Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » A kisfiam látja a szellemeket! Illetve, nekem is olyan furcsa érzéseim vannak! Várom, akiknek volt hasonló tapasztalata, vagy hisz ebben fórum

A kisfiam látja a szellemeket! Illetve, nekem is olyan furcsa érzéseim vannak! Várom, akiknek volt hasonló tapasztalata, vagy hisz ebben (beszélgetés)

❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
19. Evici85 (válaszként erre: 15. - B99048cdfc)
2012. jan. 3. 12:54

szerintem is ha az ember ilyeneket lát, érez ez egy adomány hisz nem mindenki érzékeli! megmagyarázhatatlan érzés.

mikor nekem is elő jöttek ezek a dolgok, baromira féltem tőlük!!! rettegtem a saját otthonomban. aztán rájöttem attól nem lesz jobb, megkértem őket hogy hagyjanak békén, egy idő után "megtanultam" ezzel élni.

Ha elindul magától a mikró már nem ugrok ki a börömből...

18. b99048cdfc (válaszként erre: 16. - Evici85)
2012. jan. 3. 12:53
A mi házuk egy nagyon öreg ház. És azt hallottuk róla,hogy annak idején az öreg néni a szobába volt felravatalozva. De soha nem tapasztaltunk ilyesféle dolgokat. Be is tojnék azt hiszem,bár nagyon érdekel.
2012. jan. 3. 12:51
Nehezen hiszek ilyesmiben, mivel sajna csak a kézzel fogható dolgokat tartom reálisnak, mégis egyszer volt az életemben ilyen élményben részem. Nem láttam csak éreztem, de abban biztos voltam.
16. Evici85 (válaszként erre: 13. - Mosolyka1111)
2012. jan. 3. 12:51
nekünk 5 éves a lakásunk, és már előfordulnak ezek! én is hiszek a gyereknek! nagyon is! és nem akarom ezt elfojtani benne,
2012. jan. 3. 12:50
Hát sajnos én is szkeptikusan kezelem még. Mi az hogy adomány?? Mihez tud ezzel kezdeni az ember?,
14. Evici85 (válaszként erre: 10. - Mese)
2012. jan. 3. 12:49

engem ezek nagyon is érdekelnek!!!

főleg hogy nekem is vannak olyan tapasztalataim, hogy tudtam mi fog történni...ezeket lehet fejleszteni?

2012. jan. 3. 12:49

Az én lányom, amikor anyáméknál volt kiskorában több napig (2,5 éves volt), anyu mondta, hogy többször mutatott a falra (az üres falra) a lányzó, és mondogatta, hogy "néz a szemével, néz a szemével". (Nagyon öreg ház, 30-as években épült).

Én rögtön tudtam, hogy szellem lehet, (de anyu persze hülyének nézett.)

12. mese (válaszként erre: 8. - Evici85)
2012. jan. 3. 12:48

igen, sok családban előfordul, csak sokan szkeptikusak, és nem beszélnek róla, nem vállalják. ez egy adomány!

de meg kell tanulni kezelni...

11. Evici85 (válaszként erre: 7. - F1e23b97ee)
2012. jan. 3. 12:47
apukám se hisz az ilyen dolgokban... de ezért egy gyerek ilyeneket nem talál ki... és nekem is voltak ilyen élményeim! azt hittem begolyóztam!!aztán rájöttem mégsem...
10. mese (válaszként erre: 7. - F1e23b97ee)
2012. jan. 3. 12:47
kicsi korom óta körülvesznek, ezek az entitások, és pár éve fotóztam őket. Ezek lelkek, egy másik síkról... Egyes képeken azonban démoni energiákat is sikerült lencsevégre kapnom.. születésem óta szenzitív vagyok, előre látok dolgokat, és nagyon érzékenyen fogom ezeket a jelenségeket..
9. f1e23b97ee (válaszként erre: 8. - Evici85)
2012. jan. 3. 12:46
Húgom is beszámolt erről, hogy a kislánya éjjelenként látott valamit. De mivel szkeptikus vagyok elengedtem a fülem mellett.
8. Evici85 (válaszként erre: 4. - Mese)
2012. jan. 3. 12:44

kérdésem nincs! csak kíváncsi lennék hogy sok családban előfordul az ilyen?

ha nem akkor nálunk miért??

7. f1e23b97ee (válaszként erre: 4. - Mese)
2012. jan. 3. 12:43

Szia!

Én nem hiszek ezekben a dolgokban , de mint mindenkit érdekel a téma. Hol fotóztál és mit?

A hugom gyerekei is csináltak ilyesmit. Hogy kirohantak a konyhába,és látta Tesóm,hogy nagyon megilyedtek valamitől. És mikor kérdezte a kislányt mi a baj,azt mondta nem mer bemenni,mert ott áll a bácsi. Nem ismert fel benne senkit,csak ott állt. Egyre kevesebb ilyesmi élménye van.
5. Evici85 (válaszként erre: 2. - 3da8f53e4a)
ezt most nem igazán értem!!!
4. mese (válaszként erre: 1. - Evici85)
2012. jan. 3. 12:42
és nekem is van a mai napig igen intenzív tapasztalásom, ami túlvilági.. pár éve fotóztam is...
3. mese
2012. jan. 3. 12:41
ez egy nagyon jó téma!igazából nem tudom, mi a kérdésed, de ez teljesen normális dolog, ami történik! Én foglalkozom ezzel, csak egy konkrét kérdést ha felteszel, talán bővebben tudok reagálni.
2012. jan. 3. 12:40
..szia! Most csak a fényképeidről jutott eszembe.... Nem találkoztál még olyan képpel amit te készítettél,ahol "megjelentek" ezek a lelkek a képeken?
2012. jan. 3. 12:36

Sziasztok!

Elsőnek is ott kezdeném, hogy a 4 éves kisfiamnál tavaly nyáron kezdődött, játszás közben, odarohant hozzám, láttam rajta hogy valamitől baromira megijed, kérdezem hogy mi a baj, erre ő mondta hogy ott van dédi... hol? ott a szekrény előtt... nem is szeretett oda nézni. egy kis idő elteltével kérdeztem hogy látja e még? mondta hogy nem.

Apósom most volt 5 éve hogy meghalt, és őt is szokta látni.

Karácsonykor lefekvés előtt mondta a kisfiam hogy anya éjszaka a fehér ruhás néni aki az ágyam mellett szokott állni kicsoda?? én meg csak pislogtam...mondtam neki ne féljen, ha megint látja akkor költsön fel engem, és megkérem a nénit hogy menjen el. majd tegnap reggel kérdezi a gyerek hogy anya ha nincs itt a néni akkor hogy tudod megkérni hogy menjen el...

a másik dolog.

nekem nagyon sokszor vannak olyan élményeim hogy tudom pontosan hogy mit fognak mondani vagy tenni emberek.

évekkel ezelőtt nekem is volt élményem a szellemekkel/ lelkekkel kapcsolatban. láttam éreztem őket, és baromira féltem is tőlük. egy ment olyan 1 évig, és erőt vettem magamon, hogy nem szabad hogy ez az érzés felül kerekedjen rajtam...

Olyan hozzászólásokat várok akiknek volt vagy van hasonló tapasztalata, vagy hisz az ilyenekben. vagy látók!!!

Én nagyon hiszek minden ezotérikus dolgokban, és a gyerekben se akarom ezeket a dolgokat elnyomni...

❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook