A hasamról szeretnék fogyni! Szerintetek kinek és melyik tornája a leghatékonyabb ennek elérésében? (tudásbázis)
Sziasztok!
Az én tapasztalatom. Érdemes úgy csinálni ha minden nap szeretne az ember mozogni, hogy minden nap más mozgás formát választ az ember. Például ma R.R dévédére tornáztam, holnap piláteszezni fogok ezt ajánlom mindenkinek aki has csipő tájékról szeretne leadni, hiszen erre a területre megy rá nagyon. Én még néha főleg a láb részénél nem használok minden alkalommal súlyokat egszer igen akkor erősítem utána meg inkább az átmozgatásra fektetem a hangsúlyt.
Ja igen, én is úgy gondoltam, hogy 1-2 nap pihenő lenne, csak mondjuk akkor mehet pl. H-K-Sz egybe?
Mert súlyzós edzéshez azt írják, hogy egymás utáni nap ne terheljünk egy izomcsoportot, de ez igazából nem súlyzós.. szóval ezért voltam most kétségek között..
Most nagyon belendültem, és kedvem lenne, csak nem akarom, hogy emiatt ne legyen hatékony.
szerintem 1 nap pihenőt mindeképpen hagyj 1 héten, ennyi kell az izmodnak is, különben nagyon lestrapálod.
RR, BA szerintem alakformáló, de diétával kombinálva biztos fogyaszt. Bnőm legalábbis szülés után diéta+RR hatására 40 kilót fogyott.
Én is csak a kíváncsiak táborát tudom erősíteni!
Bár úgy tudom, hogy lokális zsírégetés nincs, tehát elvileg nem lehet csak (vagy főleg) hasról fogyni, és állítólag onnan megy le a legnehezebben, ahova először felrakódik.. de remélem tévedek! :-)
Engem még az is érdekelne, hogy R.Réka, BéresA. stb DVD-ket milyen sűrűn lehet csinálni?
Kell hagyni pihenőnapot, vagy mehet akár minden nap?
Igazából nem tudom eldönteni, hogy ezek kardio edzésnek, vagy súlyzósnak számítanak? Mert igazából egyik sem..
További ajánlott fórumok:
- A pókokat hogyan lehet a leghatékonyabban távol tartani az otthonunkból?
- Ha a hasunkból szeretnénk fogyni, valóban a futás a leghatékonyabb?
- Melyik a leghatékonyabb hasfájásra való csepp babának?
- Szerintetek melyik a leghatékonyabb és legjobb fejfájáscsillapító gyógyszer?
- Melyik a leghatékonyabb ránctalanítók 35 fölött?
- Melyik a leghatékonyabb krém a kirepedezett sarokra?