A Kiszel Tünde-jelenség (beszélgetés)
Elisabeth Taylor lehet, hogy szep no volt, de nem volt jo szineszno. A hirnevet a hazassagaival szerezte, es nem az alakitasaival.
Tole szarmazik a hires mondas: " ne penzert menj ferjhez, de penzert valj el!"
O mindent megtett azert, hogy ezt az "elvet" eletben tartsa.
Ne mondja nekem senki, hogy valaki szerelembol 8-szor megy ferjhez, mert azt nem hiszem el!
Ket filmje volt, amiben valoban nagyot alakitott; az egyik a Butterfly 8,(Pillango 8), a masik a "Who is afraid of Virginia wolf? (Nem felunk a farkastol)
Az elsoben egy kurvat alakitott, fenyes sikerrel, a masodikban egy alkoholista not, meg fenyesebb sikerrel.
A magyarazat igen konnyu; egyszeruen eljatszotta onmagat, mindket filmben.
Kulonosen a masodikban; a forgatast szamtalan esetben felbe kellett szakitani, mert olyan reszeg volt, hogy meg beszelni sem tudott.
Akik lattak a filmet a 70-es evek elejen, talan meg emlekeznek ra.
Elisabeth Taylornak kozel sem volt olyan szineszi tehetsege, hogy egy alkoholista asszonyt ilyen elethuen eljatszott volna.
Egyebkent a nyolc esetben kotott "szerelmi" hazassag tobb, mint 100 millio dollart hozott a konyhara.
Nem mondom...:)))))))
Jajjj!!! Ez a nő?? Tényleg tiszta szégyen! Úgy el van ájulva magától, mintha legalább valami bombanő lenne..Donatellácska sem lesz különb..dehát..az alma nem esik messze a fájától..
Ha meglátom a tv-ben..már nyúlok is a távirányítóért és átkapcsolom..XD
Teljesen egyete'rtek veled Pupi!
Hirtelen nekem is Liz Taylor jutott az eszembe...:)
" I really do not care, if people hates me, or loves me; They talking about ME. So,that makes me famous all the time"
Elisabeth Taylor
"
Nem erdekel, hogy az emberek utalnak, vagy szeretnek; beszelnek ROLAM.Es ez fenntartja az allando erdeklodest irantam"
Milyen igaza van!.:))
a nő tud valamit.
lehet, hogy borzalom, amit művel, de eléri, hogy megnézzétek és beszéljetek róla és ez a cél :-))
Isten orizzen megegyszer! A cicam kihajitana az ablakon a Kiszel Tundevel egyutt! Megigerte!:)))
Koszonom kerdesedet, az arcom javul szepen. A szerkesztosegben, amikor meglattak, rogton rakerdeztek:
-Na mi van, csak nem a cicaddal aludtal?
-Mondtam,nem, hanem a szomszed kandurral...:)))))))
Szia Bazso'!Sziasztok!
Egya'ltala'n valaki el is megy egy ilyen kia'llita'sra?Szornyu"!
Sajnos már csak múlt időben beszélek az én cicámról.
Gyönyörű sziámi cica volt Lüszinek hívták.
Innen tudom ,hogy amilyen titokzatosak olyan inteligensek:))
Látod már ki is engesztelt!:))
Szia Pupi!
Nehogy fel tegye'l me'g egyszer Kiszel-klippet,mert szege'ny cico'd me'g te'nyleg ke'pes vila'gga' menni :) Reme'lem,jo'l vagy e's ma'r nem fa'j annyira a cico'd karmola'sa.
Meg nem, de az elobb azt "mondta" hogy meg egy ilyen enekesno, es bottal uthetem a nyomat..:))))))
Hat megerne elveszteni, egy 150 IQ-val rendelkezo cicat holmi Kiszel Tundeert??
Azt mar nem!
Egyebkent a cicam koszoni a rola alkotott velemenyedet!Es bocsanatot kert tolem,amiert megkarmolt. Most nyalogatja sebeimet...:DDDDDD