A kisfiam látja a szellemeket! Illetve, nekem is olyan furcsa érzéseim vannak! Várom, akiknek volt hasonló tapasztalata, vagy hisz ebben (beszélgetés)
Hidd el, ez tudományos alapokon nyugvó hozzászólás volt.
De mi is az a rossz energia?
Szörnyű volt, hogy senki nem hitt nekem. Pedig láttam!
Nappal is, hogy valaki elszalad a gyerekszoba ajtaja elött, többször integető kezet. Nem egyszer beszaladtam, mert azt hittem a bátyám szórakozik, pedig még a szobában sem volt.
9 éves koromig tartott, aztán a fiú-lányok (hárman voltunk még) külön szobát kaptunk a ház új részén, a gyerekszobából pedig nappali lett. Egyszer sem aludtam el a tévén (akkor vettünk).
No de mik azok a hiteles források? Hogyan tudom megkülönböztetni a hiteles forrást a nem hitelestől?
A tudományt és a fizikát ismerem, az nem foglalkozik ezzel a témával.
erre inkább nem is reagálok, mert úgy hülyeség ahogy leírtad!
akkor engem mivel magyarázol? nekem nem gyerek koromban voltak ilyen tapasztalataim!!!???
Helyesen teszed!
Sok TV csatorna és egyéb forrás okozhatja a gyereknél ezt. Ő talán valósnak is éli meg. Nincs ezzel semmi gond. Mosolyogj, ha ez előjön és közöld, hogy ezek ártalmatlanok, ártalmatlanabbak a macskánál és az embernél is, ugyanis a világon soha nem fordult még elő sehol, hogy fertőzést okoztak volna, vagy kiszívták volna valakinek a vérét:)
köszönöm szépen!
legalább valaki látja hogy miért indítottam ezt a fórumot! de nagyon kezd átcsapni vitafórumba, pedig én nem szeretném ezt!!!!!
Ha túlláltnál a felsznen, és valóüban érdekelne a téma, és az alapján szertenél véleményt alkotni, akkor nem a minden boltban megkapható méregdrága giccs könyvekből indulnál, ki, hanem alaposabban utána néznél ennek, mert hidd el, kismillió ilyen forrás van, dokumentum film, stb, és tudományos fizikai alátámasztások.
De ugye könnyebb benyalni a mindenki elé odatett színes-mázas maszlag marhaságot, és azt bekajálni, minthogy ténylegesen utána néznél a dolgok valójának.
Emberek!
Ez a fórum szerintem azért indult, hogy megosszák a tapasztalataikat olyanok, akik hisznek a szellemek létezésében, nem pedig azoknak akik váltig állítják azt, hogy szellemek, kísétetek, poltergeisek nem léteznek.
Nem óhajtok vitát nyitni.
tudom hogy mit írtál!
én azt is elhiszem hogy élénk a gyerekek fantáziája!
de mikor csak spontán a gyerek elkezd erről beszélni( Isten látja a lelkem, én soha nem beszéltem előtte szellemekről vagy bármi ilyesmiről)hogy felkelt és egy fehér ruhás ősz hajú nő ott állt az ágya felett...hiába mondtam neki hogy lehet az ajtó üvegénél visszaverődő fényt látta, a gyerek csak azt mondja hogy nem anya ott állt az ágyamnál és nézett... akkor te mit mondanál neki?
ez nem igaz gyerek hülye vagy...
spontán hozza fel ezeket a dolgokat, én csak úgy kezelem hogy ne féljen tőlük!!!!!!
és az nem jutott eszedbe hogy pont azzal deformálódik el a gyermek személyisége, hogy letagadtatjuk vele azt amit megtapasztalt?
nem véletlen rohangál annyi személyiség zavaros napjainkban..
"ne a marketing fogások által beharangozott információ áradatból ítéljen, mert az félrevezető!"
Mi alapján ítéljek? Mi az ami nem félrevezető?
ok, akkor kezdjünk, mert ha kicsit is utánanézel, akkor már igen sok ilyen tudományos információ van!:)
kezdhetjük!
További ajánlott fórumok:
- Hiszel a szellemekben?
- Léteznek szellemek?
- A gyerekek látják a szellemeket?
- Segítsetek!15 hónapos kisfiam második antibiotikumát kapja és három napja nem hajlandó semmit meg enni csak a tejet issza meg illetve a teát
- Szerintetek, ha a 3 hónapos kisfiam szopizza rendszeresen az ujjait, illetve az öklét, az normális dolog?
- Virusos szájfertőzése lett a kisfiamnak. Mennyire fertőz ez a betegség, illetve milyen óvintézkedések lehetnek szükségesek?