A Kiszel Tünde-jelenség (beszélgetés)
Ja néztem a múltkor a tv-be:D Már épp azon gondolkoztam,nem e megint egy kamus homi:D
Szerintem nem fer,hogy ilyen szinten kritizáltok valakit!Itt csak negatív kritikát olvastam Tünciről,pedig vannak jó tulajdonságai is(kedves,őszinte,nyílt,álmodozó stb.)!Nekem ő az egyik kedvenc magyar sztárom/igen sztár!/ és nem értem,hogy mi a problémátok vele!A szemöldökéről meg annyit,hogy tényleg elég furcsa,de meg lehet szokni...
Na akkor egyre gondoltunk a csini kü...g csabira
Azaz alig huszonéves legényke, rá gondoltam.
Én úgy érzem, hogy a kiszelnél még én is szebb vagyok, pedig...
Én az előző pasiját látásból ismere, mivel benz.kúton dolgozom, sokszor látjuk őt. Ha ő nem homi akkor én az vagyok. Mindig van rajta szájfény és pirosító:/áááááááááááááááááááááá Pedig nem itélem el a melegeket, sőt vannak a barátaim köött is, nade vissza.. Az a fiúka affektál, és érdekes viselkedése van, Életbe még fiatalabbnak néz ki, olyan mintha a Tünci a nagyija lett volna
Arra a fiúra gondoltok aki mos thónapokig vele volt?
Gondolod hogy a normális pasi leáll vele?
Pl. az az újságíró fiúcska eléggé érdekesen nézett ki mellette.
Láttam.
Most azt hitették el vele,hogy jó hangja van?
Igen. Valóban annyi szép és sikeres nő van nálunk, miért kell mindíg csak ugyanazokat futtatni. De mitől van ez a Kiszel Tünde jelenség?
Én tükörbe néztem,és mégis merek kritizálni.Irigységből nem szoktam senkit megszólni,mert nem baj az ha valaki jól néz ki.de ő közelében sincs ennek.
Szerintem elég ciki egy nő! Valahogy úgy érzem,h Őt is úgy felkapták,h legyen kiről vicceket írni! Csak az a baj,h el is hiszi,h Ő egy sztár! Remélem talál egy normális pasit,aki helyre rázza!
Itt mindenki szabadon elmondhaja a véleményét. Tehát kritizálhatunk is. Nincs ebben semmi különleges.
Tüncike "médiasztár" lett és közszereplő. Ebből él. Hogy milyen a külsője? Izlés dolga.
Van akinek jól áll a butácska naiva szerep van a kinek nem.
lányok!legyünk őszinték!Más szemébe meglássuk a szálkát de a miénkbe a gerendát azt nem!Ne itélj,hogy ne itéltess!nézzünk mi is tükörbe és azután ha van "merszünk"akkor kritizáljunk másokat!
Szánalmasan néz ki ez a nő! Amúgy a teste nem rossz, csak a fekete szőrős szemöldöke ronda.
Aggódott és szégyellte azt, hogy Donatellának nincsen apukája,de nem szégyelte
gátlástalanul levetkőzni egy erotikus naptár elkészítéséhez és még a kicsi lánynak is megmutatta a képeket....
Ez nem zavarta?
Egy más megközelítésben: Ő lehet a média áldozata is. Egy darabig futtatták, elhitették vele,hogy Ő egy sztár, s mikor már túlment egy határon, akkor elkezdték cikizni. Olyan ez mint egy megunt játék. Nem gondoljátok?
Tündécske feltünési viszketegségben szenved. A hajam az égnek áll, amikor meglátom. Soha nem szerettem, amikor valaki ilyen szinten kiteregeti a magánéletét a nyilvánosság előtt. Valaki ránéz akkor azt képzeli ő a nagy Ő. Szőrnyű....
Minden esetre az jó,hogy megvállt attól a bozontos
szemöldökétől)
Fura, ennyi utalatot valt ki. Nekem inkabb egy "nagyon" egyszeru nonek tunt, amig hallottam rola, kicsit butacska, de jo szandeku. Nem biztos hoy benne van a hiba, o csak olyan, amilyen.De ot igy elfogadjak, ha mas nem musort csinal, mert hat ugye Gyoziket sem a nagy eszeert nezi a fel orszag, hanem mert veresre rohogi a szemeit. Mig olvastalak Beneteket, elgondolkodtam azon, miert nem inditjak ezeket az embereket egy orszaggyulesi kepviselo valasztason, ezek ott mit muvelnenek, de lehet hogy jol csinalnak, annyira nem ertenek a megjatszott okoskodashoz, annyira termeszetesen egyszeruek, hogy talan be is jonne nekik, jobban mint ez, de lehet hulyeseg. A legtobb celeb felvesz mindenkit az ismerosei koze, aki bejeloli. Engem ma egy kutya akart felvenni, valami Szutyi, hat megkerdeztem a gazdajat, most ezt hogy gondolja, tenyleg a kutyaja ismerosenek akart jelolni...de ez mar masik tema.
A Donatellácskának az anyukája.
Én csak a bemútatóban láttam ....nevettem is egy nagyot :D
Teljesen egyetértek veled!Tüncike is kereshetne egy ilyen becsületes,meg őszinte fodrászt!
Én valamelyik nap láttam,a szőke haját.Atya Úr Isten,hát nem is tudom,hogy ez a rosszabb,vagy az előző!
Hát nem tudom:))) Én valahogy finoman próbálnám a helyes irányba terelni a gondolatait azzal kapcsolatban,hogy hogy áll neki ez a sörény!
Szia!Én,mint fodrász-na nem a Tüncikéé!!!!!-azt mondom,h nagyon ciki ilyen hajat csinálni!!!Totál szőrös ,tönkrement...
Én ilyen esetekben nem vállalom el a vendéget inkább,mint h elszúrjam,mert ez iszonyú negatív reklám!!!
Van más lehetősége? Elküldeni nem fogja.
De egy fodrásznak nem szégyen ilyen hajat "kiadni" a kezei közül?
További ajánlott fórumok: