A Kaáli intézet (beszélgetés)
Ezt nem hiszem el. 2,8-at mértek a nyaki redőre. Hogy mi a bánatért nem tudok én csak úgy simán terhes lenni??? Most engedjem, hogy szúrják a bolyhokat/magzatvizet vagy sem?
Valaki átesett már ilyen szúráson???
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék a jelenlegi várólistát illetően. Augusztus 29-re van időpontunk az első konzultációra. Nagyjából ezt követően mire számíthatunk? A diagnózis a férjemnél azoospermia, csak a lombik jelent megoldást. Köszi előre is a válaszokat!
Nagyon halkan örülök!!!! 🍀😘🍀🍀🍀
Kitartást!!! Aztán gyere minél előbb a jó hírekkel!!! 🤞
Gratulálok!! 😍😍😍😍Annyit gondoltam rád, sejtettem, hogy hamarosan érkezik a kis herceg! Jujjjj de jó! Majd egy képet felrakhatnál róla!
Nagyon vigyázzatok magatokra!
Boldog babázást kívánok!!! 😘😍😘😍😘
Szia Kriszti!
Veled örülök, gratulálok a kisfiadhoz, egy reménysugár vagy nekem, ahogy mindíg tovább mentél, amíg sikerrel nem jártál. Nagyon igyekszem, hogy elérjem a célom. Nem adom fel!
Boldog babázást neked, vártam már nagyon az úrfi érkezését!
Nahát! Ez csudálatos! 😍
Most megsirattál. 🤗
Sziasztok!
Június 10.-én megszületett a kisfiam, 3400 gramm 56 cm, makk egészséges és gyönyörű!!!
4 év, egy vetélés, 3 intézet, 5 lombik, endometriózis és OATS, rengeteg sírás és talpra állás, hosszú rögös út után végre itt szuszog az ölemben!
Köszönöm szépen nektek a sok-sok infót, és támogatást amit tőletek kaptam, ezen a nehéz úton! Sok jó embert ismertem itt meg, és új barátokra leltem.
Kivánom nektek, hogy a ti álmotok is váljon valóra, és hozzátok is megérkezzen a várva várt kisbabátok. A legnehezebb a lombikban, hogy nem tudjuk hol a vége! De bízzatok, és mindíg menjetek előre - remélem az én példám is erőt ad nektek a nehéz percekben!
Mindenkinek drukkolok, de Benver Titina ha még olvassátok a fórumot, rátok különösen sokszor gondolok!
Kriszti
Jók a hírek, már csak Te hiányzol a bogyós sorból. 💕😊
Legalábbis akik azóta itt vannak amióta én.
Gubam év végére hagyja.
Szia!
Mi is nekiveselkedünk hamarosan, én is Ovaleapet fogok szúrni az eddigi Gonal helyett... Reméljük ez is jó cucc :)
Szia! Én nem tudok segíteni, nekem lombikom volt.
Csak azt a tanácsot tudom adni, hogy ne izgulj, ne tesztelj idő előtt és ha nem sikerül akkor ne törj le, hanem meríts erőt belőle a következőhöz!
Melyik Kaáli-ba jársz és melyik dokihoz?
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni h lenne vmi tanácsotok az első inszeminációm előtt? Illetve le tudnátok írni h mi a menete? Elméletileg hétfőn kell mennem, de ennél részletesebben nem mondtak semmit.
Köszönöm szépen!
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben