A Kaáli intézet (beszélgetés)
Szia! Köszönöm 😘
A hormon szurik voltak mások. Eddig suprefact és gonal-f volt, most gonapeptyl és bemfola. Tüszőrepesztő korábban is ovitrelle volt, meg most is..
Nem tudom... Az is lehet, hogy öregszem. Mármint még csak 32 vagyok, de az amh-m zuhanórepülésben van, és félek kicsúszunk az időből! 😘
Sziasztok! Bar en eleg uj vagyok a csoportban de azert en is folyamatosan olvasom. Mi most megyunk az elso inszeminacionkra es elkezdtem szedni a clostilbegytet. Elegge szurkal a petefeszkem. Penteken megyunk ultrahangra es meglatjuk.
Velem ennyi van :)
Sziasztok!
Szeretnék kérdezni!
Úgy látszik nálunk nem akarnak alakulni a dolgok....
Miután Krizsa doki elment a Kaáliból bejelentkeztünk Kaposvárra Mánfai dokihoz!(Gondoltam a tb-s lehetőségeket használjuk ki, addig is gyűjtögetünk, ha nem jönne a baba).... A dokival (előre leszögezném) nincs bajom, de nem sikerült valami jól ez a stimu. Márciusban még Pesten (Krizsa doki ajánlására) megvolt a has és méhtükrözésem, és sajnos a másik petevezetékem is ki kellett venni..... Hagyjuk is.....
Szóval a stimu. 9 tüsző (eddig mindig csak 4-5 volt), ebből csak 5 volt elég nagy leszívásra, és mindössze 3 petesejtet szívtak le.... Másnap a biológus közölte, hogy egyik sem volt érett. (Tüsző méretek 1,5 nappal a leszívás előtt: kicsik 11 mm körül,a nagyok 22-27 mm)
Erre éretlenek..... Nem is értek be, így nem lett semmi sem.
Krizsa dokit akarom felhívni hétfőn, mert azon agyalok itt bánatomban, hogy most ebben a ciklusban, stimu nélkül szeretném, ha leszívná a petesejteket (már ha lesznek). Szerintetek van esélyem bejutni hozzá? Már most agyonra leterhelt?
Szerintetek? Közvetlenül őt hívnám nem a Róbertet, amúgy is megbeszéltem vele, hogy a műtét után elmegyek hozzá az új helyre....
Mindenkinek meggy a drukk!!!! 🍀🍀🍀🍀🍀🍀😘😘
Már kezdtem megilyedni, hogy senki sehol. Még köhécselek, meg tegnap még kicsit hőemelkedésem volt, de ma meglátjuk mi lesz. Semmi komolyat nem mertem szedni, úgyhogy maradtam a homeopátiás cuccoknál.
Jaj Babita, drukkolunk Neked nagyon! Azért akarunk hallani Rólad folyamatosan és nem csak 2 hét múlva!
Dulche is ma megy ET-re, szóval nagyon várom a nagyon jó híreket!
Hugim, Te hogy vagy???
Mit gondoltok a hasfal melyik héten záródik be? 10+3 hetes vagyok és látott valamit a genetikus. De azt mondta, hogy lehet, hogy még most fog záródni. A 12.hétig még megtörténhet. Hát kössz. Ne aggódjak. Ráadásul páromtól benyaltam valami vírust.
Tiszta ideg vagyok minden miatt... 😥😟😞😡😠 Aggódom.
Sziasztok!
Megvolt az első lombikunk, ami úgy néz ki, hogy sikerült. Pont egy hete csütörtökön volt a 14. napi vérvétel ahol még 100 alatti volt a HCG, így hétfőn újranéztük, addigra felment 335-re. A doki szerint minden ok és rendben lesz, nagyon boldog is vagyok de még nem merek azért teljesen önfeledten örülni amíg uh-n is nem látják... :) 11-én kell mennem vissza UH-ra és az jutott eszembe, hogy ha esetleg méhen kívüli a terhesség addig nem lesz baj ebből? :D Minden szarságot összeolvastam neten a méhenkívüliről és most épp ezen parázok. :D szerintetek?
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben