Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Nem tudom, mit tehetnék fórum

Nem tudom, mit tehetnék (beszélgetős fórum)


1 2 3 4
100. Channa*
máj. 6. 19:26

Én nem akarok senkit megbántani, de ha valaki akar valakit, akkor az tesz azért, hogy meglegyen.


Én már nem vagyok eladókorban, sőt! De a férjem, a megismerkedésünk után 3 héttel megkérdezte, hogy lennék e a felesége? És 10 hónappal később már házasok voltunk...

99. Ghost👻 (válaszként erre: 98. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 6. 14:16

Magyarázhatod a bizonyítványod, de attól még ugyanolyan hisztis, durcás kislány maradsz!

Tudod nagyon sajnálom azt a srácot akivel vagy!

98. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 96. - Ghost👻)
máj. 6. 14:09

"Volt a baráti társaságunkban egy lánykérés ami miatt előtört belőlem gondolat, hogy nálunk ez miért nem volt még?"Ha valakinél baba lesz, majd szülni akarsz?


Ha valaki a tengerhez megy majd azért leszel letörve, mert te csak a járdaszigetekre jutsz el??


Bőven a barátaink eljegyzése előtt is beszéltünk erről, csak ez az esemény döbbentett rá hogy valahogy belefásultunk a mindennapokba és elkezdtük elfelejteni mik voltak a kitűzött céljaink.

És gyereket nem azért akarok mert másnak lesz, sok ismerősöm szül/szült mostanában, a rokonságban is rengeteg baba van, de mégse szeretnék máris szülni... Az a 3 éves tervünkben van csak.

Ha szerinted ilyen lenne a gondolkozásom akkor kihisztiztem volna, vagy titokban nem szedném a fogamzásgátlót és már 2 gyerekem lenne....

97. NomNom (válaszként erre: 94. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 6. 10:38

Oké, csak lehet úgy volt vele, hogy fogalma sincs mikor fogja ezt igazán szívből úgy gondolni (mert lehet h pl soha), viszont téged szeret és nem szeretne emiatt elveszíteni.

Ezért nem tudom hibáztatni.

96. Ghost👻 (válaszként erre: 94. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 6. 10:29

"Volt a baráti társaságunkban egy lánykérés ami miatt előtört belőlem gondolat, hogy nálunk ez miért nem volt még?"


Ha valakinél baba lesz, majd szülni akarsz?

Ha valaki a tengerhez megy majd azért leszel letörve, mert te csak a járdaszigetekre jutsz el??

Ne legyél már gyerekes!

Pillanatnyi szomorkodás...

Hagyjuk! Szomszéd fűje esete!

95. Ghost👻 (válaszként erre: 93. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 6. 10:27
Akkor hogy is van ez az egész??
94. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 92. - Bichi)
máj. 6. 10:26

Képletesen értettem. Akkor úgy fogalmazok hogy tűzoltásként kért meg.

Tudta hogy engem ez bánt, ezért úgy gondolta hogy ezzel enyhít a pillanatnyi fájdalmamon, és visszafelé sült el, mert én nem azt akartam hogy bármi áron a menyasszonya legyek, hanem hogy ő akarja azt hogy az legyek

máj. 6. 10:21
Soha nem említettem egyszer se, főleg úgy hogy én is pár hónapja jöttem rá mit szeretnék
92. Bichi (válaszként erre: 73. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 5. 22:37
Korábban azt írtad, hogy szerinted csak azért tette, hogy befogja a szád, akkot mégis csak rágtad miatta a fülét...
máj. 5. 21:14
Nem lehet, hogy visszamondta azt, amit elmondtal, vagy neked úgy tetszett egy csoportos filmben?
90. Channa* (válaszként erre: 89. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 5. 21:10
Na, szerintem pont a ruhádhoz nincs sok köze;)
89. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 87. - Altair)
máj. 5. 20:43
Nem volt vita soha a lagzi elképzeléseit illetően. Egyikőnk se akar se nagy lagzit, se templomit. Nem szeretjük a felhajtást és a hercegnő habos dolgokat. Már azt is elmondta milyen ruhában képzelni el, és még ebben is egyetértekkünk. Ijesztő hogy mennyire pontosan leírta hogy mi lenne számomra jó, anélkül hogy valaha elmondtam volna neki előtte
88. fildus (válaszként erre: 56. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 5. 19:32

Hullámvölgy mindenhol van.

Az lehet neked te vagy a nagy ő, ez fordítva is igaz?


én elváltam az elsőtől, életem legjobb döntése volt, két gyerekkel kezdtem új életet a nulláról, megérte, mert jött a nagy ő.

87. Altair (válaszként erre: 86. - Guruljka)
máj. 5. 19:15
A többségnél valóban. Számomra már az kiakasztó, hogy nem vallásos emberek csak azért házasodnak templomban is, mert "az milyen szép". Aztán hisztiznek fórumokon, ha egy pap tartja a hagyományokat, és azt mondja, ha ez meg az a helyzet, akkor nem lehet fehér ruha, nem kísérheti be apuka meg ilyenek. Nekem eddig úgy tűnik, kifejezetten szerencsés a baráti társaságom ebből a szempontból. A férj jelöltek is beleszóltak mindenbe, be voltak vonva, és párok lagzija valósult meg, nem csak a menyasszonyé. Az más kérdés, hogy én magam a 100 akárhányfős, de még az 50 fős esküvőt is feleslegesen nagyjnak tartom, de mi magunk nem is hívtunk meg olyat, akihez kb semmi közünk, csak szegről végről rokon vagy ismerős. De ez is szokás sokaknál. Nekem nagyzolás, míg lehet, hogy másnak a mi esküvőnk is az volt.
máj. 5. 18:53

Az a nevetséges, hogy az álomesküvők mind ugyanaz a séma.

Apró részletektől eltekinve egy tőlünk kissé idegen kultúra másolása és csak a menyasszonyról szól.

Mintha a fiú csak azért lenne ott, hogy ne legyen aszimmetria az anyakönyvvezető előtt.

máj. 5. 18:46

Nekem az ex sogornom baromira eroltette, hogy neki kell az az eljegyzes. Aztan konkretan mar Parizsban kellett az eljegyzes, ahova jo elore lefoglaltak egy nyaralast. Ha annyira ez kell, akkor elbattyogott a volt ferjegyurut venni. Azban baromira azonnal kellett egy lakas, ahhoz kellett a hazassag, ha mar szocpol, akkor adott idon belul kellett a ket gyerek. Hat, megkapta... Aztan ment a siras-rivas amig el nem valtak, hogy a ferje otthon nem csinal semmit, csak leul naphosszat jatszani (mindig is ilyen volt). Ha nem egy gyerekkent viselkedo ferfinak pattogott volna, hanem olyan tarsat keres, aki maga is ugyanazt akarta, nem elvalt anyuka lenne.

Amugy az exe is hulye volt, hogy belement ilyen komoly dontesekbe ugy, hogy igazabol nem akarta, de inkabb a sogornom jart porul, mert o maradt ott a ket gyerekkel ugy, hogy az apjuk addig sem foglalkozott tul sokat veluk addig sem, amig egy fedel alatt eltek.

84. Altair (válaszként erre: 83. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 5. 18:19
Szóban is gyakran elbeszélnek egymás mellett az emberek. Írásban még könnyebb.
máj. 5. 18:08
"aztán pár nap múlva kifakadtam, hogy ez nem az amit akartam, amire persze egyből jött a válasz hogy én siettettem." igen, mert amit akartam az az hogy saját döntése alapján akarjon elvenni. Az első hozzászólásnál eléggé nyersen és gyorsan fogalmaztam meg a szituációt, emiatt nyilván nem jön át mi volt a valódi mondanivalóm
82. Altair (válaszként erre: 79. - Altair)
máj. 5. 17:36
*nem ugyanazt akarják most, mint anno.
81. Altair (válaszként erre: 78. - Annamari43)
máj. 5. 17:27

Jó lassan gépelek. Mire leírok valamit, sok más lesz itt :D

Nem haragszom, szíved joga. Valóban ellentmondásos így már, de ha nem is hiteles, akkor is rájuk vonatkoztatva az egyetlen itt.

80. Altair (válaszként erre: 77. - Annamari43)
máj. 5. 17:24

Bocsi, gépeltem, és utána láttam a hozzászólást, ugyanis közben nem frissül az oldal. Nem volt az a célom, arra asszociáltam. De így is megállja a helyét. Én pl a kapcsolatunk elején nem akartam házasodni. 4-5 év múlva már igen. Úgyhogy kellett beszélgetni. Nyilván nem úgy, hogy kérj meg, meg ilyenek. Egyszerűen a jövőről és elképzelésekről,tervekről és célokról.

Nem konkrétan az ő párjára írtam, hogy az. Mivel nem tudhatom, hogy milyen, és ilyet is ismerek, ezért írtam olyan ötletet is neki, ami abban az esetben használható. Ezt ő tudja eldönteni, ilyennek ismeri-e. Én általánosságban írtam, hogy léteznek ilyen pasik, mert sokan úgy szólalnak meg, hogy kizárják ezt, pedig ugye egyikünk se tudhatja, hogy ilyenről van-e szó.

Az nem egyszerűen a viselkedés kritizálása, hogy lehet, jobban jár a férfi, ha nem veszi el.


Az alapvető kérdés nem egy álomesküvőről szól.

79. Altair (válaszként erre: 71. - Annamari43)
máj. 5. 17:16
Van olyan barátnőm, akik 9. éve vannak együtt. Gyerekszerelem, azóta is tart. És bizony kellett beszélgetniük eljegyzésről is, mert annak ellenére, hogy kívülről - belülről ismerik egymást, változnak. Nem ugyanazt akarják mi, mint anno.
78. annamari43 (válaszként erre: 77. - Annamari43)
máj. 5. 17:15
És ne haragudj, de ha az ebben a hozzászólásban lévő hatalmas ellentmondás után nem fogom a FI-t hiteles forrásnak tekinteni.
77. annamari43 (válaszként erre: 76. - Altair)
máj. 5. 17:14

Az nem ugyanúgy feltételezés, hogy az ő párja is olyan pasi, aki szereti ha szájába adnak mindent? Dehogynem.

Akkor megkérdezem, ki mondta azt, hogy le kellene mondania minden elképzeléséről? Megkérdezem azt is még egyszer, ki mondta, hogy nem lehet álom esküvője?

Azt sem mondta senki, hogy szörnyű ember, maximum a viselkedését kritizálták, JOGOSAN.

Menthetjük itt a menthetetlen, mert már úgy szól a fáma részéről: "Nekem fontos az eljegyzés de nem annyira mint az ő szabad akarata. Ez vezetett erre a döntésre. Nem pedig a gyűrű vagy az esemény milyensége."

De az alapkoncepció ez volt: "" aztán pár nap múlva kifakadtam, hogy ez nem az amit akartam, amire persze egyből jött a válasz hogy én siettettem."

És ha nem vetted volna észre, dirket kiemeltem, hogy a beszélgetést az eljegyzésre írtam, nem általánosságban, de a szavak kiforgatásában Te is jó vagy. :)

76. Altair (válaszként erre: 70. - Annamari43)
máj. 5. 17:08

Tök felesleges ilyen feltételezéseket tenni, mi lett volna, ha... Na az ilyen dolgok nem vezetnek sehova.

Nem kell szavakon lovagolni. Ne hagyja magát = ne mondjon le minden elképzeléséről, mert lehet mártíromkodni, hogy mindent feladunk a másikért, vaaaagy logikus, ésszerű keretek között a párját és önmagát ismerve igazíthatja az elképzeléseit a valósághoz ( ami már a kompromisszumkészség feltételezésében is benne van). És ne hagyja magát az olyan felesleges véleményekkel alátemetkezni, mint a hűdeszörnyű ember lehet, és a párja valószínűleg már meg se fogja kérni, vagy tönkremegy ennyitől a kapcsolatuk jövője.


5 év után is lehet beszélgetni, meg 10 év után is. Nekem is sokmindenben változott a preferenciám már 3 év alatt. Honnét tudja a másik ezt, ha nem beszélünk ezekről? Attól, hogy ismer, nem tudja minden gondolatomat.


Mi van kőbe vésve? Az ő oldalát ismerheted meg, arról nyilatkozhatsz. Hogy az ő oldala mennyire igaz, azt egyikünk se fogja tudni eldönteni. Felesleges szócséplés megint.

Minthogy a párját nem ismerjük, nem tudjuk milyen, lehet, hogy nekik attól lesz jobb. Nem találkoztál még olyan pasival, akinek mindent a szájába kellett adni, és úgy volt boldog? Én ismerek ilyen párost. Léteznek ilyen emberek, és határozottan jól megvannak.

75. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 72. - Elliana)
máj. 5. 17:07

Soha nem kértem hogy azonnal most rögtön. Mindig csak megbeszéltünk hogy igen, x éven belül kellene ez, meg az, és soha nem kértem hogy bármit is tegyen meg értem. Ő szabott egy intervallum amin belül szeretne családot alapítani. Én ehhez mérten elmondtam az álláspontomat hogy családalapítás nálam házassággal kezdődik (kinek milyen beállítottság van, nálam ez van). Elfogadta. Csak amikor éreztem hogy közeledik a megbeszélt határidő és egy gyermek nem feltétlenül jön össze első próbálkozásra, valamint, az én érdekeim is figyelembe legyenek véve így, gondolom jogos hogy valahogy el kell kezdeni. Nyilván elmondtam neki hogy már évek óta vágyom rá, de nem azt kértem hogy rohanjon és vegyen egyet azonnal. Erre kaptam a gyűrűt hirtelen felindulásból. de ő még akkor nem akart megkérni, csak hónapok múlva. De mivel úgy gondolta hogy ezzel jót tesz így gyorsan megkért, habár még nem tervezte.

Nekem fontos az eljegyzés de nem annyira mint az ő szabad akarata. Ez vezetett erre a döntésre. Nem pedig a gyűrű vagy az esemény milyensége.

74. Elliana (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 5. 16:56
Jha. Az vagy.
73. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 70. - Annamari43)
máj. 5. 16:53

Nem kérek második eljegyzést, megadtam neki a második esélyt arra hogy tényleg önszántából döntsön. Ha nem akar mégegyszer megkérni, csak esküvőt akkor elfogadom. Ha esküvőt se, azt vonakodva ugyan, de elfogadom. Bár mindig boldoggá akár tenni, és pár hete azt mondta hogy nem akar rossz férj lenni így kétlem hogy ne akarna egyszer elvenni.

Abban a szituációban azt a döntést tartottam érettek, hogy visszaadom a gyűrűt és nem mászok bele jobban egy kényes és kellemetlen helyzetbe. Ő ezt megértette. Előtte se és utána se rágtam a fülét emiatt.

72. Elliana (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 5. 16:53

Magától kérjen meg 😂 (ugyan hogy ha már párszor leültetted) de most. Azonnal. Rögtön.

Akarom! Nekem jár!


Ez már soha nem lesz magától.

71. annamari43 (válaszként erre: 70. - Annamari43)
máj. 5. 16:52
És még mielőtt bárki belekötne a beszélgetést az eljegyzésre értettem, nem általánosan.
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook