A Kaáli intézet (beszélgetés)
Szia
Hànyat sikerült fagyasztani? Nagyon drukkolok 🙏☺️
De jó, köszönöm a válaszokat 😊
Alapvetően rugalmas vagyok azzal h milyen személyiség a doki, nem kell h kedveskedjen velem, a lényeg h jó szakember legyen, értse amit csinál 🙂
Nagyon kíváncsi vagyok már, ápr végére van időpontunk, hogy vajon mennyi idő lesz mire mindent beszerzünk, mire ténylegesen történhet majd valami! De türelmesek vagyunk, meg addig is, ha nem is sok eséllyel de még minden hónapban hiszek benne h hátha csoda történik természetes úton 😊
Szia! Pamacs3 jól mondja, biztos vagyok benne, hogy szakmailag a legjobb helyen leszel. Az meg, hogy kinek milyen személyiség jó, egyénfüggő, a lényeg a végeredmény 😊
Az első konzultációtól ingyenes ( ez ráadásul mostában telefonon történik, a doki hív fel a megadott időpontban), persze volt egy-két olyan vizsgálat is, amit tb sem támogat és kellett, pl. AMH hormon
De megnyugtatlak, az 5 támogatott kezelés a lombikra vonatkozik, pl. ultrahang vagy inszemináció szintén nem kerül semmibe, nem számolják a támogatott 5-be. Ezt pont pár napja kérdeztem, ahogy azt is, kell-e házaspárnak lenni. De azt mondta az orvos, hogy még a lombikhoz is elég a közjegyzői okirat 😊
Sok sikert! 🍀
Szia,
Szerintem szakmailag mindenki profi a Kaáliban, emberileg meg mindenkinek más jön be.
Egy barátnőm megcsináltatott a Róbert Károlyban egy fizetős lombikot (kivizsgálás, és pénz hegyek...), majd Szmatona az első konzultáción javasolt neki olyan vizsgálatot, ami kiderítette az okát, hogy miért vetélt el 3x, ill. nem sikerült a lombik sem.
Sziasztok,
Olyan kérdésem van, hogy a Kaaliban minden vizsgálat, első konzultáció stb ingyenes?
Mi nem vagyunk házasok párommal, viszont közjegyzőnél csináltattunk élettársi nyilatkozatot, elm az is elég, vagyis remélem :)
Dr Szmatona Gáborhoz kaptunk időpontot a budapesti intézetben, persze rögtön utánaolvastam és csupa rosszat hallottam róla, ezen is gondolkozom h vajon kérjek-e máshoz időpontot, vagy higgyek benne h jó szakember ha ott van, és ne hallgassak másra... :)
Így most már tudom, lehet, hogy meg is ismernélek, ha újra találkoznánk, de nagyon remélem, hogy ott már nem fogunk, mert ez volt neked az utolsó🍀🍀🍀☺☺☺ Annyira drukkolok!!!
Lehet olyan kérésem, hogy pár infot írsz, mire kell számítanom? Milyen vizsgálat, vagy procedúra a lombik? Erről nagyon keveset tudok. Persze a doki majd megmondja, csak kíváncsi vagyok. Ha nem gond persze ☺
Szia, köszönöm!
Most úgysem tudunk mit tenni, csak várni, belevetem magam a munkába, plusz a tavaszi nagytakarításba, kidobok "jelképesen" mindent, ami nem kell 😄🙈 Selejtezem a negatív gondolatokat is...😊
Aztán meglátjuk mit tanácsol az orvos minkét oldalon!
Köszönöm szépen! Nem adjuk fel! Olyan nincs, hogy nincs!😉☺😄❤ Addig pedig szegény kutyus "sínyli" meg a túlzott szeretet😂
Nálad remélem minden rendben és hamarosan jó hírt írsz! Szurkolok!
🍀🍀🍀🍀🍀🍀❤❤❤
Igen biztos "találkoztunk". Te ültél ki az előtérbe, amikor sokan lettünk a váróban?
Szorítok nagyon, hogy mindketten ügyesek legyenek bent! 😊❤🍀
Maca-ról mi is sok jót olvastunk, lehet, hogy érdemes lenne. Végülis az gyógynövényes dolog, semmi mesterséges anyag. De majd meglátjuk az andrológus utan. Egyelőre E, C és D vitamint szedetek vele és nagyon ügyesen be is veszi 😄
Sziasztok! Pár nap "csend" után (erre nagy szükségem volt) visszatértem, hogy olvasgassak kicsit. Annyira nagyon hálás vagyok Nektek a sok jó szóért, tanácsért és együttérzésért.🙏🙏🙏❤
A pénteki sokk után a párommal sokmindent átbeszéltünk és természetesen nem adjuk fel, előre nézünk. Szerencsére ő mintha kapott volna egy löketet (eddig nem láttam ekkora igyekezetet nála még semmiben ☺) és már pénteken kért időpontot az andrológushoz, mielőtt még én visszamennék a Kaáliba, lesz egy konzultáció. Legalább így lesznek friss eredményei és talán magyarázat arra, hogy mi történhetett. Néha még van olyan, hogy magától potyog a könnyem, aztán meg nevetek, mintha mi sem történt volna...igazi hullámvasút 🙈 De nyilván tudom, hogy ez még a hormonok hatása is lehet.
Remélem nem értett senki félre, természetesen 100%-ig megbízok az orvosomban. Menetrendszerint úgy fogunk mindent csinálni, ahogy ő mondja 😉☺ Csak az ember ilyenkor próbál magyarázatot találni laikusként.
Azt tanácsolta, hogy pénteken minden eredménytől függetlenül próbáljunk meg együtt lenni, hátha...Nah ez sajna nem ment ilyen lelkiállapotban, de másnap és vasárnap igen 😄
Most Duphosan-t kell szednem 2×2-t. Amikor megjön, hívom őket és a ciklusom 18. és 21. napján uh-ra megyek, aztán megbeszéljük a továbbiakat.
Lombikosok tudja valaki, hogy ez miért kell?
Szerintem 100%, igen. Hát ha "üres kézzel" mész, akkor muszáj, hogy megcsináltassák, hogy lássák, mi újság :)
Amúgy szerintem kezdésnek egy teljes vérkép + pajzsmirigy, amit a háziorvos is fel tud írni, már az is valami.
Biztos láttalak téged akkor ma mert 10:30-tól 12:00-ig ültem várva hogy felvigyenek a dokihoz, kockás hosszú ing felsőben voltam. Ma nagyon sokan voltak, elképesztő és egyben elszomorító is 😔.
Szerintem is minél több férfi vizsgálatot nézessetek meg, Debrecenben Benyó Mátyást nagyon dícsérik hogy jó.
Hidd el ha tudjátok mi a gond akkor jobb lesz mert az ellen tudtok tenni. Nagyon szorítok hogy sikerüljön majd.
Hédi, ezt nagyon sajnálom. 😞
Nekünk anno természetgyógyász tökmag olajat mondott, napi 1 evőkanállal. Nem mondom, hogy megváltja a világot, de hasznos a ffi szerveknek.
Nekünk is azt mondta a doki, hogy 2 nappal a beavatkozás előtt (mikor a repesztő szurit kaptam) "még legyünk együtt", sőt az inszemi napján is ezzel köszönt el... Elvileg sztem a 2 nap elég, ráadásul mi késő este tudtuk csak teljesíteni a "feladatot", aztán 2 nap múlva reggel 8kor meg már be is ment mintaadásra. Nem mondták, hogy baj lenne a "srácokkal",bár neki az andrológiai eredménye elég szép volt anno. Viszont ott meg 5 nap önmegtartóztatás után kellett mintát adni... Ki érti ezt... Van, ahol beavatkozás előtt 3-5 napot javasolnak (olvastam ilyet is) . De hát mi azt csináltuk, amit a doki mondott (csak tudja, mit beszél 🙄😬).
Kitartást kívánok nektek, drukkolok!Ne add fel! 🙏🏼💝🍀
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben