A fogamzásgátló abbahagyása (beszélgetés)
Egyébként azt én is észrevettem,hogy az arcom nekem is zsírosabb, azaz jobban fénylik. Nem tudom,hogy ez a tablettamentességnek köszönhető-e, de ha nálatok is jelentkezik ez a tünet, akkor valószínű.
A hajzsírosodást még egyelőre nem tapasztaltam.
A melleim mintha nekem is lejjebb mentek volna, de nekem egyébként is meg szokott duzzadni a menses alatt. A fogyásról meg annyit,hogy állítólag a Yadine-tól még fogyni is lehetett (volna), szóval remélem most nem hízok el.:)
Sorceress! Te mit szedtél?
Nem,Nekem van már babócám egyenlőre nem akarok másikat.Én a hajamra kezdtem szedni,de nem jött be,nem igazán használt rá semmit,és a hüvely gomba is mindig befigyel,libidóm zéron.Elegem van belőle,inkább abbahagyom.
9 évig védeketzünk megszakítással tabletta nélkül nem volt gáz belőle,úgyhogy nem félek a leállással,csak ez a hajhullás aggaszt,olyan sok nőnek megritkult a haja utána.:-(
Sziasztok!
Én a diane35-t szedem,januárig még akarom folytatni,utána még szednem kell a yadine-t 3-6 hónapig mert a dianet le kell vezeti egy alacsonyabb hormontartalmú fogamzásgátlóval a dokim szerint,hogy ne jöjjenek elő bőrproblémák.
Én a hajhullástól félek nagyon.:S Nálatok még nem jelentkezett?
Én is ebben bízok:)
Mert még semmi sem változott...vagyis, ahogy már lentebb írtam, több pattanásom lett, illetve hamarabb zsírosodik a hajam... Tehát pozitív változás még nincs...
Nálad pozitív változás?:)
Szia!
Hát, egyelőre nálam sincs SEMMI változás, kivéve azt, h. pattanásosabb az arcom, bár már nem olyan drasztikusan, mint amikor abbahagytam, az első napokban...
Nekem jövő szombaton kezdődik a "menstruációs hét", vagyis szombattól péntekig vmikor meg kéne jönnie...kíváncsi leszek...
Meg arra is, mikor lesz már végre eredménye is annak, h. abbahagytam...
Sziasztok lányok! Valami fejlemény?
Én már 9. napja nem szedem a tabit...egyelőre komolyabb változást nem tapasztalok...se pattanás,se libidó-változás, szóval semmi extra.
A gumival való védekezés meglepően nem is olyan gáz. Gyümölcsízesítésűt vettünk, így nem érezni a kellemetlen gumiszagot. Szerintem ki lehet bírni, bár párom nem érzi úgy a dolgokat, ahogy kell, de azt mondja, ő is rosszabbra számított.
Drena! Neked mikor kell megjönnie?
Nekem elvileg dec.22-én...bár most az egyszer nem bánnám,ha pár napot késne:)
További szép hétvégét Nektek!
Az is lehet, h. egy kicsit ez is benne van.
De szerintem abszolút igazad lehet abban, h. túlságosan is rágörcsöltem...
Az mindenesetre biztató, h. idő kell még hozzá:)))
Köszi!:)
Szia!:)
Figyi, ezek a pozitív változások kb. mennyivel a tabi abbahagyása után jelentkeztek nálad?
csak azért kérdem, mert nekem ma van 17. napja, hogy abbahagytam és mintha mi sem változott volna...
Szexelni ugyanúgy nincs kedvem, sírni ugyanúgy sírok, van, amikor ok nélkül is, idegbetegnek idegbeteg vagyok, valahogy még mindig érzek magamban egyfajta blokkot...vagy ezzel menjek inkább dilidokihoz, mi?:))))
nem, most komolyan, én annyi pozitív hatást vártam a gyógyszerabbahagyástól, főként libidó-ügyben, de elég elkeserítő még mindig a helyzet...vagy csak türelmetlen vok? :)
A gond még az is, h. most már szegény párom sem kezdeményezi az együttlétet, mert gondolom nem esett jól neki a sok visszautasítás...:(((
Mikor visszajártál a dokidhoz nem mondtad neki, hogy mennyi mellékhatás kijött rajtad?
Már eleve a libidó csökkenés miatt váltanod kellett volna egy másik tabira, a hízásról már nem is beszélve.
Dühkitörések, huhh, hogy bírtad eddig?
Ne hari de szerintem te nem jó tablettát szedtél, attól függetlenül, hogy védett a nem kívánt terhességtől...
Ha para még a baba keress fel egy másik dokit és kérdezd meg tőle ezek a mellékhatásokat, mert tényleg nem kellett volna 3 évig húzni.
Kalappal!
További ajánlott fórumok:
- Yasminelle és a többi fogamzásgátló abbahagyása utáni tapasztalatok
- Akik fogytak a fogamzásgátló abbahagyása után!
- Yadin fogamzásgátló tabletta abbahagyása
- 1 évvel a fogamzásgátló abbahagyása után normális a gumiszerű folyás peteéréskor? Ha nem, mitől lehet?
- Van olyan, akinek fogamzásgátló tabletta szedésének abbahagyása után akár 60 napig sem jött meg a mensije?
- Terhesség fogamzásgátló abbahagyása után