A Kaáli intézet (beszélgetés)
megvagyok.
tombol bennem az ideg...
szia armar!
ezer éve nem hallottam rólad! mi újság? hogy vagy?
Szia drága!
Hogy vagy?
Sajnálom, hogy leállították a kezelést:(
Tudom, hogy nem vigasztal az, amit most írok, de ilyenkor nem vonják le ezt a lehetőséget az 5 tb finanszírozottból. Ilyenkor "csak" a pénzed úszott el. Ha rendbe jössz, akkor fogják beültetni, és az lesz hivatalossan az első. Akkor már csak a progit kell fizetni.
szia armar.
én nem tudom mitől ment fel ez az érték.
Ma megkaptam az endokrin leleteimet. Meg persze mindjárt két receptet is.
Kapatam letrox-ot, meg merckformin XR-t.
0 perces inzulin 13,50
A 120 perces inzulinom 38,70
ft4 10,51
tsh 4,106
anti TPO 114,00.
A múltkor még csak 4 egész valamennyi volt a 0 perces inzulinom. Mitől mehetett fel ilyen hirtelen?
Erika! Sajnálom,hogy így alakult!
És ez a 3kg fogyás előírás kicsit nevetséges, mert ennyit tényleg rövid időn belűl le lehet adni.És nem 3kg minusz miatt fog az eredményed mást mutatni. Bocsi,hogy ezt írtam,de ha már fogynod kell,akkor nem értem, hogy miért csak ennyit írt elő a doki.Elvileg egy pár napos méregtelenítő kúra után is kevesebb vagy ennyivel.
De az a jó, hogy a következő hónapban kezdhettek ismét! Hidd el ez a pár kiló gyorsan lemegy és lehet mégis elég lesz a jó eredményhez.
156 cm 82kg !!
Beismerem kicsit tényleg túlsúlyos vagyok , és alig eszek mert szeretnék végre egy kisbabát, mert 35 éves vagyok, és igencsak tombol bennem az anyai ösztön !!!
De van egy ismerős az 155 kg. és spontán teherbe esett , alig kap levegőt , hogy lehet ez???
Sziasztok, Én lombik kezelésemet leálitoták, mert magas volt az összradiol :(((
mondta a toktornő, fogyak le 3 kg- ott és egy hónap múlva kezdjük előröl !!
Sajnálom mert ma ültették volna be, és olyan rossz, hogy sehol semmi!!
Örültünk neki, hogy összebírtunk kaparni 100 e ft ott a lombikra most meg leálitoták !!
Mondjuk biztos csak megint magamnak írok, mert eddig senki észre sem vett :(( De jó volt leírni most a fájdalmamat
Mindenkinek drukkolok, mert tudom mit érez , bár ne érezné eszt a fájdalmat senki
Sziasztok lányok!
Gratula mindazoknak akiknek sínen van az életük!
Kitartást, erőt, bizalmat kívánok azoknak akik mostanában fognak kezdeni. (martika, kis timi, meli stb.)
Akiknek meg nem jött még még a pirijük (armar, erus1982) azoknak is türelmet kívánok! Ja! És magamnak is minden jót:-)
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben