A Kaáli intézet (beszélgetés)
Milyen vizsgálatokra kell ilyenkor számítani?Beutaló szükséges lehet?
Ezek naphoz kötött vizsgálatok? (ciklus különböző fázisaira gondolok)
Jelenleg mennyi a várakozasi idő?
Honlapot olvasgatva (SOTE) most nincs még hatással rá a Covid.
Dr. Sajgó Attila a Kaáliból ment át oda. A honlapjuk alapján elég jó dokik vannak ott, meg van pl. heamatologus-immunologus, ami neked fontos lehet. De a Kaáliról se akarlak lebeszélni.Amelyik neked szimpibb.
Vizsgálatokat most szerintem ne told, mert ha bejelentkezel, lehet, hogy ingyen is elérhető, amit most pénzesen csináltatnál.
De a SOTE is teljesen jó lenne. :)
Ha esetleg tudsz nekem infót írni róla azért nagyon hálás lennék.
(Elöször magamnak ment,jaj)
De a SOTE is teljesen jó lenne. :)
Ha esetleg tudsz nekem infót írni róla azért nagyon hálás lennék.
Amh hormont nem néztek.
Ha a ciklusom 98% -ban 28 napos,a barátcserje tabletta mennyire borítaná fel ezt a szabályosságot?
Az 1. konzultációra milyen adatokat,eredményeket kérhetnek?
A Kaáliban végeznek ilyen vérvizsgálatokat vagy egyénileg kell megoldani?
Ha egyénileg megoldandó hol tudom kérni?
Szeretnék felkészülten,minden szükséges eredménnyel menni.
Amh hormont kértek, csak még nincs eredménye?
Peteérésed van, az látszik. A prolaktin tényleg magas, ha természetesebb cuccokkalkezdenéd a levitelét, akkor a Premens tabletta koncentrált barátcserje. Ha gyógyszer, akkor a Bromocripin segít, nyilván, ha szabad neked a tüdőembolia miatt. Az FSH kissé emelkedett, és a TSH-t szeretik 1 körül látni. Ezt is gyógyszerrel kezelik. De a TSH (pajzsmirigy) önmagában szerintem kevés, kéne hozzá t4, t3, anti tpo, anti tg.
Ha tb-s lehetőséget keresel, akkor a Kaáli tök OK, vagy most nyílt a Sote II, ott egy ex Kaális doki a főnök és ígéretes a csapat.
Ha a fizetős is mehet, akkor én ilyen előzménnyel Krizsa dokihoz mennék a Róbertbe.
Szia!
Az eredményeim a következők lettek.
3.napi vérvétel:
FSH:10,0 U/L
LH:8,6 U/L
Progeszteron:0,630 nmol/L
Ösztradiol:99,6 pmol/L
Prolactin:724 mU/L
Testosteron:0,92 nmol/L.
21.napi vérvétel:
FSH:2,9 U/L
LH:6,4 U/L
Progeszteron:36,960 nmol/L
Ösztradiol:710,4 pmol/L
Prolactin:441 mU/L
Testosteron:0,92 nmol/L
TSH:2,672 mU/L.
Köszönöm segítségedet.
Egy sóoldatos méhüreg vizsgálatot fog javasolni a doki, ha esetleg császárral szültél. A Hiv, Hepa, hüvelytisztasági 1 éven belüli kell legyen a beavatkozáskor.
Elsőre csak a honlapos covid kérdőív kell, altatáshoz negatív pcr teszt.
Szia!
Emellé társul egy tüdőembólia 9 évvel ezelőttről,amit több mint valòszìnű a fogamzásgátló váltott ki.
Így a nőgyógyász nem mert gyógyszerrel kezelni.
Sziasztok!
Tudatlannak érzem magam ebben a témában,igy a segitségeteket szeretném kérni.
A nögyógyász a 3. és a 21. napi vérvétel után meddöségi centrumban irányított át,mivel a 3. napon magasabb volt a prolaktin szintem.
Hogyan tudok ennek a folyamatnak neki kezdeni?Hogyan tudok intézni magamnak konzultációt a Kaáli intézetben?
Milyen vizsgálatok szükségesek az 1. konzultációra?
Üdv.
Akkor lehet, hogy "csak" azért kapsz előtte fogamzásgátlót, hogy jobban hassanak a hormonok. Passz. Esetleg a "Lombikosok" fb csoportban nézz körül :)
Én most vagyok túl az első sikertelenen :( 1.5 hete kellett vérvételre mennem és sajnos egy nagy nulla. Nov. közepén mehetünk FET-re, mert még 2-t lefagyasztottak :)
Ki a dokid? Lehet, hogy doki is válogatja a fogigátlót. Nekem Kovács Dokibá <3
Nekem hosszabb a ciklusom, ezért én is kaptam fogigátlót előtte.
Szerintem, akinek hosszabb, vagy nem pontos a ciklusa, az kap a jobb kiszámíthatóság és programozás érdekében :)
Olyan kérďésem lenne még,hogy mi igazábol inszemináciot szeretnénk valahogy a lombikra még nem vitt minket ra a lélek.
41 es 42 éves pár vagyunk.
Lehetséges ez szerintetek vagy ne is remenykedjunk a korunk miatt?
Sziasztok,42(nő) és 41(ffi) pár vagyunk kb 1éve probálkozunk és vegre kaptunk idopontot november kozepére,ami telefonos konzultacioból áll majd igy első alkalomra a virus miatt.
Olyan kérdésem lenne,hogy szerintetek mik azok a vizsgálatok amiket jó ha mkepp elvégeztetunk addig,hogy utána ne azzal menjen el az iďő(sajnos telefonba errol nem volt szo)illetve fizetősek lesznek ezek a konzultáciok,vizsgálatok stb amik majd ott ránk várnak?
Előre is köszi ha megosztjátok tapasztalataitokat.
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben