Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » A macskám buta sajnos. De attól még cuki. fórum

A macskám buta sajnos. De attól még cuki. (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

tegnap 14:08
egy macska sem buta,sőt túlságosan zsiványok :)))))de az biztos ,hogy csak imádni lehet öket:)
14. 55Judit (válaszként erre: 12. - Panna.33)
tegnap 12:58
Én elhiszem. Ha a saját hasznukat lesik, akkor nagyon okosak tudnak lenni. 😉
tegnap 11:58

A cirmosom nagyon okos cica, 11 éves, de sajnos daganatos beteg. Nagyon szomorú vagyok. Úgy szoktam nevezni, hogy "kis professzor".

Nemrégen örökbe fogadtam egy majdnem 2 éves fekete cicát, neki is megvan a magához való esze, de még nem mindenre jött rá úgy magától, mint a cirmosom. Biztosan később ő is rájön a dolgokra, amiket a cirmos magától tud.

tegnap 11:30

Kettő okos cicám van.

És cukik is.

11. 55Judit (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 10:11
Szerintem arra gondol minek erőlködni, úgyis megkapom.
10. libikóka (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 09:51

Hát ezt ki kell próbálnom:DD

Igaz én jutival a "gyere" hívást próbálom,,de általában a fülebotját se mozgatja:))Pedig tudja:))

tegnap 09:34

Nincsenek azon a mentális szinten mint a kutyák és a malacok, de ettől még van miért nagyon szeretni őket.

Nekem is volt több cicám, mindegyik más egyéniség. Volt amelyik lepusztította a lakást is, mégis nagyon szerettem.💖

tegnap 08:52

Elrejtettem neki egy jutifalatot egy kupak alá. Húszszor is megmutattam neki, hogy ott van. De nem jött rá, mit kéne csinálnia.

Csináltam neki 3 kupakkal itt a jutifali hol a jutifali játékot is, de... 🙀

tegnap 08:47
Nem tud beszélni ?
6. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 06:05
Óvatos légy,,valójában csak titkolózik,,egy nap arra ébredsz átvette a hatalmat🐾😊
tegnap 02:18
mintahogy mi emberek sem vagyunk egyformak igy az allatok sem.
tegnapelőtt 19:33
Nekünk anno egy kutyánk volt ilyen. Sem iskola, sem külön foglalkozás nem segített rajta. Öntörvényű volt, ránk morgott, ha nem kedvére voltak a dolgok, de ha minden a tervei szerint alakult, roppant boldog kutya volt. Amikor elpusztult, kicsit megkönnyebbültünk. Tudom nem szép ilyet írni, de állandó lutri volt vele az élet.
tegnapelőtt 19:29
NEM az eszükért szeretjük őket, Nálunk a 3 hónapos kis fekete okosabb, mint a 2 éves BARIKA, Mégis imádjuk mind a kettőt, csak sajnos ők nem férnek össze egymással.
tegnapelőtt 19:23
Nem buta! Okos!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook