopátiás készítménnyel VÉLEMÉNYEM SZERINT egyáltalán nem könnyítenek meg semmit. Amióta szedem, iszom őket nem változott a méhszájam állapota, nem is fog a dokik szerint, így nem tudok természetes úton szülni, ha keddig nem történik CSODA, akkor császároznak:)
Úgyhogy fityiszt a málnalevél teára és társaira:))
Köszönöm a drukkot azért, így még jobban kell:))
Sziasztok!
Én is ittam annak idején, finom volt az íze. Hogy attól-e vagy sem én 39 hetesen és 4 naposan szültem. EDA-s voltam, így nem tudom a többire a választ.
Sziasztok!
én most leszek szombaton a 36. hétben. Elhatároztam hogy én is kipróbálom, veszíteni nem veszítek semmit. Bár megmondom őszintén én inkább azt várom hátha hamarább születik meg tőle a fiam. :) Türelmetlen vagyok. :) Ő az első és már szeretném a kezemben tartani. Majd írok hogyha hamarább jön. Hozzászólások nagy százalékánál úgy vettem észre hogy kevesen "húzták ki" a 40.-hétig.
sziasztok!
A legtöbb patikában kapható ez a málnalevéltea? Vagy csak a kiemeltebb helyeken?
Tényleg nagyon kellemetlen volt ott úgy várakozni...de hát ez van!
És sem szeretnék hangoskodni nagyon,aztán ki tudja mi lesz?!
Ne aggódj,ha eljön az idő,akkor már nem fogsz félni.
Én is voltam egyszer úgy ctg-n,hogy 2 vajúdó is benn volt...hááát...totál leizzadtam mire vége lett,mert nagyon rossz volt hallgatni őket.Ez olyan kellemetlen!
Én vajúdáskor csendben voltam,viszont a szüléskor már nem.Nem tehettem róla,nem így terveztem.:(
Köszi!:) Én is olvasom/nézem az tiédet!:)
Ma megvolt a ctg és az orvos,hát most ott tartunk,h bármikor lehet bármi!:)
Köszönjük szépen!!!:)
Látom,neked sincs már sok hátra!:)
Szerintem nincs összefüggés.Nekem a 36. héttől minden panaszom megszűnt,holott előtte már minden bajom volt,még kórházban is voltam.
Jó lesz a tea,majd meglátod!:)
Szia Mongi!Gyönyörű a kis Réka!Gratulálok!
Mielőtt elkezdtem inni a teát voltak közepes erősségű mensis fájásaim,mondta is a doki,hogy elkezdtem nyílni!De mióta iszom a teát ezek a fájások ritkultak és enyhültek!Szerintetek van összefüggés?
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig
- A terhesség jelei
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- 30 vagyok, és nagyon szeretnék babát. Eddig rendszeres volt a vérzésem de 1-jén késett és alig van valami. Lehet terhesség?
- Használhat a málnalevél tea és a homeopátiás bogyó szedése a szülés megkönnyítésére?