A Kaáli intézet (beszélgetés)
Sajnálom, de ne adjátok fel. Nekem is párom Fer14et szedett javított az eredményen de aztán átváltottunk a Maca kapszulára amitől olyan szinten javult a sperma száma hogy most már az EU átlagot is túl lépte. 🙂
Lesz újabb lehetöségetek. Szorítok nagyon.
Istenem :( Nagyon nagyon sajnálom! :(
Én több helyről hallottam már, hogy a vitaminok után romlott a spemrium eredmény... Nem lehet, hogy van valami gyulladás, góc a szervezetében? :(
Sok sok erőt és kitartást kívánok a következő várakozó időszakra! :(
Sziasztok!
Végtelenül elkeseredve és csalódottan tartunk éppen hazafelé. Ma lett volna az első inszemináció...De csak volna 😣😣😣 Odáig el sem jutottunk, hogy megnézze, megvolt-e a tüszőrepedés, mert a párom eredményei nagyon rosszak lettek. FER14et ajanlotta korábban az andrológus. Szedte is ügyesen 3 hónapig. A mostani eredménye kb. 80%-os romlást mutatott a korábbihoz képest 😢 Értetlenül állunk a dolog előtt. Nem tudjuk miért lett ilyen. Bár olvastuk, hogy az esetek kevés százalékában rontja a mennyiséget és minőséget... Ezek szerint szegénykém ebbe tartozik bele???!!!
Az inszemináció előtt 2 nap pihit mondtak, mert az elég, hogy újratermelődjön. Vagy ez lenne a gond, hogy nála több idő kell?
Annyira stresszes voltam amiatt, hogy esélytelen a mai nap, hogy nem is kérdeztem rá...
Egy biztos inszemináció nem lehet jelen állapotban, úgyhogy a lombik felé kell venni az irányt.
Hát nem erre számítottunk, borzalmasan tehetetlennek érzem magam és látom rajta, hogy ő ugyanezt érzi...😭😭😭
A fb-on van "Lombikosok" csoport, rengeteg hasznos infóval és feltöltött file-al, bemásolom az ajánlott labor vizsgálatokat. Itt mindenre még a háziorvos-nőgyógyász sem fog tudni elküldeni, csak a meddőségi szakember vagy fizetősben tudod megcsináltatni.
Hepatitis B
Hepatitis C
Lues
HIV
Toxoplasma
Rubeola
Chlamydia trachomatis
Chlamydia pneumoniae
TSH
Testosteron
Ösztradiol
Prolaktin
Progesteron
T3
T4
FSH
LH
DHEA-S
Vércsoport+ ellenanyag
T.vérkép
T.vizelet
Prothrombin
Vércukor
Immunológia
Bilirubin összes
Bilirubin konjugalt
Összfehérje
Na
K
Cl
Karbamid
Kreatinin
GOT
GPT
GGT
ALP
LDH
D vitamin
Süllyedés
Inzulin - terhelés
Terheléses cukor
HgA1C
AMH
A hormonok természetesen 3. és 21. napi
Szia! Én Kovács Pétert ajánlom, de szerintem nyilván mindenki azt ajánlja, akihez jár és bejön neki :)
Én amikor elbúcsúztunk, mondtam neki, hogy "jaaj úgy megölelgetném Doktor Urat!" :D Sajánlom, hogy már a 6. héten elengedett, de persze a sikernek nagyon nagyon örülök :)
Azta az szép, igyál rengeteg vizet+sok fehérje nekem a 10nél is este volt fájdalmam. Jaj remélem nekem engedi a 2t, indokolta miért csak 1et, lehet fiatal vagy általában akkor mondja az egyet.
Szurkolok.Nekem holnap lesz a beültetésem 🥰😍. Remélem minden rendben az embrióimmal. Izgulok én is nagyon pedig ez már a 3. de nem akarok többet szeretném ha ez sikerülne.🙏🙏
Szia! Én Leskó Róberthez járok, nagyon kedves. Nekem nem volt még olyan orvosom, akihez ennyire szívesen járok vissza és természetesen biztos kezekben is érzem magam nála. 😊
A többieket nem ismerem, így nem tudok véleményt mondani, de biztos vagyok benne, hogy mindenki nagyon jó szakember.
Engem most kapott el ez a nyomott érzés, gondolom a tüszőrepesztő szuri miatt, amit tegnap este adtam be.
Holnap inszem, ha minden rendben ment odabent...és persze a párom eredménye is ok, emiatt izgulok kicsit, remélem reggel pont elegen mozgolódnak majd ☺
Már az sem érdekel, hogy 4-kor kell kelni reggel, csak menjünk már...😂
El is hiszem, hogy lassan megy az idő, a várakozás a legnehezebb, de csak elmegy valahogy az a 2 hét 😄 Kitartást! Nagyon drukkolok, remélem hatalmas pozitív eredményed lesz, aztán mind követünk a sorban 🙏🍀☺
Én még pár napig kicsit nyomottabb voltam, szerintem a hormon szurik miatt (hőhullámok, hirtelen émelygés/hányinger, szédülés), de ezek már elmúltak. A 9. napnál járok. Lassan mennek a napok... Majd kedden lesz eredmény. 🙏🏼🤞🏼
Szerintem jó, ha kicsit tudsz pihenni. 😊
Szia, Hédi! Utána rögtön öltözhettem is, mi is tömegközlekedéssel mentünk fel, még órákig bolyongás, busz, autó, mert nem volt rögtön csatlakozás, aztán este lett, mire hazakeveredtünk.
Egy barátnőm is volt régebben inszemen, ő Pesti, úgyhogy utána lazán visszament dolgozni.
Elvileg nincs különösebb teendő (nem mondták), bár én még pár napig kicsit gyengébb voltam (sztem hormonok utóhatása), de aztán ez is alább hagyott. 😏 Igyekszem nem emlegetni nehezet, vegyszereket nem szaglászni, de kb ennyi. Lehet, ez is túlzott óvatosság, nem tudom. De úgy vagyok vele, ne ezen múljon a siker. 😁
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben