A lányomat veri a barátja, mit tehetnék? (beszélgetés)
Hát én most nagyon undok leszek!
Milyen anya vagy te? Engeded, hogy a 16 éves lányod felnőttesdit játszon? Le is fekszik a pasival? Nem tudom hány éves a pasi, de nem hiszem, hogy egy 16 évesnek erre lenne szüksége.
A másik: milyen anya vagy te? Hagyod, hogy a gyerekedet verjék? És azt mondod nem tudsz mit tenni, csak annyit, hogy a pszichológussal beszélgetsz? A gyerek apja előtt titkolódzol? Úr Isten! Te nem vagy normális! Vagy téged is ver a férjed és azt gondolod, hogy ez a normális?
Nekem fiam van, de ha kezet emelne egy lányra, én tuti eltörném a kezét. Kapd magad össze és viselkedj úgy, ahogy egy anyának kell!
A lányod Terád is legalább annyira berágna, ha lecsapnád a pasiját mint az apjára. De legalább Te nem lennél veszélyben. Vondd be őt is!
Vagy állíts valamilyen csapdát az ifjú legénynek!
A lány kiskorú, egy ilyen dolgot az apja elől sem hallgatnék el. Mintha a srácot védenétek, holott ököllel megütötte a lányod!!!! És a srác odajár hozzátok? Vagy a lányod hozzájuk? És ezek után elengeded?
Az anyukám azt mondta, amikor 16 évesen baromságot csináltam és megfenyitett, hogy: Kislányom, inkább te sirjál, mint én. Akkor nem értettem, de most már értem.
A lány apukájának sincs tekintélye?
a fiú szülei milyenek? ők tudnak-e arról,hogy mekkora állat a fiuk?!!!!esetleg felvehetnéd a kapcsolatot velük.
a lányodnak meg keress olyan cikkeket/honlapot, ahol a családon belüli erőszakról cikkeznek. mindegyik csak egy pofonnal kezdődik, aztán terror meg komoly bántalmazás lesz a vége. valahogy értesd meg vele, hogy senkinek sincs joga megütni a másikat. lehet hogy kis 16 éves, de komoly nyoma maradhat benne.
Te vagy az anyja.Adjál neki agyat,mert eddig ez elmaradt.Ha nem tudod,hogyan kell,keress szakembert,segítséget még most.Mielőtt lelécel otthonról ezzel,vagy egy másik kisköcsöggel.Érted...
Hogy mi válna be nála,azt innen senki nem tudja megmondani.Te ismered a lányod...
Nem olvastam el a hszeket. ( pótlom )
Csak a nyitót.
Összevesztek? Mi az hogy ököllel megüti?? Valamit kellene tenni.
További ajánlott fórumok:
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- Mit tehetnék még?
- Mit tehetnék, hogy fogyjak?
- Mit tehetnék, rossz dolgokat tudtam meg a 15 éves húgomrol!
- Miért a termékenyek tehetnek arról, ha másnak nem sikerül?
- Nem tudom, mit tehetnék