Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » A hiszékenység határai...azaz mindent el kell hinni? fórum

A hiszékenység határai...azaz mindent el kell hinni? (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7
2009. jan. 27. 16:56

STAN

Jut eszembe, menj el agykontroll tanfolyamra.

Utána itélj el/meg más dolgokat.

95. stan (válaszként erre: 89. - F64f0d9a69)
2009. jan. 27. 16:55
Hát azért ha a realitásnál maradunk, akkor az urigeller féle átverés nem hiszem, hogy bárhova is előre vezethet...
2009. jan. 27. 16:55
bocsi a tanfolyamon
93. 4b6a2525df (válaszként erre: 90. - C4f059c04b)
2009. jan. 27. 16:54
Az valami más volt, mert agykontrollt én is végeztem, de ilyet nem tanítottak:)
92. f64f0d9a69 (válaszként erre: 90. - C4f059c04b)
Ez a tanfolyam szinte mindenkinek sikerül és először félelmetes volt (nekem). Itthon még nem mindig tökéletes, mert ezt is sokat kell gyakorolni. Ezt bárki megtanulhatja. Nagyon érdekes és hasznos.
91. 4b6a2525df (válaszként erre: 87. - Stan)

Ha figyelmes olvastad, akkor sikerül, hisz ez egyszerü evilági dolog, csak hatalmas koncentrációt igényel:)

Nem kell bocsánatért könyörögni, sőt kérni sem:)

ezzel egyébként lemérheted a koncentrálóképességed. Ebben nincs semmi spiritualítás:):)

2009. jan. 27. 16:50
Az egyik gimis osztálytársam járt agykontrolra, de lehet hogy valami másra is. Bárkinek a nevét kimondtad , már mondta is hogy szőke ,kék szemű, magas stb...És nem tévedett. Olyan személyekről akiket sosem ismert.
2009. jan. 27. 16:47

Amikor óvodás gyerekek rajzolnak, sokszor a fejek köré valamilyen színű "glóriát" rajzolnak. Ezt akkoriban még nem értettem, de azóta tudom, hogy a kicsi gyerekek látják az aurát. Aztán a felnőttek megtanítják őket ezt nem látni...

Az alfa állapot is természetes náluk./agykontroll/

Az én lányom és sok gyerek annak idején a tv előtt ülve megtanult kanalat hajlítani Uri Gellertől. Úgy megijedt a sikertől, hogy úgy sírt, alig bírtuk megvigasztalni. :))

csorieva én nagyon szeretném ezt megtanulni./auralátás/

Én is szórakoztatom az ismerőseimet azzal, hogy pl. a telefonom a homlokomra ragad.:))

88. c4f059c04b (válaszként erre: 59. - Stan)
2009. jan. 27. 16:46
Nem akarok megdönteni semmit.
87. stan (válaszként erre: 86. - 4b6a2525df)
2009. jan. 27. 15:54

Hű!! Ekkora segítőkészségre nem számítottasm:)))

Természetesen megpróbálom, hiszen nem vagyok őrült, aki mindenáron elveti, csak ugye jó lenne megtapasztalni:)) Ha sikerül, akkor valószínű megváltozik az életem és könyörgök a bocsánatotokért:)

Meglátjuk:) Köszi, majd beszámolok:)

86. 4b6a2525df (válaszként erre: 82. - Stan)
2009. jan. 27. 15:22
Akkor most elkezdesz gyakorolni?????????
2009. jan. 27. 15:22

Az Aura érzékelése

Ennek a gyakorlatnak a célja az, hogy elõször lássuk az Aurát és/vagy gyakoroljuk ezt a képességet. Fontos a megfelelõ körülmények megteremtése, mert így nemcsak az Aurát látod jobban, de egyfajta önbizalomra is szert teszel a látottakból.

1. Ültesd le az alanyt egy nagyon finoman megvilágított EGYSZÍNÛ FEHÉR háttér elé. A színes háttér megváltoztatja az Aura színeit, ehhez többlettudásra van szükséged a színek kombinálásáról. Néhány háttér/Aura variáció félreértelmezéshez vezethet.

2. Nézz ki EGYETLEN PONTOT, és csak arra figyelj. A homlok közepe TÖKÉLETES erre a célra. Itt található az ún. Homlok Csakra vagy más néven Harmadik Szem. Néhány kultúrában (Indiában például) egy jelet raknak a homlokra. Az ilyesfajta jelek az õsi idõkben egyfajta felkérést jelentettek, hogy vessünk egy pillantást az illetõ Aurájára.

3. Nézd ezt a pontot legalább 30-60 másodpercig vagy még tovább.

4. 30 másodperc után elemezd a környezõ dolgokat a periferikus látásoddal, miközben még mindig a kínézett pontra nézel. A koncentráció megtartása a legfontosabb. Álld meg a kísértést, és ne nézz máshova. Látnod kellene, hogy az alany körül a háttér világosabb és MÁS SZÍNE van, mint a távolabbi környezetnek. Így érzékeled az Aurát. Minél tovább koncentrálsz, annál élesebben látod. Jusson eszedbe, hogyha csak egy pontra figyelsz az növeli érzékenységedet a szemedbe jutó Aura rezgések felerõsítésével.

5. A legmagasabb szintû Aura gyakorlatokat teljes sötétségben végzik, de ehhez több óranyi folyamatos koncentrációra és rendszeres gyakorlásra van szükség.

2009. jan. 27. 15:19

Az auralátás gyakorlatai

Ez a gyakorlat saját energiaterünk megpillantását segíti. Félhomályos szobában nyújtsa előre karjait és tartsa kezét körülbelül ötven centiméterre arcától! Az ujjak egymás felé nézzenek, a háttér egy fehér fal legyen! Laza tekintettel, fókuszálatlan nézéssel "bámuljon, vagy bambuljon" szétterpesztett ujjai közé, figyelje az ujjai közötti teret! Lassan közelítse-távolítsa ujjait, mozgassa kezeit fel-le. Mit lát az ujjak közötti térben, az ujjak között?

Rajzolja le, amit megpillantott! (A legtöbb ember világos szálacskák felvillanását, egyfajta fényszövedéket lát az ujjak között.)

Dörzsölje össze a tenyereit, majd fordítsa egymás felé, úgy, hogy a két tenyér körülbelül fél méterre legyen egymástól! Majd csukja be a szemét, és lassan, nagyon lassan közelítse a két tenyerét egymáshoz! Figyeljen a tenyerei között észlelt vonzási és taszítási érzetekre!

2009. jan. 27. 15:18

Az aura látását némi gyakorlással, koncentrációval bárki megtanulhatja. Ennek legegyszerűbb módja saját kezünk energiájának megpillantása.

Szükség van egy fehér háttérre, falfelületre /mennyezet/, melyet természetes fény világít meg.

Fontos, hogy kényelmesen, ellazulva helyezkedj el, a végtagok ne keresztezzék egymást /ne zárják az energia áramlását/, ékszereket ne viseljünk. Ez csak a tanulás során fontos, később, ha a szemünk már megtanulta ezt a különös nézést, már bármikor megláthatod.

Hanyatt fekve, kezünket kinyújtott karral, ujjainkat szétnyitva tartsuk a mennyezet felé. Ne a kezünket nézzük, hanem próbáljunk mögé nézni, úgy, mint amikor az ember „elbambul”. Néhány perc múlva füstszerű gomolygást veszel észre az ujjaid között. Ha közben a szemed fáj, akkor jól csináltad, de pihentetni kell egy kicsit. Ha mindezt már jól begyakoroltad, és a saját kezed aurájának meglátására bármikor képes vagy, már tudod más emberek, növények auráját is felismerni. Állítsd egy barátodat úgy, hogy mögötte a kék eget lásd, és megfigyelheted teste körül a sugárzó fényudvart. Tekinteted élességét minden esetben kissé a megfigyelés tárgya elé, vagy mögé állítsd, hogy enyhén életlenül lásd.

82. stan (válaszként erre: 81. - Correct)
2009. jan. 27. 14:52

Így már érthetőbb ez számomra.

Viszont az a bajom, "hogy az emberi agy annyira csodálatos" kifejezéssel, hogy nem határoltuk eléggé körbe. Valóban nem tudjuk mi az amit meg tud tenni, de akkor pár száz ember ne állítsa már, hogy ő tudja csak a többi nem...valamint a bizonyítékok itt is elmaradnak természetesen, úgyhogy ez az én bajom:(

Szerinted hogy kezdje neki a az aura látásnak? Őszintén megpróbálnám, ha elmondaná valaki:))

81. correct (válaszként erre: 80. - Stan)
2009. jan. 27. 14:45

Pedig nem kötekedtem, az a sor bárkinek szólhatott volna vagy inkább mindenkinek, csak előttem pont te fogalmaztad meg így.

Az emberi agy csodálatos, és sok mindenre vagyunk de inkább lennénk képesek, és akármi is történik, azt magunknak köszönhetjük, vagy az agyunknak, vagy a hozzáállásunknak, vagy bárminek, de azok mi vagyunk és nem egy mesés csoda.

Nem kell tudományos alap egyébként ahhoz, hogy valami igaz legyen :)

Ja, van olyan is, ami külső behatás, szóval nem mi generáltuk, de arról is mi tehetünk, vonzzuk... :D Ez a sors, és mi tehetünk róla, mert leéljük :)))))))))))))

Vedd úgy, hogy azt nem neked címeztem, úgy jobb :)

80. stan (válaszként erre: 76. - Correct)
2009. jan. 27. 14:01

Ezt most kötekedésnek érzem...

Akkor tisztázzuk le a dolgokat...vannak, akik olyan dolgokat állítanak vagy számolnak be róla, aminek semmilyen tudományos alapja sincsen, továbbá csak "néhány" ezzel foglalkozó ember állít ilyeneket, akkor a nagy többség vajon miért nem tapasztal meg ilyeneket?

Ez azért elég érdekes...

És azaz indok, hogy csak akkor tapasztalja meg valaki, ha elhiszi az olyannyira hazugság számomra, hogy azt nehéz tetézni...

Egyszóval ez az egész "hókuszpókusz" eléggé sántít, és misem magyarázza jobban, hogy igazunk lehet azaz, hogy a topik csak tegnap óta létezik ezzel eggyütt hirtelen eléggé beindult...

Viszont semmilyen épkézláb, elfogadható magyarázat nincsen ezen állításokra, azaz nem lett megcáfolva, egyszóval kilóg a lóláb...

79. böbe83 (válaszként erre: 75. - Stan)
2009. jan. 27. 13:39

rákos beteg hirtelen meggyógyul...

ennek több oka lehet: a leggyakoribb a diagnosztikai tévedés :S

Vagy a terápia hatékonysága plusz a saját immunrendszere...

2009. jan. 27. 10:46
Nem,nem kell elhinni mindent..sőt meg kell vizsgálni közelebbről,ha érdekel az adott téma.
77. correct (válaszként erre: 73. - Stan)
2009. jan. 27. 10:36
Évek kellenek hozzá. Gykorlás, meg lehet tanulni. Nekem az első réteghez hónapok kellettek, a másodikhoz évek, a harmadikhoz is évek.
76. correct (válaszként erre: 75. - Stan)
2009. jan. 27. 10:35
Semmi sem csoda. A csoda szó mesemese mátka. Minden MI vagyunk.
75. stan (válaszként erre: 74. - 3fa6a2d4ec)
2009. jan. 26. 23:25

"de miért kéne 12 -ha három még egyszerűbb! "

Kezdelek nem komolyan venni...hisz az előbb írtam, hogy tökmindegy hogy 3 vagy 12 csoportba soroljuk az embereket, amit el is ismertél, tehát ez miért téma még?

Tisztázzuk, hogy nem várok abszolút csodára, csupán az ezoterikával foglalkozók állításaira valamilyen bizonyítékra, de úgy érzem ezt nem érted.

A rákos beteg hirtelen meggyógyul is lehet az agy kiaknázatlan képessége, ami megint csak nem csoda, hanem mi magunk...

74. 3fa6a2d4ec (válaszként erre: 71. - Stan)
2009. jan. 26. 22:58

értem

de miért kéne 12 -ha három még egyszerűbb!

-------------------------------------------

és az abszolút csoda amire talán te vársz hogy lásd -az lehet nem is létezik! :)

és mi sem fogunk vele szembe kerülni valószínűleg tartom!

---------

de azért el kell egy szinten fogadni a hihetetlen csodákat!

pl : rákos beteg meg gyógyul, vagy egy fura előérzettel rendelkezik és lát előre bizonyos dolgokat esetekben...

és a többi kis furcsaság -amiről sok esetben csak hallunk!

73. stan (válaszként erre: 70. - Correct)
2009. jan. 26. 22:47
Na erre kiváncsi lennék, hogy kell látni...én is látnám szívesen:)))
72. 3fa6a2d4ec (válaszként erre: 68. - Kijózanító)
2009. jan. 26. 22:38

"Egy lineáris történet keretei közt írják le,

egy össze függőkép alakul ki, nem lineáris élményből" -Fox Mulder-

"Gondolkodom... a szokásosról, a végzetről, sorsról, hogyan üssem meg a labdát; és az életeink közt fent álló kapcsolatról, amely nem véletlenszerű, de nem is mi magunk irányítjuk" -Fox Mulder-

71. stan (válaszként erre: 69. - 3fa6a2d4ec)
2009. jan. 26. 22:26

Ezt tényleg nem hiszem el...

Tökmindegy, hogy 3 vagy 12 mert a 12 be is beleeshet az összes ember...

És még mindig nincs csoda, ha érted mit akarok mondani.

70. correct (válaszként erre: 42. - VESZÉLY FILOZÓFUSA)
2009. jan. 26. 22:23
Én látok az aurából 3 réteget, de nem állandóan, csak ha koncentrálok rá.
69. 3fa6a2d4ec (válaszként erre: 67. - Stan)
2009. jan. 26. 22:11

tudom - de itt a 12-t le vettem 3 ra :)

úgy még egyszerűbb legyen!

68. Kijózanító (válaszként erre: 64. - 3fa6a2d4ec)
2009. jan. 26. 21:58
Amit valótlannak hittem, mára bizonyos szempontból valóságosabbnak tűnik, mint amit most valóságosnak vélek, azért most valótlanabbnak tűnik. Megmagyarázhatatlan. És ha túlságosan törekszünk valamiféle magyarázat megtalálására, akkor elkerülhetetlen, hogy eltévedjünk a rejtélyesség útvesztőjében. Gondolom én.
67. stan (válaszként erre: 64. - 3fa6a2d4ec)
2009. jan. 26. 21:58
Az a helyzet, hogy ezzel a 3 csoporttal semmi csoda nincs, hiszen mindenki beleesik valamelyik kategóriába, tehát nem mondtál újat...
1 2 3 4 5 6 7

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook