A csúnya, gonosz nagykutya (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A csúnya, gonosz nagykutya
Itt is szólok: a Kutyások ide! fórumba belinkeltem egy videót,
érdemes megnézni mindenkinek, aki a kutyákat csodálatosnak tartja!
sziasztok:D
Én is nagyon szeretek ide járni:D
Nagyon jó érzés olyanokkal beszélgetni akik ugyan úgy imádják a kutyájukat mint én:D
A példát direkt írtam ilyen szélsöségesre! :)
Általában nem vesztem el a fejem, és mindig kultúráltan viselkedem, még az internet mögé bújva is. De igenis el tudok képzelni olyan esetet, amikor "nekiesek" valakinek. Szigorúan kultúráltan. Eröszak nélkül. :)
Én még mindig azt mondom, hogy Menta illatával kapcsolatban a kutya.hu-n levö kozmetikus szakértöt kérdezd meg. Az állatorvosnak feltett kérdésemre másnap, a kutyanevelösre 5 nap alatt válaszoltak. Vagy egy másik kozmetikus is tud valami okosat mondani tuti!
Szerintem a háziállat.hu nagyon pontatlan sokszor... :( És különben is, mi jobb arcok vagyunk, úgyhogy naná, hogy itt kérdezel!
húha tényleg nagyot nőtt:D de az nem baj:DDD látszik hogy jó helyre került:DD
Berci is röfög:DDDDDDDDDD játék közben szintén na meg séta közben mikor szaglászik:DDDDDD ÉN nagyon bírom :DDDDDDDD
Újra egy kérdéssel zaklatlak benneteket. Előre is bocs érte.:)
Szóval, Menta megkapta az első oltását ugye. Mikor vihetem ki az utcára(elfelejtettem a dokitól megkérdezni)???? Mert volt már, aki azt mondta, hogy az összes oltást meg kell várnunk, az meg még ugye majdnem két hónap.
Maffit már úgy hoztam el, anno, a tenyésztőtől, hogy két oltása volt, de nagyon nem emlékszem, arra, hogy mikor vittem ki először az utcára.
Vagyis dehogy nem. Hiszen a harmadik oltásakor, a doki rendelője előtt, már futkározott az utcán.
Képzeljétek! Nagyon ki akart menni, hát kivittem pórázzal. Amíg ő magam akart menni, addig nem volt gond, nem zavarta a póráz. De, amikor én akartam, hogy jöjjön, ő meg szépen elfeküdt, akkor aztán húzta a fejét kifele a nyakörvből.:DDD
Hát, odamentünk Maffihoz! Jézusom, Menta meg van őrülve érte, szó szerint!!!!!! Odavitte, ahol Maffi az egész fejét ki tudja dugni. Menta nyalogatta a pofáját, karmolgatta, Maffi meg élvezte, és hagyta!:D Alig várom, már hűvösebb legyen, és mindannyian az udvaron legyünk.:D
Viszont! Odavittem a szomszéd huskyjához is. Messziről még csóválta Menta a pici farkát, beállt, és úgy nézte. Aztán, közelebb vittem, a kezembe vittem, mert a huskyban nem bízom, suhintottam is felé a pórázzal, mert furán, mereven nézte Mentát, aztán összeszagoltak, de Menta, egyáltalán nem volt olyan lelkes, mint Maffival szemben. Mintha inkább bújt volna bele a kezembe. Furcsa....hiszen, kutya, kutya...:DDD
További ajánlott fórumok:
- Szép a széppel, csúnya a csúnyával kezdjen?
- Jó pasik mikor választanak csúnya nőket?
- Mitől lesz egy 4-5 éves gyerek gonosz?
- Miért gonoszak a nők egymással?
- Miért a csúnya, vagy csak szimplán jelentéktelen nőknek van jó pasijuk?
- Kutyaszakértő segítségét kérném! Új kiskutyámat hogy fogadtassam el a már meglévő nagykutyámmal?