A Kiszel Tünde-jelenség (beszélgetés)
Hát az tényleg jó volt.A Balázs intejúját láttátok a fókuszban?Azt nyilatkozta hogy nem gondolta volna hogy a Tünci beveszi majd ezt az átverést.Hát láss csodát bevette:)
Megmutatkozott az inteligenciahányadosa,mert kérdem én kiaz a hülye hogy elhiszi azt hogy egy medve ugrál a kocsija tetején és fel akarja falni?:))))
Én csak a fókuszban láttam, hogy megsértődött balázsra, pedig tegnap meg akartam nézni, de már a Barátok Közt alatt belaludtam...
Egyébként már attól frászt kapok, mikor sztárnak nevezik....
Sziasztok!
:):):):):):):):)Nagyon jol szorakoztam a kesz atveresen :):):):):):):):)
Balazs jol megijesztette Tundicit,majd be***t ijedteben.Ez volt az eddigi legsikeresebb csinytevese Balazsnak,miota atvette Jaksotol :):)
Tundici milyen lelkesen es buszken meselte a videoklipjet,es meg csak veletlenul se utalt arra,hogy parodiarol lenne szo...
Hogy o nagyon szereti az operettet...:)))))))
Lattatok,ugye?
A klippet már megsem nézem!
Ma reggel láttam a tv-ben részleteket,hát DÖBBENET!!
Ennek a nőnek vagy ekkora az önbizalma,vagy valami forditva van bekötve az agyában.
Ja,gyerek cd-t tervez!!
Szegény gyerekek!!!
Sziasztok!
Most neztem meg en is a klippet,szoooooornyuuuu!!
Borzalmas,tenyleg formedveny!!
Annyira elkepedtem a kliptol,hogy nem talalom a megfelelo szavakat...:))))
Anettka tetszett a legjobban!
Az az erzesem,lesz ennek meg folytatasa,hogy milyen teren,nem tudom...
Hamis enekles kimagyarazasa nagyon gyenge volt,jobbat is kitalalhattak volna :))))
Megéleztessem?
Csak azért,hogy nehogy ilyen apróság miatt ess ki a jégtáncos élvonalból!:)))
Óh,hagyd el!
Reggel azt nyilatkozták a tévében,hogy azért énekelnek hamisan,mert ez a klip egy paródia.
Na,erre varrjunk gombot!:)
Nah ugye?
Mondtam én :P
Nah ugye?
Mondtam én :P
Most néztem meg, és csak meredtem a képernyőre a döbbenettől, hogy melyik bolygón élnek ezek az emberek!
RETTENETES, és nevetségesen falsh az egész!
Hát már én is olyan kiváncsi voltam, most megnézztem itt a neten a klipjét.....
háááát erre nem is tudok mit mondani, talán annyit, hogy erre még én is képes lennék :)
Megnézztem egy másik klippet is amit valami skatuja (vagy valami hasonló nevü zenekar) énekelt, hát az is érdekes volt, hát már jó napom van, kiröhögtem magam :P
Szörnyű egy sötét nőszemély. Borzalmas a klippje is, amít itt a netten hallgattam meg.
Íszonyatos.