A Kiszel Tünde-jelenség (beszélgetés)
kiszel tünde létezése???
alapvetöen hiba..
és az hogy tömik vele a médiát az is..
találhatnának jobb témát is..
a műszőkeségétől már énis dobom a hátast!:(
eddig csak egy agyalágyult,önmutogató libát láttam benne! de mostmár arra hajlok hogy egy polgárpukkasztó média gegg!
A véleményem megeggyezi a tiéddel,meg a többiekével is.
"Nagy az Isten állatkertje"
Ha nem lenne a Tuncike es a hozza hasonlo "alakok", akkor a medianak is talan koltsegesebb lenne egy-egy musort letre hoznia. A Tuncinek meg igy telik arra is, hogy a bikini kollekciojat gazdagitsa.:)) A kecske is jollakik, a kaposzta is megmarad alapon mindenki jol jar.
Az mas kerdes, hogy mar faj, amikor a Tunciket latom, mert mar nincs musor, nincs cikk, stb. ahol o ne lenne ott. Nem tudom ki adta neki a "diva" nevet, de vagy nincs tisztaban a diva szo jelentesevel vagy csak gunynevkent ragasztotta ra. Engem kulonosebben nem zavar, ha valahol "bele botlok", mert letezik mas csatorna, mas cikk, mas weboldal stb. es nem is torodok vele. Lenyugszik neki is a nap, aztan jon mas a helyebe. Ez a vilag mar csak igy muxik:))
Koszonom szepen, a rozsam neveben is..:)))
Szep napot!
Eva
Szia, Eva!
Ugyanigy szavazok! tenyleg be kellene szuntetni. De errol csak a téma kiiroja donthet.
(egyebkent tenyleg szep a rozsad!)
:)))
Hát végig olvastam az oldalt,jókat nevettem:))))
Tünci egyszerűen ilyen.Ő nem fog megváltozni,ilyen alapból.:))))))
Volna egy javaslatom; mi lenne, ha beszuntetnenk ezt a forumot?
Miert mocskoljuk be Hoxat ilyenekkel? Szerintem, nem erdemli meg!
Velemenyek?????
Velemenyem szerint Hoxa egy nagyon rendes es kedves holgy, es mindent megtesz azert, hogy a forum, hogy "ugymond" siman gorduljon elore.
Legalabbis en igy ismertem meg.
Szoval nincs ertelme lefokozni a forumot egy ilyen alakkal, szerintem!(Kiszel)
Jo ejszakat!
Mar megint kiborultal!..:)))))))))
Hat nem szereted Tuncit?? Ejnye-bejnye!!:)))))))
Van egy nagyon kedves magyar ismerosom itt,o nem forumtag,de ajanlottam neki, hogy nezzen korul Kiszel Tunde weboldalain.
Valami nem tetszhetett neki, mert masnap felhivott telefonon es ram formedt:
" Azt hittem, hogy a baratom vagy es nem az ellensegem!"
Jajjjj!:)))))))
Lerajzolta a halat, csak hát mindenki másra gondolt. :)))
Szegényt úgy megsajnáltam, amikor a végén azt mondta, hogy csak 20 ezret rakjunk fel a 350 ezerből, mert neki családja van.
Nem hiszem, hogy 18 karika eleg volna!!!
Egyezzunk meg szazban!..)))))))))
Elgondolkozom az ilyen hírességegen mint a tünci,győzike,anetka...és mások,ezek az emberek mind elherdálják az életüket.
Lehet,hogy most élnek,de mi lesz öregségükre?
Ott van a Medvecky!
Élt,rivaldafényben fürdött,a karácsonyt pedig idegen emberek körében töltötte.Hát hol a család?a gyerekek?a szeretet?...megéri midez?
Sajnos pénzért,hírnévért minden!
Egyébként az ilyen Balázs show meg Monika stb stb
Az mind előre megvan rendezve...
Nagy kamu az egész.........
Tüncike meg direkt csinálja,.jó pénzért mindent+figyelnek rá központba van....
Ez a sikk minél botrányosabb vagy,figyelnek rád,és még pénzt is keresel vele...
Sziasztok!
Ma'r megint a csapbo'l is a Tuncike folyik :(((
La'tta'tok,hogy mentegeto"zott a Bala'zsna'l,mikor ke'rdo"re lett vonva a ka'romkoda'sa miatt?
Szerintem,nagyon jo'l volt sminkelve,ma'ske'nt la'tszott volna,hogy voros az arca,de hogy a sze'gyento"l,azt nem hinne'm,hisz azt nem tudja mi fa'n terem :)))