A Kiszel Tünde-jelenség (beszélgetés)
Nagyon jót nevettem!:)))
Látom a Te cicádnak tényleg van ízlése!
Még jó,hogy csak megkarmolt és nem ment világgá!:))
Sziasztok1
Tegnapelott bekapcsoltam a szamitogepet, es a Yahoo-kereson beugrott Kiszel Tunde, amint "enekel" a baratjaval.(Vagy akarkivel..:))))
Felhangositottam, es a cicam belemkarmolt, most nem tudom, a gyonyortol-e, vagy mastol???
A karmolas helye azota is az arcomon van;de mit gondoltok, miert lett a cicam olyan ideges???
( Nem vicc, tenyleg megkarmolt, es mikor lekapcsoltam Tundit, mindjart megnyugodott.)
Lehetseges, hogy a cicamnak van izlese?!?:))
:))))))))!
Bocs de elképzeltem a szitut:))
Egyébként igazad van!
Penteken ma'r ma'sodja'ra tu"nt fel a Fo'kuszban Tuncike,hogy elmondja a ve'leme'nye't...ma'r megint.De kit e'rdekel az o" veleme'nye?
Nem tala'ltak ma's valakit,akinek a ve'leme'nye me'g e'rdekli is az embereket?Vagy ez nem fontos?
Hogy bizonygatta azt is,hogy o" a saja't hangja'n "e'nekel" a klipje'ben,mert nagyon jo' halla'sa van,mely az opera'ban e'lezo"dott ki.
E'n akkor szo'rakoztam a legjobban,amikor ra'kezdett e'nekelni a repedt faze'k hangja'val :))))))) Csak me'g jobban lebo"gette maga't :)))))
La'tta'tok?
Számomra az a szörnyű, hogy ilyen emberek folynak a vízcsapból mint a kiszel tünde meg a győző. Sajnos a gyerekeink ilyen példákat látnak és nem értelmes , okos embereket.
Az egészért a médiát okolom, mert sajnos az a hír ma Magyarországon amit el lehet adni , az ilyen hülye embereket !!! Szomorú vagyok.
Posh!
Ez nekem is eszembe jutott.
Erre mondják, hogy van az a pénz....?
Sziasztok, végre láttam a mélytorkú kiszelnyuszikát. Azonnal elmúlt a nyűgösségem!!!!
:DDDDDDDD