A kisfiam látja a szellemeket! Illetve, nekem is olyan furcsa érzéseim vannak! Várom, akiknek volt hasonló tapasztalata, vagy hisz ebben (beszélgetés)
én nem tudom mire vélni, ezeket a dolgokat(mikor tudom mi fog következni, de pontosan, szinte lejátszódik előttem, tehát nem olyan hogy hú ez mintha már megtörtént volna velem..., nem tudom pontról pontra..)
nagyon kíváncsi lennék, hogy ezt szokták valahogy hívni??? vagy erre senki nem tudja a választ...
Nem mindig rossz érzés.
De persze nem is azt mondom hogy csak a rokonok lehetnek velünk.De mikor nem érzek rossz érzést és mégis tudom valami/valaki más is van a lakásba akkor úgy gondolom olyan lehet aki ismert vagy rokon.
érzékelem...
de volt rá példa, hogy láttam is.
számtalan párhuzamos sík van, és van fentebb, és lentebb. A mennyország, az az örök lét, fényesség,létezés, bölcsesség, mind az, amiből teremtettünk. Minden halandó karmikus sorsa, hogy ide térjen vissza. mert ebből vagyunk.
Az egy felső sík.
Nem tudom, láttad-e a Másvilág című filmet, Nicole Kidman főszereplésével. Az a film, egy olyan példát mutat be a megrekedt szellemekről, akik nincsenek tudatában annak, hogy halottak, és az élőket érzik kísérteteknek.
Nem minden esetben tudnak róla, hogy meghaltak.
Ahhoz, hogy láthatóvá váljanak, nagy energia szintre van szükségük.
Akik érzékenyek azok leginkább csak érzik őket, kevesebb esetben látják.
Azért vannak emberek közt, vagy kötődnek emberekhez, mert úgy érzik, tud nekik segíteni, kevesebb energia szinttel is valamilyen szinten fel tudja venni a kapcsolatot egy fogékonyabb személlyel.
Tudják azt, mikor válnak emberek számára láthatóvá.
A "jó" lelkek el akarnak menni, de ehhez segítségre van szükségük. Az ő ittlétük, egy megoldatlan életükből visszamaradt problémához köthető, vagy a haláluk körülményeihez.
hát elhiszem!
én is féltem volna.
éjszaka a kisfiam ismét átjött hozzánk, pedig már rég volt ilyen...de előtte olyan volt mintha beszélt volna valakihez...nem is kérdeztem tőle semmit, hagytam hagy aludjon köztünk...
Szia!
Üdvözöllek!
Azért nem lettem volna a helyedben!
Sziasztok!
Egyszer a kisfiam (aki most 4 éves) veszekedett valakivel/valamivel. Kint mosogattam a konyhában, és hallom hogy kiabál, hogy "add vissza, ne vedd el, az az enyém!" és közben a maciját szorongatta a folyosón, de olyan volt, mintha valaki tényleg húzná a macit. Kérdeztem tőle, hogy kivel veszekedsz? Mondta, hogy hát Vele! És maga elé mutatott. Én nem láttam semmit. Így hát gondoltam, csak gyermeki fantázia. De aztán egyre több fura dolog történt. Mindig zörögtek a játékok a gyerekszobában. Egyik éjjel megindult a víz a csapból. Azt hittem, hogy rossz a vízvezeték, de a szakember azt mondta, hogy nincs semmi gond, és biztos mi hagytuk nyitva a csapot. Kezdtem úgy érezni, megbolondultam...már mindenhol hangokat meg zörejeket hallottam. Aztán egyik téli délután történt egy olyan, hogy fel volt kapcsolva a villany a gyerekszobában, és ott játszottunk. Ott volt a kisfiam motorja is, és a szemem láttára indult el a motor a szoba másik sarkába. A kisfiam csak nevetett, én meg majd frászt kaptam...fel is hívtam a barátnőmet, mert ő hisz a szellemekben és elmondtam neki remegő hangon, ő teljesen nyugodt volt, mondta, hogy próbáljak vele kommunikálni, én beszéltem is de elment. Azóta semmi...
lehet oltári nagy baromságot fogok most kérdezni, de ők tudják igaz hogy itt vannak, és hogy "nem mindenki látja őket"?
discovery-nk van de hogy pont ilyen van e azt nem tom.
egyszer néztem olyan műsort ahol a szellemeket figyelték meg különböző lakásokban, gyárakban, volt börtönökben. na az se volt semmi.
a jó lelkek nem akarnak elmenni? vagy nincs is olyan hogy mennyország?
ezt most próbáld meg úgy elképzelni, hogy mi több Síkokról beszélünk. Az entitásoknak, lelkeknek, kísérteteknek, démonoknak megvannak a maguk síkjai. DE, joguk van itt tartózkodni. Sok esetben egy kapu nyílik meg, és így jutnak át. Ezek mondhatni féreglyukak, bárhol lehet, és rengeteg van belőlük.
A démoni lények, egy alsóbb síkról jönnek.
Más, a kóbor lélek, más a vissza- vissza tekintő lélek, akik vigyáznak minket, és más a kísértet.
Ők érzékelik egymást, és kommunikálnak egymással. Sok visszamaradt lelket például a démoni lények tartanak vissza, és "kínozzák" őket.
Ez egy példa.
Ilyen is van.
igazából olvastam én jó pár éve erről, egy részletesebb, de könnyen érthető cikket, megpróbálom megkeresni.
Ha van Indescivation Discovery (lehet rosszul írtam) Tv csatornád, ott hétköznaponként este fél 11 körül szoktak nagyon jó kis műsorok menni, amik megtörtént eseteket mesélnek el. Az egyik címe: Szellemjárás, a másik, Állati kísértetek. Gyakorlatilag semmi különbség a két műsor közt.
A linket pedig megkeresem, az sokkal érthetőbben fogalja össze a dolgokat, mintha én magyaráznám el:)
a TV csatorna logoja ID.
akkor ezek itt bolyongnak közöttünk? ők nem fognak tovább menni?
a rossz lelkek, ők tudják hogy itt maradtak? ők se mennek el soha?
hogy van ez?
Szerintem ez változó...
Energia forrás szempontjából ragaszkodnak emberekhez, de többségében helykehez szoktak. Ez a lelkek be nem fejezett feladatától is függ, és hogy csak vissza- vissza néz, vagy megrekedt lélekről van-e szó.
szia!
azt hittem már eltűntél:)
de ha ez számodra rossz érzés, akkor nem az elhunyt hozzátartozó jelenlétét érzed...
ők sosem jelennének meg a szeretteik számára ilyen formában.
További ajánlott fórumok:
- Hiszel a szellemekben?
- Léteznek szellemek?
- A gyerekek látják a szellemeket?
- Segítsetek!15 hónapos kisfiam második antibiotikumát kapja és három napja nem hajlandó semmit meg enni csak a tejet issza meg illetve a teát
- Szerintetek, ha a 3 hónapos kisfiam szopizza rendszeresen az ujjait, illetve az öklét, az normális dolog?
- Virusos szájfertőzése lett a kisfiamnak. Mennyire fertőz ez a betegség, illetve milyen óvintézkedések lehetnek szükségesek?