A macskám buta sajnos. De attól még cuki. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Láttam ilyesmi videókat, az adta az ötletet.
Persze a maccsok másképp okosak, mint a kuyták.
Minden állat okos a maga módján. Amit mi emberek elvárunk tőlük néha irreális.
Egy macskától nem elvárható, hogy itt a piros, hol a pirost fog játszani. Nem tud olyan hosszan koncentrálni, mint egy kutya.
Nekem három 5 hónapos kinti cicám van. Nincsenek velük kapcsolatban elvárásaim.
Annak viszont örülök, hogy behívhatóak. Sajnos, már megmásszák a kerítést. Maguktól nem mennek ki az utcára, de utánam kijönnek.
A cirmosom nagyon okos cica, 11 éves, de sajnos daganatos beteg. Nagyon szomorú vagyok. Úgy szoktam nevezni, hogy "kis professzor".
Nemrégen örökbe fogadtam egy majdnem 2 éves fekete cicát, neki is megvan a magához való esze, de még nem mindenre jött rá úgy magától, mint a cirmosom. Biztosan később ő is rájön a dolgokra, amiket a cirmos magától tud.
Kettő okos cicám van.
És cukik is.
Hát ezt ki kell próbálnom:DD
Igaz én jutival a "gyere" hívást próbálom,,de általában a fülebotját se mozgatja:))Pedig tudja:))
Nincsenek azon a mentális szinten mint a kutyák és a malacok, de ettől még van miért nagyon szeretni őket.
Nekem is volt több cicám, mindegyik más egyéniség. Volt amelyik lepusztította a lakást is, mégis nagyon szerettem.💖
Elrejtettem neki egy jutifalatot egy kupak alá. Húszszor is megmutattam neki, hogy ott van. De nem jött rá, mit kéne csinálnia.
Csináltam neki 3 kupakkal itt a jutifali hol a jutifali játékot is, de... 🙀