A kisfiam látja a szellemeket! Illetve, nekem is olyan furcsa érzéseim vannak! Várom, akiknek volt hasonló tapasztalata, vagy hisz ebben (beszélgetés)
Sziasztok!Tegnap óta csak ezt a fórumot olvasom és egy másikat ami szintén ezzel a témával foglalkozik.Evici oda is leírta a történetét.Némely esetnél a hideg futkosott a hátamon és egyből fel is elevenedett egy-két emlék.Mindenesetre én konkrétan nem láttam egy "szellemet" vagy lelket se.Két nagyobb fiam van 8-9 évesek és egy 1.5 éves kislányom.Nem tapasztaltam nála sem olyat hogy nézne valamire csak úgy. De viszont még gyerek voltam nálunk is történtek halál esetnél furcsa dolgok. Minden dédnagyszülőmnél leesett valami olyan tárgy ami fix helyen volt és senki nem érhetett hozzá.És persze mindig az elött hogy meg tudtuk a rossz hírt.
De viszont amit érzek felnött koromban az néha elég hát borzongató.Nálam is megtörtént már,hogy aludtam és arra ébredtem valakinek rajtam a keze és egyből körbe is néztem nem-e a kislányom aki éjjelente oda szokott jönni mellém de ő békésen aludt.Kicsit nehéz volt utána vissza aludni.De napközbe is van olyan hogy el vagyok foglalva az itthoni teendőkkel kicsit bele is feledkezem a gondolataimba és azt érzem figyelnek.Felkapom a fejem és sehol senki.
Néha nem is foglalkozom vele,máskor meg rossz érzésem van tőle.Nem hiszem,hogy lehetetlen lenne az ha az elhúnyt rokonok így jeleznék,hogy figyelnek minket jelen vannak velünk.
nem tudom miért fekete.
én az anyai nagyapámmal beszéltem, pedig születésem előtt 15 évvel halt meg, tehát nem is ismertem. de tudtam hogy ő az, és anyunak miután elmeséltem már hitt nekem hogy tényleg igaz amit mondok, mert a nagyapám volt.:)
a kislányod nem tudja leírni milyen?
milyen igazad van:) ennél hülyébb már nem leszek úgy se!
tehát kár hogy nincs köztünk olyanok akik konkrétan kommunikálni tudnak velük...
nagyon leültünk:)kár hogy ezek szerint nincs a hoxán fent olyan emberek akik komolyabban is foglalkoznak ezzel a témával.
kíváncsi lennék, miért van az hogy egyes emberek látják valakik nem, vagy érzékelnek dolgokat..:,?
További ajánlott fórumok:
- Hiszel a szellemekben?
- Léteznek szellemek?
- A gyerekek látják a szellemeket?
- Segítsetek!15 hónapos kisfiam második antibiotikumát kapja és három napja nem hajlandó semmit meg enni csak a tejet issza meg illetve a teát
- Szerintetek, ha a 3 hónapos kisfiam szopizza rendszeresen az ujjait, illetve az öklét, az normális dolog?
- Virusos szájfertőzése lett a kisfiamnak. Mennyire fertőz ez a betegség, illetve milyen óvintézkedések lehetnek szükségesek?