A Kaáli intézet (beszélgetés)
Sziasztok! Első inszemináció előtt állok. Próbálom elérni a Kaáli recepciót, de folyamatosan foglalt 😔 Tudja valaki, hogy az új korlátozások befolyásolnak-e bármit? Pl. kell-e PCR teszt, esetleg elhalasztásra kerülhet emiatt a beavatkozás... Vagy ugyanúgy működik minden? Csak ez lett volna tőlük is a kérdésem...
Köszönöm
Szia!kihez mész?Nagyon szívesen egyébként még ezt a kis plusz infót kaptam erről:
"Ahogy elkezdik a kezelést vagyis elkezded szúrni magad onnantól fizetik minden egyes alkalmat. A te nevedre állítják ki mindegy az h ki visz fel. Ha pl 4 alkalommal kell menni akkor 3at fizetnek. Az első uh vizsgálatot még nem."
A recepción kell kérni h szeretnéd igénybe venni ki töltik a papirt és a kezelő orvos akihez mész ő pecsételi le és irja alá. Neked majd egy két dolgot kell rajta ki tölteni h hova kéred az összeget és az oepba kell leadni kb 10 nap az átfutása. HA befejeződött egy teljes kezelés egybe add le mert ugye egy papirra talán 6 szor tudnak pecsételni. Am nem szoktak semmit kérni pluszban hozzá.
Sziasztok! Próbáltam keresgélni a kérdésemre a választ, de nem sikerült.
Tudtok abban segíteni, aki vidékről jár fel a Bpesti Kaáliba, hogy útiköltség térítést lehet-e kérni? Ha igen, akkor kocsira (benzinktg) is, esetleg Oszkárra is (számla ellenében) ? Mert kedden megyek, kérdeztem telefonon, de nem tudtak válaszolni, csak hogy majd kérdezzem meg a recepción... Hát köszi, nekem most kéne tudni, mire számítsak... 😒
Sziasztok!
Jól sejtem, hogy Dr. Krizsa Ferenc már nincs a budapesti Kaáliban? A honlapon nem látom a dokik közt.
Szia és köszi a választ!!
Ez a hír reményeket kelt!
Csütörtökön lesz konzi, meg figom kérdezni.
Sziasztok Kaálisok.
Intézményt szeretnék váltani és a Kaálira esett a választásom.
Egy kérdésem lenne....
tudja valaki, hogy a Kaáli intézet kérésre Embryogen/Blastgen táptalajt be tud e rendelni (saját költségre)?
előre is köszönöm a válaszokat.
Sajnálom. :-(
Sajnos nem maradt veled a baba, a HCGd azt mutatja.
SZiasztok megjöttek az eredmények, szerintem nem vagyok terhes szerintetek??
Progeszteron eredmény: 107,60 nmol/L
Follikuláris fázis : < 4.45 nmol/L
Midluteális fázis : 14.12 - 89.14 nmol/L
Luteális fázis : 10.62 - 81.28 nmol/L
Terhesség I. trimeszter : 35.68 - 286.20 nmol/L
Menopauza után : < 2.32 nmol/L
Menopauza elõtt : < 6.0 IU/L
Menopauza után : < 10.0 IU/L
Terhesség 2-4 hét : 39.1 - 8388.0 IU/L
Referencia tumormarker vizsgálat esetén: <2,7 U/L
Referencia terhesség kimutatása esetén: <30 U/L
Eredményem: HCG <2.0 IU/L
Jaaj gratula! :)))
Nekem ET+12.napon 611 hcg :) márc.2-án megyek UH-ra :)
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben