A hiszékenység határai...azaz mindent el kell hinni? (beszélgetős fórum)
Sziaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Úgy hiányoltalak!!!!! Nyugodtan írd ki, mert bocsássatok meg, de egyszer sem tagadtam! Jóó, a legtöbb embernek privátban írtam, mert ugye közösben csak néztek volna :D
Micsoda ismertetőjegyem lett a kötöszködés meg a közgazdász tanárom :DDDD
Ezen ma már csak mosolygom! :)))))))))
Mi? Oroszul???? Na de kérem?! Hát most éri meg oroszt tanulni :DDDDD Az a jövő :)
Nem, nekem a jövő itthon van speckó.
Egyébként köszike a leírást :)
A Holdjegy a lelkivilágodról, ösztönös reagálásodról, alkalmazkodó képességedről beszél.
Az asszcendens jegy azt mutatja meg, hogy a Napjegy által felkínált lehetőségeket miként hasznosítjuk.
mindezt persze magyarul, sosem oroszul, mert az év közgazdásza, általam nagyrabecsült személy még személyesen nem erősítette meg.
A világháló pedig dugig van információval, szerencsére, s ez így jó, teljesen korrekt, a szemem meg nem yoyózik:))
Kézimunkázni nem, lakást dekorálni IMÁDOK! :)
De egyébként 100% bika vagyok :)))
:)))) Nahát :) Akkor érzékeny vagy? És ábrándozó? :)
Jó jegy a halak :)
Igen, legjobBika :DDDDDDD
És Kegyd? :)
Mert én bika vagyok. Illetve nem azért, mert én bika vagyok :D
Hanem mert a Föld-jegyűek ilyenek. Védekezőek. Én is, nagyon-nagyon, de egy bika szereti az életet és ez erősebb.
Bak.
Miért?
Én nem védekezek, így alakúlt ki az emberek okozta fájdalom miatt.
Én nagyon jól megvagyok így, és senkire sincs szükségem.
Szerintem mindig úgy kell élni, hogy soha ne számíts annyira másra, hogy ne tudj boldogulni nélküle, ha eltünik az életedböl. Mindenkihez csak mértékkel, ésszel kell kötődni. Nekem megy ez a dolog.
És sokkal kevesebb fájdalom ér, mint korábban.
:)
ohh je!
örömteli látni még egy hasonló emberke :)
Amúgy tényleg egyszerűbb ki agyalni mire számíthat az ember :)
így csak kellemes csalódás érhet :)
pusz
Miért?
ha semmi jóra nem számítok, milyen negatív csalódás érhet?
További ajánlott fórumok:
- A magyar ember mindent tűr?!
- A szoptatásról mindent
- Miért van az, hogy az egyik ember könnyen megkap mindent az élettől, a másik pedig nem?
- Miert tudnak a ferfiak mindig mindent jobban?
- Segítsetek, nem tudom mit tegyek, mindig mindent elszúrok!
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?