A Kiszel Tünde-jelenség (beszélgetés)
Örülök pandáné!:) Nos fekete pákóról annyit,h hule! :D
Na,ugye,hogy így könnyebb a fogyi?:) Mazochista vagok...megnéztem ezt is:)
Na,ez se semmi:) Nem is merem megnézni a harmadik videót.:)
Valahogy nem tudom összepárosítani a jelenség szót Tüncivel.
Nálam a jelenség egy olyan dologra vonatkozik, amiben van valami megragadó, valami érdekes, valami különleges. Pl. északi fény, szivárvány, stb.
Valaki írta, hogy Kiszel Tünde csak a címlapokra vágyik, és ezért mindent meg is tesz.
Hát ezen a téren sikert sikerre halmoz, állandóan hallani róla, látni az újságokban, és lám, már ide is "beette" magát.
Hová süllyedünk még Győzike (bocsi, a rajongóknak) és Tünci után???
Kicsit kezd mazochista lenni némelyik fórum...
Drága Zojci!A tegnapi hozzászólást csak kiváncsiságból írtam,érdekelt hogyan lesz lereagálva:)Amúgy osztom a véleményedet(teket),de szerintem ezért kár volt fórumot indítani.Viccnek nem rossz,jókat nevetek a kritikákon,de annyira azért nem vagyok kiváncsi erre a "hölgyre".Ennyi erővel indíthatunk fórumot fekete pákóról is/az se semmi:)/De aranyos vagy,hogy így reagáltad le és nem olyan bunkó módon,ahogy azt a legtöbben teszik.Azért nem leszek a fórum rendszeres látogatója...
Nagyon jo a dibidabi, azota is azt hallgatom ordoguzonek.
Szia Zita! A sógorom zenész,énekes! Annyit csalódott már! A hangja walamiwel magasabb,mint Elvisé,de nagyon hasonlít! Szówal ha ezt meglátja,szerintem wégleg lemond arról,h ő walamikor is befuthat!
vááááá... megnéztem. Pfuj... nem tudom mi van ma velem. Sanyargatom magam a fogyival, de még ma tüncivel is...
Jaj. En attol a hosszu haju pasastol oregedtem vagy 10 evet rogton.
találtam valamit, na ezt kukk meg:)))
[link]
En ma annyira szemet vagyok :O[
Lattatok hogy a Jaksot meg akarta a Tunci eroszakolni???
Van egy jóóó fogyokúrám. Kelés után egy tünci videó ls tutti, hogy nem leszel éhes:)
Hát tulvagyok rajta és élek, de nehéz volt:))))
röhögnöm kell. Egyébként egy jelenetben jól néznek ki..... Amikor vége, s nem látsuik nem hallatszik senki és semmmmmmmmmmmmmmmi
Azt mondja a kommentar a vegen, hogy "Tunci szerint most mar senki sem mondhatja, hogy nem tettek le semmit az asztalra". Eszembe jutott a ket hetes eletvagytalanodasod.
megnézem a másik lap amit Antea adott ki... Ha nem jövök, akkor a temetésemről a férjemtől kell érdeklődni:)
Aranyos az ongyilkos dibidabi :)))
Tessek, azt mondjak az elso zenei probalkozasa. Ez nem jelent jot:
[link]
Bocsánatot kérek ha valakit összezavartam:...(
Nem akartam, csak azt hittem hogy inkább a dibidabit dudoljuk, mint a tűnci dalát
Koszi! Nagyon aranyos, most mar teljesen osszezavarodtam :D Jaj a vege, mara megserultem lelkileg.
én tegnap este voltam így...:)))
na ezt a szöveget nem egyszerű megjegyezni :)))
én is ezen gondolkodtam..:))) szerintem ők BÜSZKÉK rá, hogy milyen klassz dolgot alkottak közösen...:)))))
További ajánlott fórumok: