A csúnya, gonosz nagykutya (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A csúnya, gonosz nagykutya
de édi lehet:DDDDDDDD
szerintem hamar megszokja.
Emlékszem BErci kb 10percig furcsán tartotta a fejét és megpróbálta leszedni aztán semmi:DD
most meg ott tartunk hogy ha leveszem neki akkor hisztizik hogy adjam vissza:DDDDDDDDDDDDD
Kérdés, ahhoz, akinek szuka kutyája van.
Menta pociját most néztem, és a nunija(vagy hogy írjam?)körül, meg a csánkjaira is rá van száradva ilyen sárgás valami. Az a pisi, simán, ami így meglátszik, vagy netán gennyes lehet a vizelete? Van, amikor nagyon sárgát pisil de van, amikor szinte átlátszót.
Úgy tűnik, Maffi is nagyon örül neki. Menta, egyenesen meg van halva Maffiért!!!!!!!!!!:DDDDDDDDD Ahogy fogom a kerítés előtt, szinte szétszedné azt, hogy bejusson az "óriáshoz".:))) Harapja a kezemet, szabadulni akar mindenáron. Maffi meg szagolgatja, hozzádörgöli az oldalát a kerítéshez, aztán mereven figyeli, akkor szólok neki, és akkor újra szaglász, meg dörgölőzik. Hagyja, hogy Menta karmolgassa az orrát, nem morog, nem kap oda, semmi ilyen.
Arra gondoltam, hogy Maffit kicsit kiengedem előre, nézze körbe a területét, jelöljön, fáradjon le egy kicsit(már amennyire a lábától tud), és akkor kiviszem hozzá Mentát.
Ne, Menta menjen be először Maffi felségterületére.
Szia!
Hogy jön ki a két kutya egymással??? Mert ha jóban vannak, akkor ne aggódj: a felnött kutyák általában ösztönósen vigyáznak a kölykökre.
A póráz dolgot egyébként azért is tartom jó megoldásnak, mert így rá tudod szoktatni Mentát, hogy elsö a pisi, aztán jön a móka!
Húúú a dogok is tetszenek, annyira gyönyörűek.
Egyik rokonomnak volt egy szuka dogja, ezüstös lilás szürkés színe volt, valami csodálatosan nézett ki!!!!! Szeretnél talán egy kicsi dogocskát?:))) Vagy csak a gondolattal játszol?:)
Szia! A doggy dancing nagyon mókás! Trükköket tanítasz a kutyádnak, akivel aztán koreográfiát csinálsz, és zenére adod elö... (Szlalomozik a lábad között, meghajol, két lábon állva megy stb.)
Majd én is szeretnék menni, de nálunk feltétele a két alap engedelmességi vizsga. Engem odáig érdekel, hogy megtanítsak egy csomó mindent, mert élvezik, de a zenés táncos összejövetelt már nem vállanám. Egyrészt nem vagyok ennyire exhibicionista, másrészt olyan jókat lehet látni a neten, hogy az én kreativitásommal labdába se rúghatnék. :)
Sziasztok!:) Újra itt, bár nem olyan gyakran, mint eddig, mert pár napig itt van nálunk az anyukám, aki nagyon messze lakik, és ritkán látom.:))))))
Felmerült egy újabb probléma.:DDD Mentát alig nem nagyon tudom kiengedni elvégezni a dolgát, mert az első az neki, hogy ezerrel rohan hátra Maffihoz. Ő még befér hozzá, és félek, hogy Maffi meg rátapos.:((( Mert, mire én bejutok a kapun utána....addigra Maffi már régen eltapossa...
Van egy nyakörv, de még nagy Mentára. Arra gondoltam, ma megyek, veszek egy kicsi nyakörvet, póráz az van, és úgy viszem ki, amikor ki akar menni. Legalább addig, amíg kicsit még nagyobb nem lesz, hogy Maffi ne tudjon kárt tenni benne.:D
Berci a labdát hozza nekem ha kérem tőle:) olyan aranyos amikor mondom hogy keresd a labdát és nézelődik hogy na most hol is van az a labda:D aztán megkeresi:D van hogy nem találja mert néha úgy elrakja hogy még én is alig találom meg:DDD
A kajáért bármit megtenne:p
Érti azt hogy "nézz ide" ez véletlenül jött de jó dolog szerintem:)
ül,fekszik,pacsi,a "marad" az nem mindig de ha pl bolt előtt várjuk a páromat akkor a mondom hogy "marad" és el sem mozdul:)
Az "eszünk"az akkor van mikor viszem a kajáját:) Erre elkezdi nyalni a száját:DD
Azt is hogy "iszunk":p
Ja meg azt hogy "okosan" ez nálunk azt jelenti hogy nyalogatja a kezünket :DD
Ja és puszit is ad:DDDD
Ezek szerintem aranyos dolgok:D nekünk legalábbis:p
pórázon is szépen megy bár még előfordul hogy elfeledkezik magáról:D főleg amikor az orra után menne:p
További ajánlott fórumok:
- Szép a széppel, csúnya a csúnyával kezdjen?
- Jó pasik mikor választanak csúnya nőket?
- Mitől lesz egy 4-5 éves gyerek gonosz?
- Miért gonoszak a nők egymással?
- Miért a csúnya, vagy csak szimplán jelentéktelen nőknek van jó pasijuk?
- Kutyaszakértő segítségét kérném! Új kiskutyámat hogy fogadtassam el a már meglévő nagykutyámmal?