A legszebb fiú nevek (beszélgetés)
Szerintem a Zalán, Roland (jelentése: dicsőség, hírnév +merész), Szabolcs, Botond menne a Végh vezetéknévhez, és szerintem mindegyik szép, nem annyira gyakori, talán a Botondot kivéve. A Zalán mondjuk hangzását tekintve hasonlít a Zoltánra. Ha a párod ragaszkodik a Zoltánhoz, lehetne akár két keresztneve is. Az öcsém kisfia pl. Bálint Attila, ez utóbbi a tesóm keresztneve is.
Mit szólsz?
Gyönyörű név,gratula a kisfiadhoz!Sajnos a családban már lefoglalták ezt a nevet:((
Nehéz szép és nem túl gyakori nevet találni,pláne ha népes a család:)
A segítségeteket kérném!Hamarosan megszületik a második kisfiam és tanácstalanok vagyunk névügyben.A férjem Zoltánt szeretne(ő is Zoli),de mivel a vezetéknevünk Végh így elég gyakori az előfordulása.Tetszik a Márk,Noel de mindenki szerint ezek a nevek nem hangzanak jól a Véghhez....Előre is köszi!!
További szép napot mindenkinek:)
Az en kisfiam,a toppon van,mert o Bence:D Azert kapta ezt a nevet,mert nalunk a faluban,egyetlen egy gyereket sem hivtak igy,amugy meg egyszeru,magyar nevet akartam,hisz a vezeteknevunk nagyon ritka,es megis "nagyon" magyar:D Amugy,meg Janos is,mert a ferjem csaladjaban minden elso szulott fiu-sok-sok evre visszamenoleg-ezt a nevet kapta:)
Szep napot mindenkinek!
Dávid
No1 :)))
Fábián
sokaknak nem tetszik, nagyon erre készültem a második gyerekemnél, de kislány lett :)
Bence
Martin
Egyet értek!
Meg a férjem vezetékneve nem túl magyaros. S inkább olyan keresztnevet választottunk, hogy tudják, magyar a fiunk! :D