A kisfiam látja a szellemeket! Illetve, nekem is olyan furcsa érzéseim vannak! Várom, akiknek volt hasonló tapasztalata, vagy hisz ebben (beszélgetés)
szerintem is ha az ember ilyeneket lát, érez ez egy adomány hisz nem mindenki érzékeli! megmagyarázhatatlan érzés.
mikor nekem is elő jöttek ezek a dolgok, baromira féltem tőlük!!! rettegtem a saját otthonomban. aztán rájöttem attól nem lesz jobb, megkértem őket hogy hagyjanak békén, egy idő után "megtanultam" ezzel élni.
Ha elindul magától a mikró már nem ugrok ki a börömből...
engem ezek nagyon is érdekelnek!!!
főleg hogy nekem is vannak olyan tapasztalataim, hogy tudtam mi fog történni...ezeket lehet fejleszteni?
Az én lányom, amikor anyáméknál volt kiskorában több napig (2,5 éves volt), anyu mondta, hogy többször mutatott a falra (az üres falra) a lányzó, és mondogatta, hogy "néz a szemével, néz a szemével". (Nagyon öreg ház, 30-as években épült).
Én rögtön tudtam, hogy szellem lehet, (de anyu persze hülyének nézett.)
igen, sok családban előfordul, csak sokan szkeptikusak, és nem beszélnek róla, nem vállalják. ez egy adomány!
de meg kell tanulni kezelni...
kérdésem nincs! csak kíváncsi lennék hogy sok családban előfordul az ilyen?
ha nem akkor nálunk miért??
Szia!
Én nem hiszek ezekben a dolgokban , de mint mindenkit érdekel a téma. Hol fotóztál és mit?
Sziasztok!
Elsőnek is ott kezdeném, hogy a 4 éves kisfiamnál tavaly nyáron kezdődött, játszás közben, odarohant hozzám, láttam rajta hogy valamitől baromira megijed, kérdezem hogy mi a baj, erre ő mondta hogy ott van dédi... hol? ott a szekrény előtt... nem is szeretett oda nézni. egy kis idő elteltével kérdeztem hogy látja e még? mondta hogy nem.
Apósom most volt 5 éve hogy meghalt, és őt is szokta látni.
Karácsonykor lefekvés előtt mondta a kisfiam hogy anya éjszaka a fehér ruhás néni aki az ágyam mellett szokott állni kicsoda?? én meg csak pislogtam...mondtam neki ne féljen, ha megint látja akkor költsön fel engem, és megkérem a nénit hogy menjen el. majd tegnap reggel kérdezi a gyerek hogy anya ha nincs itt a néni akkor hogy tudod megkérni hogy menjen el...
a másik dolog.
nekem nagyon sokszor vannak olyan élményeim hogy tudom pontosan hogy mit fognak mondani vagy tenni emberek.
évekkel ezelőtt nekem is volt élményem a szellemekkel/ lelkekkel kapcsolatban. láttam éreztem őket, és baromira féltem is tőlük. egy ment olyan 1 évig, és erőt vettem magamon, hogy nem szabad hogy ez az érzés felül kerekedjen rajtam...
Olyan hozzászólásokat várok akiknek volt vagy van hasonló tapasztalata, vagy hisz az ilyenekben. vagy látók!!!
Én nagyon hiszek minden ezotérikus dolgokban, és a gyerekben se akarom ezeket a dolgokat elnyomni...
További ajánlott fórumok:
- Hiszel a szellemekben?
- Léteznek szellemek?
- A gyerekek látják a szellemeket?
- Segítsetek!15 hónapos kisfiam második antibiotikumát kapja és három napja nem hajlandó semmit meg enni csak a tejet issza meg illetve a teát
- Szerintetek, ha a 3 hónapos kisfiam szopizza rendszeresen az ujjait, illetve az öklét, az normális dolog?
- Virusos szájfertőzése lett a kisfiamnak. Mennyire fertőz ez a betegség, illetve milyen óvintézkedések lehetnek szükségesek?