A Kiszel Tünde-jelenség (beszélgetés)
Meg ez hianyzott, a fulembe maszott a dallam, es most azt dudolgatom, pedig nem akarom :-O Valaki verje ki a fejembol!!!!
:)) azon filózok, igy hogy megnéztem, hogy ők vajon visszanézték? tisztában vannak azzal hogy mit adtak ki a kezükből? én jobban énekelek a fürdőben mikor ihletet kapok? mi lenne ha mi is csinálnánk klippet?
Megneztem meg egyszer, vegre egeszben lattam, ejszaka leterheltebb volt a net, mazochista is vagyok. Nagyon hamisan enekelnek. De a klip alatt a kommentarok se rosszak. Fura, ram is nagyon ihletoleg hatott, mint egy rossz muzsa, eszembe jutott minden rossz meg gonosz. A fiu meg tenyerbe maszobb lett, foleg amikor a dallamot elenekelte. A Jakso meg mit nezi ott a napfelkeltet, meg az Anettja az esernyovel...
Nem szeretek szidni, de ez alulmulhatatlan.
húúú... ez tényleg egy büntetés :)))
és ahogy a Jáksó elszaladt az ágyjelenet elöl.. :)))
igen, ugy látom, mindekiből kihozza a rejtett agressziót
Igen, az agyon harisnyaban, az fura volt, meg a karjai, de az arca szep volt. Hat a hangja, ize ... en is a sezlonos reszig jutottam. A srac olyan tenyerbe maszo nekem, az a fajta, akit jo erzes felpofozni, csak ugy, es aztan figyelni mikor sirja el magat, mert ez tuti elsirja. (ma agressziv kismalac vagyok)
Vigyázzz, mazoista hajlam épett fel benned is, én ámulva néztem másodszorra:)) Azon elgondolkoztat, hogy ki az aki ezért még fizet is majd nekik, hogy játsza....
Ha lesz gyerekem, akkor ez a klipp arra lesz jóóó hogy ösztönözzem vele a tanulásra..... Most láttam, hogy itt van benne anetka és jakso is............. ÚÚÚÚÚÚÚrrrrrrrrr IIIIIIIsten
akkor megvan az örök ifjúság titka..:)))))
most én is szívesen megállnék... megnézem mégegyszer, háááátha..:)))))))
Igen drága, csak egy a baj.... Megnéztem ezt a klippet, mert kíváncsi voltam, de amikor a tünci egyedűl rikácsolt az ágyon én már éreztem, hogy valami gigszer van: megálltam a fejlődésben......
:))))
pedig ha slágerlistás lesz, akkor biztosan sűrűn játsszák majd a viván..:))))))
húú, de gonosz vagyok..:PPPP
Gyerekek. megnéztem a klippet.... Ezek után akár 15 napig is éhezem csak ne keljen még egyszer
Teljesen igazad van!
De ő sajnos tényleg nem vesszi ésszre hogy hülyét csinál magából ezzel a videóklippel!
Egyszerüen elviselhetettlen a hangja!
Ez már tényleg túlzás!
szerintem Kiszel Tünde sem kell a magyar zenei piacnak... nem kell nagy jóstehetségnek lenni hozzá, hogy azt mondjam, nagy bukta lesz ez a szám és ez a klipp... egyszerűen volt pénzük felvenni a dalt, leforgatni a videóklippet - az RTL-en meg leadták, mert "unikum" (annyira szánalmas, hogy nincs még egy ilyen..:))))! De ezzel valószínűleg véget ért a zenei karrier..:)))
Láttam a Reggeliben pár napja, amikor nagy szenzációként levetítették és beszélgetés volt Tündikével is.. a műsorvezető csaj "szétcikizte" a kérdéseivel, még arra is rávette, hogy sklázzon egyet.. a pár percre rá következő Híradóban még a bemondó csaj is valami beszólással kezdte a hírek előtt, utalva a klippre... és Kiszel Tündének fel sem tűnt mindez (vagy jól leplezte..:))))! Buta, de rettenetesen...
Én csak azt nem értem hogy aki tényleg megérdemli azt miért nem reklámozzák,és miért nem tud befutni.PL:a multkor volt a fókuszban az a román csaj nagyon jól énekelt és a zenéje is elég jó.A Kiszelénél klasszisokkal jobb.Ő miért nem kell a magyar piacnak?De itthon is biztos vannak olyanok akik jó zenét csinálnak a hangjuk is megvan hozzá mégsem kell.Szerintetek miért van ez?
Szia Suelen! Ez telitalálat, női Uhrin Benedek! :-)))))))) Csak az a baj, hogy többet látjuk, most meg már többet is halljuk. Jaj!
Kedves Pandáné! Kérlek beszélgess el a szüleiddel az emberi értékekről, és a normális értékítéletről, ha ennyire el vagy tájolva. Tüncike nem őszinte, és nem sztár. Hogy mi a problémánk vele? Talán az, hogy amit művel minden szinten aluli, nevetséges (sőt sírnivaló), gyomorforgató, hányinger. Nem nyílt és nem álmodozó, csak a lapok címoldalára vágyik és azért mindent meg is tesz, még azt is, ami sokaknak már elfogadhatatlan (pl ez a kornyikálás). Nem engedném a médiába, mert ahol megjelenik, ott a színvonal leesik a béka segge alá. Minden értelmes ember csak röhög rajta, mert arra való csak.
Ő az Uhrin Benedek női változata :)))))Popdíva...Áááááááááááá...Én sajnálom..Egyesek ebből sok pénzt húznak..és Donatellácskát is sajnálom..
Az a pasi ugye az állítólag nem ratyi Csaba(jól tudom?) szeretője wolt??!
hááát, azt nagyon nem kellene...:))) de a pasi sem jobb...
Hova lehet még süllyedni?
Megneztem a bemasolt video klipet, nem nez ki benne rosszul a Kiszel, viszont enekelnie nem kellene.
Most néztem,h alig 17éwes wagy! Sajnálom a mai tiniket,h ezen a sok szemeten(elnézést) kell felnőniük,amit ontanak már a médiából ! Én még tampon reklámot sem láttam,csak kb mire megjött! Sőt soha sem woltak komplexusaim,mert nem wolt ennyi meztelen punci a tv-ben,sem az újságban! Ezért wan a sok anorexiás,bulémiás ,és az önbizalomhiányos tizenéwes! Bocs,most offoltam egyet!:)
Attól,h walaki kedwes,meg naíw már sztár?! Már így is tele wan az ország önjelölt sztárokkal,tök newetséges!:-S
sziasztok!
íme a klipp és a "zene":
[link]
mi ma szétröhögtük magunkat a kollégáimmal, hogy ezt vajon valóban komolyan gondolják..?? :DDD
Na ha Kiszel Tünde szép én máris indulok a miss univers hungary-re:D Ja és ez a szőke haj,azzal a fekete őserdőwel ott a szeme felett,hát egyáltalán nem előnyös! Akinek nagy mellei wannak az már szép is?:-S
További ajánlott fórumok: