A fogamzásgátló abbahagyása (beszélgetés)
:)Aranyos vagy!
Hááát igen...sikerült leredukálni az időt!:)
Akkor nálatok is ebben a hónapban élesben megy a dolog?:)
Mikor kell megjönnie?
Érzel vmit?
Szia
akkor egy időben kezdtük a projektet... örülök nektek, mert láttam nyár közepét írtál a bemutatkozáshoz...
Én is sok sikert kívánok nektek!
Puszi
Sziasztok lányok!
Én már december óta nem szedem. Dec.26-án meg is jött 32 napra...iszom a cickafark,palástfű teákat, gondolom ez is segített.A görcseim nagyon fájdalmasak voltak, és alig volt meg 3 napig, de sokkal véresebb vér jött,mint a tabi mellett.
Mellékhatásaim csakis pozitívak!:) Megjött a libidóm, sokkal jobban kívánom,és azt vettem észre,hogy ott lent nem száradok ki, és nem fájdalmas együttlét után...ha értitek mire gondolok!?:)
A hajam egyáltalán nem zsírosodik, pattanások sem keletkeztek,bár én azelőtt sem voltam pattis igazán.
Most január közepén úgy döntöttünk a férjecskémmel,hogy jöhet a baby, tehát már nem védekezünk.:P
Úgy tűnik, elég jól eltaláltuk a megfelelő pillanatot,napokat....hát reménykedünk.:)
Sok sikert nektek is!
Sziasztok
én most januártól nem szedem, én alacsony hormontartalmút szedtem. Eddig semmi különös, tán kicsit a cickóim puhábbak vagy nem is tudom, nekem tabi nem avatkozott nagyon libidóba, de tabi nélkül jobb.
Mi baba miatt nem szedjük a tabit... szóval kíváncsi leszek milyen lesz az első normális vérzésem... kiderül, addig még van egy kis időm...
Üdv
Ez tényleg igaz!
Nekem megint 29. napra jött meg, megint fájt... ráadásul a szigorlatom vége felé kezdőttek a görcsök, de szerencsére a nagyon fájdalmas részére már hazaértem... csak így egy napig egy hónapban mindig itthon kéne mardnom... hajzsírosodás mérséklődött, meg hullik a hasam, bár nem tudom, hogy ez mennyivel erősebb mint amikor szedtem. Pattanás nincs, de soha nem is volt.
Nincs mit!:)
Hát én is remélem, hogy mielőbb. Talán abban bízom, hogy most elég gyengét szedtem, és talán most a pattik nem jönnek elő...talán. Az előzőnél rettenetesen néztem ki, reggelente legszívesebben levágtam volna a fejem:(
Szia:)
Köszi,hogy leírtad,ha lesz még valami írj.Remélem beállnak a hormonjaid.
Az Én bőrgyógyászom úgy magyarázta olyan ez mint a tinédzsereknél éledező hormonháztartás.Ezért zsíros a bőr a haj ezért jelentkezhet szőr erősödés is:(Csak ez náluk természetes,nálunk meg mesterségesen voltak lenyomva a hormonok.Előbb utóbb be fog állni.Remélem előbb:)
Helló!
Én decemberben újra felhagytam a bogyószedéssel, és sajnos már jönnek elő a "mellékhatások":( A hajam nem hullik jobban, mint előtte, viszont nagyon gyorsan zsírosodik. Kíváncsi leszek a ragyáim mikor jönnek elő (az előző ilyen szünetelésnél tele voltam kelésekkel :( ). Ja, és hát nem mellékes szerintem, hogy a menstruációm elfelejt már dec. 6. óta megjönni. Most szedek rá Norcolutot, amitől tuti megjön, de mi lesz azután? A dokim szerint azon leszünk, hogy beálljon, ugyanis én a mérget többet nem akarom szedni. Ha valami fejlemény lesz még, jelentkezem.
Sziasztok Lányok!
Régen jártatok itt.Vannak új fejlemények az abbahagyási tüneteket illetően?Felerősödtek vagy épp ellenkezőleg.Hajhullás?Igazából engem ez érdekelne.Köszi,Én még szedem ezt a mérget félek leállni vele,meg hát csak orvosi felügyelet mellet lehet.
Érdekes. Kicsit meglepve olvasom, hogy kinek milyen "tüneteket" okoz a fogamzásgátló abbahagyása. Gondolom egyikőtök sem csak pár hónapig szedte.
Nekem a szedése okozott nagyon komoly problémákat.
De jól tettétek!
Az ilyen mindig más, jobban van idő egymásra, pontosan csak egymásra kell figyelnetek felhőtlenül, nincsenek zavaró tényezők, ez hatásosan feldobja a dolgot, és megerősít bennünket.
Sajnos igen, a hülye munkás hétköznapok ezt befeketítik, de azért olyan jók az ilyen hétvégék, amilyenen voltatok.
:)
Sziasztok!
No, most jöttünk haza a 3 napos wellness-ből...
Hú, halljátok, nagyon jót tett nekünk ez a kis kikapcsolódás, képzeljétek, az elmúlt 3 nap alatt visszatért a libidóm és anniyt szexeltünk, mint amúgy mostanában egy hónap alatt, sőt!:)
Csak attól félek, h. most, h. visszajöttünk, itthon vunk, mindenki csinálja a kis dolgait, újra a szürke 7köznapok, minden visszaáll a régi kerékvágásba...:(
Szia, biztosan helyre áll!
Jaj, úgy várom már, hogy elfogyjon a tabi... mi baba miatt, de amúgy is, hogy beszámolhassak nektek, miket tapasztalok!
Puszi
Értem, akkor már.
Amúgy lehet van ebben valami a te esetedben, mert hallottam, hogy a dianet tényleg erősebb fajta. S lehet valóban így jobb.
Szia
és te mért hagyod abba?
mi első sorban baba miatt, de amúgy is utálom már ezt a hormon dolgot...
Milyen az a levezető kúra???
Szia:)
Üdv!Nekem is január végén fog elfogyni a tablettám.Én is várom,bár félek is tőle.Az orvosdom előírt egy gyógyszerlevezető terápiét,de legszivesebben egyből abbahagynám,szerintem nagyon károsak a fogamzásgátlók a szerveztre.Évekig lenyomva tartják a saját hormonjainkat amik a gyógyszer leállása után alig térnek magukhoz.
sziasztok
követlek benneteket
nekem jan végén fogy el a tabim, várom már!!!
Nagyon...
Szia Fruzsi! MAióta abbahagytam, először nekem is nagyon ragyás lett az arcom, de épp azt néztem ma a tükörben, h. egész szépen normalizálódott a helyzet:)
A hajam viszont nekem is rettentő hamar zsírosodik és hullik is...:S
Sziasztok!
Kramkram, jaj, te szegény:((( Átérzem:((( Régebben én is így vtam vele...detto így! DE!
Képzeljétek, szombaton kezdődött volna a gyógyszermentes, azaz a mensis hetem, és rendesen meg is jött, tegnap! Előtte is fájdogált már meg fel vok puffadva pár napja, most is fájdogál, de koránt sem elviselhetetlen, eddig még gyógyszer sem kellett - le is kopogom -, so most heppi vok emiatt!:) remélem, ez így is marad...
És azt is, h. ha elmúlik, lejjebb mennek a kg-im is:P:)
További ajánlott fórumok:
- Yasminelle és a többi fogamzásgátló abbahagyása utáni tapasztalatok
- Akik fogytak a fogamzásgátló abbahagyása után!
- Yadin fogamzásgátló tabletta abbahagyása
- 1 évvel a fogamzásgátló abbahagyása után normális a gumiszerű folyás peteéréskor? Ha nem, mitől lehet?
- Van olyan, akinek fogamzásgátló tabletta szedésének abbahagyása után akár 60 napig sem jött meg a mensije?
- Terhesség fogamzásgátló abbahagyása után