A férjemnek gyermeke lesz mástól (beszélgetés)
Ha tényleg az övé is a gyerek nem muszáj látogatni ha nem akarja. Fizetnie így is úgy is kell. Öröklés szempontból ha semmi nincs apuka nevén nem örököl a féltestvérke semmit.
Egyébként nekem van egy véleményem : az a nő aki apuci tudta vagy akarata ellenére szül vállalja az egyedül nevelést minden téren (anyagilag is) ha már képes volt egyedül dönteni erről. Mondom ezt úgy, hogy van 2 lányom a fiam mellett. Akárhogy is de szemét egy dolog a férfi tudta/akarata ellenére szülni!
2 éve külön mentetek fél évre, és 7 hónapja vagytok újra együtt.
Sehogy se tudom kimatekozni a 24 hónapot.
Ez egy olyan családi kötelék lesz, amiben hárman éltek majd szoros kapcsolatban felnőttek. Sőt, ha új partnere lesz a nőnek, akkor négyen.
Te, a férjed, meg a nő.
A gyereket látogatni kell, nevelni, nyaralni vele, különórákra, orvoshoz vinni, megbeszélni a napi dolgokat, nagyobb vásárlásokat a részére. Lesznek hétvégék, miket nem veled tölt a férjed, és lesz, amikor a gyerek lesz veletek.
A gyerektartást meg majd idővel úgy fogod érezni, hogy a te/ti gyereketektől veszi el a másik.
Volt olyan ismerősöm, ahol ez a helyzet maga volt a pokol, meg volt olyan, akinél látszatra jól működött, de azt csak ők tudták, mi zajlott az ajtó mögött.
Nem vagy könnyű helyzetben. Jól gondold át.
Nem igazán értem miért merült fel a szakítás, ha jól alakul köztetek minden. Ez lehet valami nyugati trend. Más kultúrákban nincs azzal gond, ha van más nőtől is gyerkőc.
Ez legyen a legnagyobb "baja" a párodnak.
Sziasztok!
A mi történetünk 7 éve vagyunk házasok van egy 2 éves kislányunk. Mikor megszületett külön mentünk a férjemmel fél évre mert ő másnál kereste a boldogságot. Aztán kibékültünk jól alakultak a dolgok közöttünk. Erre megjelenik a volt kapcsolatból a csaj h 8 hónapos terhes és a férjem az apja ami lehetséges mert 7 hónapja vagyunk újra együtt. Na most akkor hogyan tovább le lehet ezt valahogy nyelni? A férjem minket szeretne továbbra is legalábbis szavakkal ezt mondja de külön élünk mióta ez kiderült h mindenki tudja rendezni a gondolatait.Én is szeretném folytatni de nem tudjuk hogy ezt a kapcsolatunk hogyan bírná ki,hogyan viszonyuljunk egymáshoz, hogy ő megy a másik babát látogatni és az életünk része lesz nyilván ha bebizonyosodik hogy tényleg az ővé.Igazából nálam van a labda, mert nem is a babával van a fő probléma, hanem azzal h így a volt szerelem az életünk része lesz és kapcsolatban lesz a férjemmel...ami bennem féltékenységet ébreszt...tudom magammal cseszek ki ha vele maradok...de olyan jól alakultak a dolgok közöttünk erre ez.....
További ajánlott fórumok:
- Milyen farsangi jelmeze lesz gyermekednek?
- A tesómnak 5 gyermeke van (diplomás) esélye sincs munkát találni.. Lesz így a nyugdíja?
- Fiú gyermeket szeretnék...és ha lány lesz?
- Hogyan tudnam 20 honapos gyermekemet leszoktatni az ejszakai tejivasrol?
- Ha az első gyermekem császáros volt, a második is az lesz?
- Hogyan tudok segiteni férjemnek az alkoholról leszokni, ha ő is akarja?