A legszebb fiú nevek (beszélgetés)
Durai Marcell nagyon szép. Kicsit pörgetni kell az "r" miatt, de nekem nagyon tetszik. A Noel is gyönyörű de nem megy a Duraihoz (nekem).
Sziasztok! Tihanyi Mór. Szerintetek hogy hangzik? Rémes? Elmegy? Jó? Elfogult vagyok, nem tudom eldönteni. :(
Bertold! Szerintem nagyon szép! Az az igazság, hogy nekem tetszett egy időben a Tádé is, de a Gumimacis mesék Gyagyás Tódija óta mindig ahhoz hasonlítottam :-)
Ha még egy fiam lenne, akkor elgondolkodnék az Ákos és az Arnold neveken is!
Majd kíváncsi vagyok, hogy mit választottatok!
Jó egészséget!
Nekem meg ötletem nincs mi lesz ha fiam lesz:)
Szóval reméltem hátha itt találok egy jó nevet:)
A nagyfiam Milán,a kicsi Kristóf.
A nagyobbik fiam Jácint, a középső Jelek a két hetes picurom pedig Kolos.
Utánanéztem, tényleg anyakönyvezhető a Joachim. Valamelyikőtök nem magyar, vagy miért erre esett a választás?
Ez így nem anyakönyvezhető gondolom. Joakim, vagy hogyan? Mert csak magyar helyesírással engedélyezik a külföldi neveket.
Nekem nagyon tetszik. Jó választás.
Nekem nagyon tetszik a Dorián. Tudom, kicsit lányos, de mégis... :)))
Nekem Mártonom van,de ő apukám miatt lett az amugy nekem tetszik a Zsolt meg a Péter is :)
Ízlések és pofonok, én inkább nem mondok véleményt...
Sziasztok, a mi leendő babánkat Joachim-nek fogjuk hívni. Ez hogy tetszik?
Igen a Zalán az én kedvencem, de a páromat meg ettől rázza ki a hideg :S
Én sem vagyok oda a Noelért, becézni sem lehet sehogy...
Reménykedünk, hogy kislány lesz és akkor nem lesz gond :)
Noel ne legyen... Persze ti döntötök, de engem a hideg kiráz ettől a névtől (szerintem a vezetéknévhez sem megy), meg a Kevintől is. Legyen valami szép, magyaros hangzású. A Zalán nekem tetszik.
35 hetes vagyok és Toldi András lesz :)
Domonkos, ez a fiam neve. Nekem is tetszett egy csomó név, de mire oda jutottam, minden második kisfiút így hívtak.
Szia. Durai Larion :-) Ennél tökéletesebbet ha fiú......:-)
Sziasztok! Én is segítséget kérnék, mi még nem tudjuk, hogy fiúnk vagy lányunk lesz, de a fiú nevekkel nagy bajban vagyunk. Ha lány lesz Durai Lara Anna lesz. Nekem nagyon tetszik a Marcell, Zalán de apának egyik sem. A Noel tetszik neki, de én nem tudom eldönteni megy-e a vezeték nevünkhöz.
Köszi a tippeket:)
Akkor már inkább Domokos, sokkal szebb és magyarosabb szerintem, na és ritkább is.
Kutyela Dominik:) és még D-betüvel kezdődik mint a Dániel fiadé:))
További ajánlott fórumok: