A legszebb fiú nevek (beszélgetés)
Nekem nem tetszik,de az a lényeg hogy nektek tetszeni,én próbáltam ugy választani nevet a gyerekeimnek,hogy ha majd néni és bácsi lesznek,ne legyen furi nagyon,bár érdekes lesz majd a Dominika néni:)
Sziasztok! Mi is névválasztás előtt állunk. Mit szóltok a Jonat(h)ánhoz? Másnak is tetszik? Nekem és a szüleinknek tetszik, csak a férjemnek nem. Másik ami férjemnek tetszik a Dávid, de én már unom, annyi tanítványom volt akit így hívtak.
A Noel nem jó!!bátyám lízing gyereke.András apósom,Levente pedig családban már van.
A Roland meg nem megy a vezeték névhez.
A Dániel tetszik,de úgy hogy Dani úgy nem.:-((
Köszönöm azért a neveket,ez a bajom mindegyiket kötöm valamihez/valakihez.Ami meg tetszik az nem megy a vezetéknévhez.Szegény gyereknek hogy lesz így neve??
tegnap még a Dávid is szóba jött,azt szokták becézni,ha igen hogyan?Mondjuk ez meg Anyós kedvenc neve meg a Bence,Tamás is.Úgye nem fogom azt hallgatni hogy ő mondta ezt a nevet??Ha ezt adom..
Noel!! Nekem ez nagyon tetszik! Balázs,Bálint,Kornél!
A kisfiam: Hunor
Párommal 1 este leültünk netezni fiú nevet választani. Mondtam neki: Csak magyaros neve lesz, ebben egyet is értettünk :) Levente Gergő
Azt mondta, rakjuk talonba.... majd meglátjuk.
Egyik szombaton, amikor hazajött a munkából, se puszi se pá: Se Levente se Gergő. Hunor lesz.
Nagyon örültem neki, mert én is ezt a nevet szerettem volna adni a fiamnak, csak gondoltam páromnak nem fog tetszeni, mivel annyira komoly név. És megint beigazolódott az, hogy mindig az van, amit a nő akar :)))))
Jonathán,János,József,Dániel
Sziasztok!
35 hetes kismama vagyok a pocakomban egy kisfiút hordok,akinek még sajnos nincs neve.:-(((segítenétek??
Vezetéknév:Kollár ehhez kellene valami jó kis név.
Ami eddig szóba jött:Krisztofer,Kevin,Dániel,Dávid,
De valahogy most még egyiket sem tudnám neki adni.
A lányom Jessica:-)))
Egyértelmű: László
Engem így neveztek el, minden tiltakozásom dacára:)
Márk,Bence,Dominik,Marcell,Kende,Milán...........sokvan még!
Levente, Csongor, Örs: majd ezekből a nevekből szeretnék összepasszintani egy gyerekre valót ;)
A két fiam János és László. Még tetszik a Márton, Viktor és a Balázs.
Matisz papa:nem Mátéé :)))
Zsombor egyszerűen gyönyörű ez a név :)
Az én kisfiamat Endrődi-Németh Áronnak hivják, mikor őt vártuk egyértelmü volt elsőre mindkettőnknél az Áron névválasztás:)
Pár éve beleszerettem a Zalán névbe :) szerintem szép és érdekes, de a Botond is jó.
Nekem nagyon tetszik:)különleges
Kisfiamat Zsombornak neveztük el, számomra ez a legszebb név:)
pontosabban én a Hegyes Benedek Lászlóra voksolok, ő meg fordítva.
Tamás, Zsolt, Dávid, Kristóf - egyszerű és nagyszerű nevek
Ha fiam lesz, egyszer, akkor a Benedeket szeretném nekiadni, de a párom már most ellenkezik, hogy László Benedek legyen, kapja meg az ő nevét is... én nem szeretném....a másik meg a Botond, Levente, Zsolt, Róbert.
További ajánlott fórumok: